Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie opłaca się, server jeden z najstarszych, większość graczy ma idealne bony w itemach ( dzięki bonusswitcherowi ), na każdym kroku boty (fishboty, expboty itd.) poza tym liczba graczy spada i moim zdaniem taka tendencja się utrzyma bo od dawien dawna nic nowego nie zostało wprowadzone.

HAHAHA weź człowieku wyjdz... Bonusswitcher itemki zostają zabierane i jest banicja ^^ Fishbot/exbot?? czlowieku nie działa :* Graczy nie spada lecz rośnie

Zapraszam

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tiveria nie upadnie do póki beda w stanie utrzymac server GM. to był atak. chyba nawet wiem przez kogo przeprowadzony;> Balon na skype niby w opisie ma "naprawa servera" wiec spokojnie;)

Opublikowano

Nie było żadnego ataku, tylko awaria serwera bazy danych. Z problemem uporaliśmy się i nikt niczego nie stracił!

Opublikowano

Mam pytanie takie : Co oznacza np 2b tzn na forum jest sellne np stalke + tyle i tyle za 2b Ale co oznacza to 2b : ) prosze o odp : )

banner5.gif

Opublikowano

Niestety nie zagram serwer już stoi od dłuższego czasu, nuda.

To chyba jedynie zaleta , że stoi od dłuższego czasu?!

Straszne nudy na serverze, wchodze tylko rozerwać się pod dt.

Napisz nam co już osiągnąłeś w grze , że jedyną rozrywką jest dla ciebie "zabawa" pod dt.

Cieenki serw i tyle ;d tez nie zagram

ps . chcesz daj + chcesz daj - mi nie zalezy :*

Możesz rozwinąć szerzej swoją myśl?

Prawdę powiedziawszy nie rozumiem waszych postów.

Macie oddany serwer pozbawiony bugów ,stabilny, cała masa nowości oraz nowe perspektywy: http://pomysly.tiveria.pl/forums/135378-tiveria a , wam jest wiecznie mało.

Oczywiście serwer gorąco polecam !!!

Opublikowano

Gralem tutaj bardzo dlugo Sura WP (nie dlatego ze dobrze radzil sobie na ww/et, zaczalem nim grac dlugo przed wprowadzeniem tej mapy) i serwer naprawde dobrze zrobiony ale jak juz sie skonczy biologa na 90 lvl, ubije samemu ripera, smoka, smierc, zrobi eq 3x 15 i 1500 pz to juz naprawde nie ma po co grac. O eq z dobrymi bonami latwo ze wzgledu na bonuswitcher czy jakos tak. Wedlug mnie na serwer powinno dojsc pare rzeczy, a mianowicie :

-Helmy na 100-109 lvl

-Nowe, dluzsze misje

-Bronie epickie tzn syrek, bezdy itp powinien im wzrastac wymagany poziom wraz z poziomem broni, oraz zmiana bonusu w tej zbrojce epickiej ktora juz jest na np. 10% na blok ciosu.

Uwazam, ze wprowadzenia Wiezy wygnancow bylo bardzo duzym bledem. Otoz tak, nowa mapa jest, nowe mozliwosci ale w zamian teraz 95 lvl kazdy sobie moze wbic bez problemu co kiedys bylo trudne. Dla przykladu powiem ze kiedys spotkalem bodego 80 lvl ktory chcial wejsc ze mna na ET poexpic. Ja sie go pytam dlaczego nie idzie do groty ? On mi odpowiada ze tam slaby exp... Zalamac sie idzie. Ja wbijalem sobie 90 lvl w grocie i nie bylo ciezko.

Tyle ode mnie.

valkiriaj.jpg
Opublikowano

Et , wieża wygnancow od 90 wejscie, bonusswitcher by padmak w google wpisz i tam znajdziesz duzo tego . Kolega 2up powiedzial, NUDY NUDY I NUDY! Uciekamy na inne servery i selamy eq bo juz nie ma co na tiverii robic. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

CZY tylko mi strona sie nie odpala a client sie wyłacza podczas patha ?

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...