Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbije na serwer.Koniec z easy privkami.Dzięki all

edit@

powiedzcie mi jak z koniem tylko w is mozna kupic czy w grze odrazu misje mozna oddawać jeden po drugim? robić misje?!

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chetnie bym zagral na serwerze ale samemu mi sie nie chce fajnie bylo by zagrac jakas ekipa 3-5 osob zeby bylo razniej i wgl jak ktos chetny do takiej gry PW

Opublikowano

Reklama została zaktualizowana i uzupełniona o nowości, które wprowadziliśmy przedwczoraj! Zapraszam do przeczytania sekcji Unikalne Nowości oraz Świeże Nowości w reklamie na początku tematu! Będziemy na bieżąco informować Was o kolejnych, wartych uwagi zmianach!

Opublikowano

W 12 h 65lvl?? Chyba w 4h bez pp . Grałem na tym serwerze naprawdę polecam w tydzień da się zrobić pro postać . Lecz dowiedziałem się ze admini nie ragują na skargi kradzież mojego kumpla okradli pisał na forum i wgl a i tak nic nie zrobili . Poza tym serwer troszeczkę nudzi się . Ale Bardzo gorąco polecam .

Witaj jestem fanem metina lubie serwery bez hwang Jeśli zna ktos serwer do metina bez hwang to prosze niech mi poda do niego jakies linki z góry dziekuje

Opublikowano

W 12 h 65lvl?? Chyba w 4h bez pp . Grałem na tym serwerze naprawdę polecam w tydzień da się zrobić pro postać . Lecz dowiedziałem się ze admini nie ragują na skargi kradzież mojego kumpla okradli pisał na forum i wgl a i tak nic nie zrobili . Poza tym serwer troszeczkę nudzi się . Ale Bardzo gorąco polecam .

Jak najbardziej interweniujemy w sprawach kradzieży, ale tylko na takiej zasadzie, że karzemy złodzieja banując jego konta. Nie odzyskujemy natomiast przedmiotów. Są proste zasady, które pomogą Ci uchronić się przed złodziejami. Nie podawaj nikomu hasła do swojego konta, nie używaj takich samych haseł, nie używaj prostych haseł, nie pobieraj plików z nieznajomych źródeł. Jeśli Twój kolega dostosowałby się do tych czterech zasad, nie padłby ofiarą kradzieży.

Reagujemy na takie skargi, ale może nie w taki sposób jak by Twój kolega tego oczekiwał.

Opublikowano

Ten Serwer to już przeżytek może i macie dużo graczy ale odechciewa się grać bo każdy ma eq +9, co chwile widzę takie same bony.

Expowiska, tam w ogóle nic nie ma, jedynie grota v2 ale ile można expić w niej ? masakra.

Momentami chciałem wrócić ale naprawdę nie chce grać na serwerze w którym każdy ma eq +9 i "Pro Bony"

Opublikowano

Ten Serwer to już przeżytek może i macie dużo graczy ale odechciewa się grać bo każdy ma eq +9, co chwile widzę takie same bony.

Expowiska, tam w ogóle nic nie ma, jedynie grota v2 ale ile można expić w niej ? masakra.

Momentami chciałem wrócić ale naprawdę nie chce grać na serwerze w którym każdy ma eq +9 i "Pro Bony"

Wiesz kilka dni i masz to samo... jak sie nudzisz?? wbij 80 lvl i idz na arene Walk, wbij 90 idz do wieży wygnańców. Wbiłeś może 30 lvl i już nuda

Opublikowano

Miałem zajawke pograć na jakimś hardzie , ale lipa bo tutaj się nawet zarejestrować nie mogę ;D i patch nie działa <lol2> !!!!

Nie polecam serwera , pomimo tego iż na nim nie zagrałem , ale czego można spodziewać się po zalogowaniu do gry skoro 'szef' serwa , czy 'szefowie' nie umieją ogarnąć stronki jakoś sensownie ;D

Pozdrawiam Kajtek89xD i życzę powodzenia 'atomowym technikom serwa' bo jak tak dalej pójdzie to wam to padnie ;*

Wiesz kilka dni i masz to samo... jak sie nudzisz?? wbij 80 lvl i idz na arene Walk, wbij 90 idz do wieży wygnańców. Wbiłeś może 30 lvl i już nuda

Stary właściciel CysioO, 95 lv ninja dagger

Pozdrawiam

Opublikowano

Tiveria ja wam powiem kupiem konto za stal +9 sura miałem je 3 dni a kiedy zrobiłem eq poprzedni właściciel zmienił passy jak zrobiłem eq. Napisałem do Balona na forum a on ze nie mozecie stwierdzic ze to konto było moje.. to ja i moi kumple dziekujemy za gre... Chyba ze sie cos zmieni

syghq.png

Opublikowano

Tiveria ja wam powiem kupiem konto za stal +9 sura miałem je 3 dni a kiedy zrobiłem eq poprzedni właściciel zmienił passy jak zrobiłem eq. Napisałem do Balona na forum a on ze nie mozecie stwierdzic ze to konto było moje.. to ja i moi kumple dziekujemy za gre... Chyba ze sie cos zmieni

Nie przedstawiłeś żadnych dowodów na transakcję, nie posiadasz dostępu do maila, na koncie byłeś tylko 3 dni. W naszych oczach nie jesteś właścicielem konta. Od początku gry na serwerze istnieje zasada iż handel kontami odbywa się na własną odpowiedzialność. Winić możesz tylko samego siebie za rozpoczęcie gry zanim konto stanie się rzeczywiście Twoje (7 dni - tyle trwa czas zmiany maila). Byłeś w gorącej wodzie kąpany, chciałeś od razu zacząć grę, proszę bardzo. My tu nie zawiniliśmy w żadnym stopniu, mamy zasady, których się trzymamy i jak dotąd dobrze na tym wychodzimy.

Tak swoją drogą, załatwiaj takie sprawy w wyznaczonych do tego miejscach, bo nasz temat takim miejscem nie jest. Kolejne Twoje nic nie wnoszące tutaj posty będziemy musieli raportować, jako że nie masz najmniejszych problemów ze skontaktowaniem się z nami poprzez nasze forum, ale po prostu starasz się nagłośnić swoją sprawę myśląc, że Ci to w jakiś sposób pomoże.

I proszę, nie szantażuj nas w taki sposób, do niczego to nie prowadzi. Nie będziemy naginać naszych własnych zasad, ponieważ "Ty i Twoi kumple podziękujecie za grę".

Opublikowano

Powiem krótko i zwięźle :

Ten server jest wyjebany jak macedońskie kurwiszony w sosie z krainy deszczowców !

O KURWA,ZIELSKO KONKRETNE DOSTALEM

Opublikowano

Serwer na ogół fajny, lecz nie bardzo opłaca się grać, ponieważ mało jest nowych graczy i przedmioty nie schodzą ze sklepów, a starzy gracze mają już eq +9 i full abs'u..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...