Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ET/ WW - Wieża wygnańców, można do niej wejść jeśli lider grupy ma 90 lvl, czyli praktycznie mozna tam podexpiać postacie od 60 lvl. Troche o WW ode mnie

1 pietro- mobki z początków groty v2 i metek na 75 lvl.

2 piętro- wybijanie mobków

3 piętro- wybijanie mobków + zabicie Elit. Dziewięć Ogonów

4 piętro- metki na 80 lvl

5 piętro- "Pieczątki" Jak się ma dobre PT to można zrobic w 10 min. Jeżeli jest sura WP to od razu może brać full spota na siebie a inni wybijają mu łuczniki. Można też wybijać mobki stoponiowo co też jest dobrym rozwiązaniem bo jeżeli padnie nam NNO to utrzymamy się jeszcze. Jeśli nie mamy buffa to nawet nie ma co tu wchodzic.

6 piętro- wybijanie mobków + Dowódca. Jeżeli nie mamy hitów rzędu 7k+ na krytyku nie ma się co za niego solo zabierać. Polecam bić na koniu pod scianą, jest łatwiej. To samo robimy jeżeli nikt nie jest wstanie go ubić samemu to bije go każdy. Wtedy bugowanie pod scianą jest konieczne. Po pojawieniu się kowala lider PT czeka aż wszyscy ulepszą potem klika na kowala i można ulepszyć drugi raz.

7 piętro- metki na 85 lvl. Jak ubijemy wszystkie wyskakuje resp i metek na 90. Tutaj mozna już expić jeżeli mamy słabsze PT. Jak chcemy iść wyżej to bijemy metka i dropimy mapkę zin. Co ważne mapka zin z DT tutaj nie działa !

8 piętro- Tutaj już się zaczyna poważny exp. Potrzebne nam NNO full bloku full ludzi full uniku na strzały 15k HP+. Inaczej to nie ma po co iść. Można już expić albo iść na smoka.

9 piętro- mpbki i smok. Tyle o ET ode mnie.

valkiriaj.jpg
  • Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdanie wprowadzenie WW było dość dobrym pomysłem chociaż teraz nikt nie chce iść na dt tylko każdy na WW

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Na swoim serwerze przestrzegacie i surowo karacie za nie przestrzeganie regulaminu, na MPC nie stosujecie się do niego.

Cóż na pierwszy rzut oka można dostrzec.. ? Bez wątpienia chcecie się wyróżnić i uważacie się za "Lepszych" niż inni.

Jakbyś szybko nie załapał "Balon"...

20. Do reklam używamy generatora.

http://mpc.schitti.pl/

Kilka słów do Administracji..

Temat bez wątpienia nie raz był zgłaszany jako nieprawidłowy, nie wiem czemu administracja im pobłaża i jaki jest w tym cel, jeżeli ten podpunkt nie jest wymagany dla czego dla innych prezentacji jest surowo karany ?! Czyżby każdy myślał że Oni są

Jakimś pierdolonym wyjątkiem który trzeba zostawić bo są "lepsi".

Zapewne powstanie wiele kontrowersji które będą przeczyć mojej tezie, lecz nie robię Sobie nic z tego, każdy ma prawo do swojej opinii.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje że nie dokop, ale mam yptanie czy serwer on? I czy opłaca się na nim grać?

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@UP

graczy online: 1332

Tak, oplaca sie grac, ciagle masa graczy jest ONLINE - rekord to prawie 2000. Server ma juz rok wiec widac ze jest stabilny i nie zamierza pasc, chociaz wiesz jak jest, teras startujac sa juz duze CENY itd...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

graczy online: 1332

Tak, oplaca sie grac, ciagle masa graczy jest ONLINE - rekord to prawie 2000. Server ma juz rok wiec widac ze jest stabilny i nie zamierza pasc, chociaz wiesz jak jest, teras startujac sa juz duze CENY itd...

Ciekawe jaki jest sens tam grania? o_O.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Ciekawe jaki jest sens tam grania? o_O.

A, jaki masz sens grania na innym privie?

Wiadome jest , że z czasem zdobędziesz pożądane eq,wbijesz lvl , wykonasz dostępne misje.Tiveria niczym nie różni się od innych privów.Jednak tutaj wszystko ma sens , jest świetnie przemyślane i pozbawione błędów.

Jeżeli planujesz poświęcić swój cenny czas to ten serwer jest idealny do tego.Logując się na drugi dzień masz zawsze pewność , że nie wyskoczy błąd w połączeniu , a twoje jakże cenne eq zawsze będzie na miejscu.

Taka gra jak metin zawsze kiedyś dobiega końca niezależnie od serwera.Ale jak lubisz się troszkę wysilić i mieć pewność , że twój wysiłek nie pójdzie na marne to tiveria jest właśnie takim serwerem.

Dlatego uważam , że jest sens gry na nim.

Opublikowano

Grałem od samego początku tego serwera (Triadica V2) kwiecień, maj 2010 wtedy to było coś wbić level 86 co ja uczyniłem w lesie a teraz? Jak wejdę od czasu do czasu to lata jakiś typek 95 lvl, którego wcześniej nie znałem... no niestety WW ma wady i zalety ale powinniście wprowadzić ograniczenie czasowe bo to co się stało teraz jest naprawdę żałosne wszyscy szybko levele wbijają ;/

DAJ MINUSA BO WP&@RDOL...

Opublikowano

Serwer tiveria jest dla ludzi, którym nie zależy na broniach nie z tej ziemi ( ja nienawidzę serwerów z brońmi podpierniczonych z wow'a czy innych tego typu gier ).

Oczywiście polecam, pozdro

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Server +

Grałem na tiveri z kolegami teraz już nikt nie gra wiec samemu niechce mi się stare czasy.

LVL 87.

Klasa Dagger

Królestwo Jinno

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że serwer jest już taki stary, jak sami wiecie gra na serwerze co raz mniej osób, z powodu, że starym graczom się nudzi, a nowi za bardzo nie przychodzą z powodu, że praktycznie nie mają szans, praktycznie każda osoba ma całkowite eq +9 wybonowane na maksa, zresztą (Każdy wie o co Chodzi) Moja propozycja do Teamu, jest taka by otworzyć identyczny serwer 2.

Opublikowano

@Gordonix

Serwer 2 nie powstanie, nie ma potrzeby. Jestem takiego samego zdania co administracja.

Ja gram sobie czasami dla zabawy, nie dla zadnego rankingu, bo nie mam zamiaru wydawac hajsu na jakies bonusy.

@TOPIC

Serwer polecam w 100%. Jest najlepszy na arenie polskiej.

83e6a56c3c295.png

Opublikowano
WW od 90 lvl każdy taki musi mieć nie tylko lider.

Teraz to i tak już nic, większość osób na tej gównianej wieży wbiła przed 90 sporo lv. Ja nie gram tutaj już bo nie chce się. Nudny trochę jest

fs_pc.png

Opublikowano

Trochę niesprawiedliwe,ale mniejsza w grocie będę expić.

a widziales spoty zinow w grocie tiveri?

smiech na sali najwieksze spoty skladaja sie z 4 grupek wiec healerm bez buffa da sie tam expic..

grota i bossy na tiverii o porazka..nie wspominajac o red lesie bo ani rekawiy zlodzieja ani pd nie da sie dropnac w grze.. wiec syf jak nic..

nie wiem czemu tam jeszcze gram..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...