Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NET Framework jeszcze potrzebny do odpalenia klienta? ;/

Aktualnie tak, ale 10 minut temu zaczęliśmy właśnie publiczne testy nowego launchera, który nie będzie wymagał już .NET Frameworka. Możesz też wziąć w nich udział. Oczywiście tylko jeśli lubiesz ryzyko! tongue.gif

Opublikowano

Poczekam na oficjalną wersję tego launchera. Tylko dajcie informację na swojej stronie, czy też tutaj.

g0Tef.jpg

Opublikowano

słonca wy moje, powiecie mi za co mam pierwszego bana na forum u was? bo kolejne bany "niby" dostaje za obejscie bana:D

pzdr Klusek

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Faktycznie, Nałożony ban nie był słuszny. Najpierw kara została nałożona przez Suiego, który zasugerował się Twoim adresem e-mail (tzw. 10-minutowe maile), a pod Twoim adresem IP znalazł kilka innych kont i pojawiła się automatycznie myśl, że to ban evading. Dlatego dostałeś bana, potem ode mnie (Balona) na drugim koncie, bo widziałem, że to Twoje drugie. Wybacz za problem, konta odblokowane, a Ciebie prosimy o zdecydowanie się na jedno konto, z którego masz zamiar korzystać, ponieważ wg. naszego regulaminu dozwolone jest korzystanie tylko z jednego konta na forum (by uniknąć nieporozumień).

Na przyszłość kieruj takie sprawy na PW.

Opublikowano

witam,

gram na serwach roznych ale w kazdym mi cos nie pasuje albo serwer sie psuje...Przeczytalem caly temat razem z wypowiedziamii i jestem wstepnie zainteresowany.

Mam tylko 1 pytanie ( moze retoryczne ale dla mnie to byc albo nie byc na serwie)

czy sa tutaj 6 7 bony???w is nie ma, w prezentacji tez nie ma wzmianki.

ciekawi mnie jeszcze sprawa z NET framework 4.0... ja mam 2.0 i luncher nie chcal dzialac...sciagam klienta ale po przeczytaniu wyzszych postow chyba to nie ma sensu...

kiedy bedzie normalny dostep na serwer???

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam,

gram na serwach roznych ale w kazdym mi cos nie pasuje albo serwer sie psuje...Przeczytalem caly temat razem z wypowiedziamii i jestem wstepnie zainteresowany.

Mam tylko 1 pytanie ( moze retoryczne ale dla mnie to byc albo nie byc na serwie)

ciekawi mnie jeszcze sprawa z NET framework 4.0... ja mam 2.0 i luncher nie chcal dzialac...sciagam klienta ale po przeczytaniu wyzszych postow chyba to nie ma sensu...

Pozdrawiam.

Tiveria Launcher RC

Możesz spróbować tego launchera.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serwer jest dopracowany było nudno ale wprowadzili wierzchowce wierze wygnańców kto wie może wróce!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

witam,

Pozdrawiam.

Musisz mieć Net Framework 4.0 bo inaczej nie działa http://www.tiveria.pl/pobierz/ tu masz link do programu ściągnij i zainstaluj na komputerze dopiero wtedy luncher zadziała pozdrawiam

A co do serwa wbije i spróbuje masz +'ika

Opublikowano

Tak raczej tak.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

a tam, mimo ze nie bardzo jakos sie lubimy to musze powiedziec ze chyba jako jednyni w polsce wiedza co robia. nikt nie jest idealny ale jakbym mial wrocic do jakiejs konkretnej gry to tylko na tiverie

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, gram 12 dzień i to co mogę powiedzieć - Profesjonalny serwer, świetny klimat, bez bugów, mało cheaterów (ja osobiście jeszcze żadnego nie spotkałem), kompetentny team. Jeśli ktoś szuka stabilnego serwera, na dłużej, gdzie chce się dobrze pobawić to ten serwer jest właśnie dla niego. Podsumowując serwer 10/10. POLECAM

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

Serwer naprawdę jest bardzo fajny - polecam.

Tylko zastanawia mnie jedno. Czemu taki naprawdę pro serwer ma tak mało zwolenników? Czy przeraża was exp czy jak? Są tu nowości, przydatne itemki, wszystko dopasowane, odbugowane to czego chcieć więcej?

Dla osób szukających porządnego harda to polecam tego priva.

Opublikowano

Na hardzie nigdy nie znajdziesz wielu osób, ludzie wolą iść na łatwiznę, w 2-3h dobić 100 lvl, a potem stać w m1 i bić wszystkich którzy wyjdą za pole ochronne.

Opublikowano

Ludzie nie bedą tu masowo teraz zaczynać, bo ceny są wysokie, kwitnie handel bryłkami za realne pieniądze, ciezko zrobić od zera eq żeby dorównac koxom. Ja sam dziś żałuję, ze kiedyś przestałem grać mając 82 lev i kilka postaci, niestety cale eq poszlo się j... w dt - na globalach to rozumieją i co jakiś czas otwierają nowe serwery, oni są syci nowymi chętnymi na monety z IS a sporo ludzi chętnie zaczyna walkę o top. Może twórcy Tiverii też kiedyś dojrzą do tego etapu, wówczas i ja chętnie zagram od nowa.

Opublikowano
Ludzie nie bedą tu masowo teraz zaczynać, bo ceny są wysokie, kwitnie handel bryłkami za realne pieniądze, ciezko zrobić od zera eq żeby dorównac koxom. Ja sam dziś żałuję, ze kiedyś przestałem grać mając 82 lev i kilka postaci, niestety cale eq poszlo się j... w dt - na globalach to rozumieją i co jakiś czas otwierają nowe serwery, oni są syci nowymi chętnymi na monety z IS a sporo ludzi chętnie zaczyna walkę o top. Może twórcy Tiverii też kiedyś dojrzą do tego etapu, wówczas i ja chętnie zagram od nowa.

Wcale nie jest tak ciężko. Zacząłem grać od nowa tydzień temu, dzisiaj mam 80lv. Robiąc questy i chodząc na dt mam też full eq +9 ( bransa, wisior z łez, stalka itp ). Mam też satysfakcje z tego co mam i pewność, że serwer długo się utrzyma. Poza tym mimo sprzedaży bryłek przez allegro nic nie drożeje ponieważ na serwerze jest wprowadzone "unikalne dt" oraz ww dzięki którym łatwo zrobić eq.

Na hardzie nigdy nie znajdziesz wielu osób, ludzie wolą iść na łatwiznę, w 2-3h dobić 100 lvl, a potem stać w m1 i bić wszystkich którzy wyjdą za pole ochronne.

Szkoda, że ludzie nie wiedzą jak fajnie jest wbić wysoki lvl na hardzie (w przypadku tiveri wystarczy BM 80lv ), zrobić dobre eq i wtedy w m1 nikt ci nie podskoczy.

Polecam serwer !

Opublikowano

Wszyscy piszą jak trudno jest się teraz wybić. Ale to wcale nie jest prawda. Wystarczy około 2 tygodni i masz 80lvl z wykonanym na maxa biologiem. Do tego dochodzą różne nowości typu arena walk, WW (coś jak DT ale zamiast demonów są moobki z Groty). Drop yang jest spory w porównaniu do innych hard. Za bonowanie też dużo się nie płaci (50 bonowań = 5kk, 5kk które można dostać od biologa w nagrode na np. 15 lvl). Co do dorobienia się eq to też trudno nie jest. Do +6 jest 100% potem 65, 50, 35 z tego co się nie mylę, więc nie jest trudno. Naprawdę jeśli ktoś pograłby dłużej nie pożałowałby. To tyle odemnie.

@up:

Niby 700 osób to nawet sporo ale w tym samym czasie na samej Pandorze gra ponad 3k ludzi. Nie wiem co oni tam widzą? W pare dni tam można dorobić się pro eq a potem co? Stanie w mieście i tyle...

Opublikowano

ja mam 1 zasadnicze pytanie. Czy tam na serio tak jak pisze na główniej stronie gra po 1300 ludzi? no bo jakoś w m1 jinno jakichś strasznych tłoków nie widziałem max 10 ludzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...