Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem na serwerze miesiac ... Po wbiciu 94lv nic innego sie nie robilo ,tylko stanie w miescie lub expienie po paru dniach zaczelo mnie to irytowac ... Panowie wiecej nowosci ...

Pozdrawiam MaaRcineK

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer . Stabilny serwer ze sporą ilością graczy. Szukałem takiego bardzo długo , a miałem go pod nosem...

Opublikowano

Szukam ekipy do gry na tym servie, Jinno wojownik mentalny 43lv bojowiec skille g5+. Bo samemu nuda, zrobimy jakąś gildię. Pisać gg 21282069.

Opublikowano

siema może ktoś mi powiedzieć jak się zarejestrować na forum tiverii bo ja dostałem już odp. ale ona mi w niczym tak na prawdę nie pomogła. Niby mam zrobić nowe konto na stronie serwera i na forum się nie rejestrować tylko normalnie mam się zalogować ale jak ja wpisuję dobrze wszystko to pojawia się komunikat, że źle wpisałem. Za odp która mi pomoże daje 10 dniowy limit + bądź minusów

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ściągam cllient i wbijam ^^ zapowiada się elegancko.

Nie masz co robić..?

No i nic nie ma... ;>

Nie klikaj już...

I tak do niczego nie dojdziesz :)

Jak chcesz..

I po co dupcia nic nie ma :P

Nie otwieraj dalej

Opublikowano

Mam tam postac 86+ moim zdaniem jest zbyt nudny serwer powinny byc zbroje bronie a nie jest jedna zbroja ponat stal i bronie na 80(ktorych nawet u kowala nie mozna robic)

wbijanie lvlu np z 105 na 106 trwa dlugo i jest nie potrzebne (oprucz top)

(wypowiedz ta jest tylko moim zdaniem)

Mam tam postac 86+ moim zdaniem jest zbyt nudny serwer powinny byc zbroje bronie a nie jest jedna zbroja ponat stal i bronie na 80(ktorych nawet u kowala nie mozna robic)

876077742.png

mario_black.jpg

100x50_pegasus.jpg

sygna-1237.png

Opublikowano

Nasi gracze oczekują od nas serwera, który jest zbliżony przedmiotami do PL-a. Dlatego też takie, a nie inne przedmioty są u nas dostępne w grze.

Gość BaleweoO
Opublikowano

Wspomniesz coś na temat kodu źródłowego, który wykupiliście.. ?

Opublikowano

Serwer jest na prawde profesjonalny i trzeba przyznać, że lepszej administracji na polskich serwerach prywatnych nie ma. Sam z chęcią pograłbym, ale nowy gracz ma zbyt dużo rzeczy do nadrobienia żeby rywalizować z najlepszymi, a o to chyba chodzi w grach.

Serwer i tak świetny, można czekać tylko i mieć nadzieję, że pojawi się 2 odsłona serwera.

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

A według mnie ten server jest lepszy od PL'a gdyz na owym PL'u zeby expic chociazby na 80+ trzeba ładną sumke wydac na is zeby cos zdzialac ;>.

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

zbyt długo trzeba czekać na konia...mam 34 lvl i jeszcze nawet zwykłego konia nie mam,za mało misji,można by było dodać drop szkat z których leciałyby np bodzie,albo ulepszacze,zwiększyć drop przedmiotów do misji od biologa

Opublikowano

Tiveria mam pytanie.

Czy jeśli ktoś mnie że tak powiem ''wych#ja'' w sprawie handlem sm ( np ja mu dam kod na is a on mi nie da bryłek ) to mogę to zgłosić i on może dostać bana? do tego mogę odzyskać utracone pieniądze?

Opublikowano

2x@UP

Ale to nie zmienia faktu, że dużo osób właśnie nie wchodzi na serwer z powodu dużego lvl'a w rankingu.

Spójrz na forum, ile osób chce s2, lub ile osób nie chce wejsc na s1 właśnie z powodu tych cen i rankingu.

S2 byłoby dobrym pomysłem, z s1 ubyłoby troszkę graczy - prawda, ale dużo także by zostało gdyż osiągneli już sporo na s1 i nie zamierzają tego stracic.

Zapewne gdyby wyszło s2, tym bardziej w wakacje, jeszcze w weekend to na start moglibyście się spodziewac 1000+ osób - dlaczego?

Każdy miałby równe szanse, a nie tak jak ktoś up wspomniał, 50 bryłek za byle jaki dobry item, a zaczynający dopiero grę muszą dropic kasę bo wartościowych itemów nie ma prócz broni na 75.

@EDIT

Dopisze jeszcze, że na start s2 zarobilibyście naprawdę od groma, każdy by jakieś tam zestawy itp. kupował ;x.

W tym ja nawet bym się skusił, a byłoby to pierwszy raz.

Opublikowano

Tez chetnie bym zagral na s2 Tiverii gdyz na s1 bardzo fajnie mi sie gralo (3 miechy temu skonczylem ) i skusilo mnie zeby znowu pograc lecz troszke mi sie nie chce zaczynac od poczatku ;P.A jesli by wyszedl to moglbys liczyc na duzy skok ludzi online . To jest oczywiscie moja opinia .

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

2x@UP

Ale to nie zmienia faktu, że dużo osób właśnie nie wchodzi na serwer z powodu dużego lvl'a w rankingu.

Spójrz na forum, ile osób chce s2, lub ile osób nie chce wejsc na s1 właśnie z powodu tych cen i rankingu.

S2 byłoby dobrym pomysłem, z s1 ubyłoby troszkę graczy - prawda, ale dużo także by zostało gdyż osiągneli już sporo na s1 i nie zamierzają tego stracic.

Zapewne gdyby wyszło s2, tym bardziej w wakacje, jeszcze w weekend to na start moglibyście się spodziewac 1000+ osób - dlaczego?

Każdy miałby równe szanse, a nie tak jak ktoś up wspomniał, 50 bryłek za byle jaki dobry item, a zaczynający dopiero grę muszą dropic kasę bo wartościowych itemów nie ma prócz broni na 75.

@EDIT

Dopisze jeszcze, że na start s2 zarobilibyście naprawdę od groma, każdy by jakieś tam zestawy itp. kupował ;x.

W tym ja nawet bym się skusił, a byłoby to pierwszy raz.

A potem na kolejne wakacje s3, na jeszcze następne s4? Dokąd to prowadzi? Na chwilę obecną nie widzimy szans na stworzenie s2 - z Waszego punktu widzenia wygląda to prosto: stworzyć s2 i gramy, ale z naszego punktu widzenia musimy szukać rozwiązań, które będą funkcjonowały na przestrzeni czasu. A stworzenie s2 wprowadzi nas tylko w błędne koło, z nowym pod-serwerem przynajmniej raz w roku. Aktualnie skupiamy się na rozwoju samej Tiverii, a czy w przyszłości pojawi się s2, to się po prostu okaże.

Opublikowano

GF nie stworzylo metina wiec jak chcesz wykupic licencje od GF ? LOL . A zreszta to jest niemozliwe...

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

GF nie stworzylo metina wiec jak chcesz wykupic licencje od GF ? LOL . A zreszta to jest niemozliwe...

a niby czemu nie możliwe ???

A metin2.sg jak powstał ? Założył go były Gm metin2 więc jest to możliwe tylko trzeba mieć dużo kasy.

do6qfp.jpg

Opublikowano

ile w godzinach szczytu gra osob?

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...