Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej.

@Ghost666

Polecam wypróbować Ci testowy launcher, który nie wymaga NET Framework'a.

Link do tematu z launcherem:

http://forum.tiveria.pl/temat/42158-tiveria-launcher-200-rc1/

Opublikowano

Powiem 1 grałem na na projekcje Tiverii, ale zaczęło się od Triadicy. Żeby wbić 80lvl trzeba się namęczyć ale nie jest źle. Ekipa jest spoko. Raz gadałem z Balonem na skype i stwierdzam że jest spoko.

Opublikowano

ładny serw i prezka. leci +ik może zagram ale napewno nie sam jedynie zgraną paczką.

Combat 18.

Opublikowano

mnie również nie działa strona jak i server

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

ch2 dziala , i nic sie nie dzialo. To problemy od Was na pewno. troche denerwujace jest to ze nudno jest na wyzszych lv grac. nie ma zupelnie co robic. Wbijesz lv zrobisz eq i 0 atrakcji oprocz ww ..

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tiveria off 4ever ;(

To były chwilowe problemy. Na szczęście pojawiły się zaraz po tym jak wróciliśmy z urlopu (na chwile obecną ja i Tomasz)..

Opublikowano

s2 byłoby genialnym rozwiązaniem ;P marka tego serwera przyciągnęłaby mnóstwo graczy ;D

Admini pisali już coś o S2, jak macie tak spamować o tym drugim serwerze to idzcie sobie na Avalon, niedługo pewnie znowu nowy serwer wyjdzie z ich "stajni".

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

@up

tak moze i jest zajebisty server, tylko chodzi o to ze stoi juz za dlugo i kazdy wszystko ma co sie dalo osiagnac i to troche nudne.

s2 by bylo dobre ;p

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

@up

tak moze i jest zajebisty server, tylko chodzi o to ze stoi juz za dlugo i kazdy wszystko ma co sie dalo osiagnac i to troche nudne.

s2 by bylo dobre ;p

Ja wlasnie nie rozumiem takiego toku myslenia co z tego ze inni maja np 100lvl jezeli ty mozesz miec to samo?Jezeli kazdy by podchodzi do serwerow w taki sposob to ile gralo by na nich osob sama topka 10 ludzi i koniec bo reszta nie bedzie zaczyna bo wbili juz max lvl?Eq jaki lvl to nie problem kazdy ma taki sam dostep do zdobycia wiec o co "kaman".Jak wam chodzi o czas zdobywania tego to na to nic sie nie poradzi trzeba byc wytrwalym

Opublikowano

Wszyscy piszą, że ciężko osiągnąć coś od nowa na tym serwerze co jest nie prawdą. Ja grając od początku lipca (praktycznie grać zacząłęm od połowy lipca, wcześniej tylko biologa oddawałęm) mam już 91lv, biologa na 85 praktycznie ukończonego. O eq też się nie trzeba wysilać specjalnie. Wystarczy umieć dobrze zarobić. Większość eq bonowałęm, bez żadnych botów czy innych i bonowałem aż wbiły jakieś ciekawe bony przez co teraz mam w 1 eq prawie maksymalne bony w każdym itemku. Parę rzeczy oczywiście kupiłem ale nie mówcie mi, że się nie da zbonować dobrych bonów. Może ciężko o 3x 15% i 2k hp ale np. sam zbonowałęm 2x15 i 10 oraz 2k hp co jest dobrym wynikiem. Dla osób umiejących dobrze grać to wbicie do topki to nie jest wielki problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...