Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 1 zasadnicze pytanie. Czy tam na serio tak jak pisze na główniej stronie gra po 1300 ludzi? no bo jakoś w m1 jinno jakichś strasznych tłoków nie widziałem max 10 ludzi

Tak, to są prawdziwe liczby. Nie widzimy sensu w oszukiwaniu samych siebie. Wiele osób po prostu gra i np. w DT/ET oraz Grocie mamy aktualnie 160 osób na CH1. Reszta jest porozrzucana na innych mapach, m. in. m1 w różnych królestwach, itp. Statystyki ilości graczy są pobierane bezpośrednio z serwera gry.

Aktualnie w M1 Jinno jest 30 osób, tyle samo w Chunjo, a w Shinsoo 104 osoby (CH1).

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tiveria powiedz jest jakis sens grania u was nie ma jakichs drogich cen bedziecie dodawac dalej nowosci?

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

tiveria powiedz czy macie sile prowadzic serwer jeszcze z 2 lata?

Prowadzimy również inny projekt związany z tematyką SA-MP, któremu niedługo wybije już czwarty rok istnienia. Więc tak, sił mamy na prawdę wiele.

Opublikowano

Prowadzimy również inny projekt związany z tematyką SA-MP, któremu niedługo wybije już czwarty rok istnienia. Więc tak, sił mamy na prawdę wiele.

A czy macie zamiar wydać kiedyś tiverie s2?

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

zapraszam na ogladanie moich filmow z tiverii . Link do kanalu

http://www.youtube.com/speader22

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

A czy macie zamiar wydać kiedyś tiverie s2?

Zobaczymy co pokaże przyszłość. Aktualnie skupiamy się nad s1.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer gram na nim tylko moja propozycja dodajcie jakieś mapki i bronie na 100lvl ;]

Opublikowano

Nowe mapki nowe bronie i topka 150lv ... Trzeba wpierw wszystko obmyslec a nie ładowac niepotrzebne rzeczy na server.;]

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Takie pytanie- opłaca się zaczynać teraz? Grając po godzince dziennie, co wiąże sięze słabo oddawanym biologiem. Wszedłem na serwer, ceny bardzo wysokie, większość postaci z full eq..

Opublikowano

Korci mnie aby tu grac, alep rzy tylu "online" zastanawiam sie czy jest sens, poniewaz ceny pewnie jak na PLu i o eq bedzie ciezko, natomiast "yangi" sa nic nie warte. Czyz nie tak jest? Ktos to gdzies pisal wlasnie, ze sie sprzedaje sztabki za SM innym graczom albo za złotówki ;\

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Korci mnie aby tu grac, alep rzy tylu "online" zastanawiam sie czy jest sens, poniewaz ceny pewnie jak na PLu i o eq bedzie ciezko, natomiast "yangi" sa nic nie warte. Czyz nie tak jest? Ktos to gdzies pisal wlasnie, ze sie sprzedaje sztabki za SM innym graczom albo za złotówki ;\

Sprawdź na allegro ;p

Ja własnie zaczynam sobie grać ;] polecam.!

49699371.png

Brak bugow!

Brak lagow!

Opublikowano

Gram chunjo ale to tylko dlatego,ze zawsze grałem w chunjo;d królestwo chyba nie ma znaczenia bo jest pierscien tp do wszystkich królestw więc lajtowo ;]

49699371.png

Brak bugow!

Brak lagow!

Opublikowano

A ciezko tu zdobyc stal woj / zatruty / zal? Ile takie cus moze byc warte, bo mam bodego 30 i nie wiem czy jest sens kontynuowac gre bodym czy moze lepiej np WPkiem ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jest na serwerze coś takiego jak zwój powrotu statusu? Np. żeby na 100lv zmienić się z Bodego na Mentala? I drugie pytanie, czy są tutaj 6-7 bony i jak są to jakie i po ile wchodzą? Proszę o szybką odpowiedź...

1. nie ma.

2. nie ma

Opublikowano

Jest na serwerze coś takiego jak zwój powrotu statusu? Np. żeby na 100lv zmienić się z Bodego na Mentala? I drugie pytanie, czy są tutaj 6-7 bony i jak są to jakie i po ile wchodzą? Proszę o szybką odpowiedź...

Jest/ było(nie wiem jak teraz bo mnie to nie interesuje ponieważ jest to bezsens) ale można zmienić do 65 poziomu. Bonow 6/7 nie ma.

49699371.png

Brak bugow!

Brak lagow!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...