Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheaterów łapiecie?

Mój kolega gra z 1 miesiąc na modzie i nie ma bana.

FB podobno sporo itd.

Serwer fajny do chwili,potem się nudzi.

W moim przypadku się znudził gdy wbiłęm 77 lvl i EQ zrobiłem.

65989911309456598087.jpg
  • Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheaterów łapiecie?

Mój kolega gra z 1 miesiąc na modzie i nie ma bana.

FB podobno sporo itd.

Serwer fajny do chwili,potem się nudzi.

W moim przypadku się znudził gdy wbiłęm 77 lvl i EQ zrobiłem.

Napisałbyś co najmniej jakbyś zacytował naszą wypowiedź. Napisaliśmy, że robimy dużo w kwestii cheaterów, co widać po ostatnich zmianach, które wprowadziliśmy na serwerze. Na chwilę obecną prowadzimy jeśli chodzi o ilość dostępnych cheatów na prywatne serwery - jest ich najmniej w naszym przypadku.

Opublikowano

odbugowali odbicie:) jesli w ogole bylo bugniete... bo teraz jak mam odbicie w ww to nie odczuwam zadnej roznicy .... nowa mapa przydala by sie. moze nie do expa ale takie cos jak katakumby na pl. bardziej pod zarobek,zabawe.bo expic ponad 105 vl nie ma sensu.a 105 lvl smialo mozna wbic w ww. jakas nowosc przydalaby sie. a jeszcze co do liczby graczy.miesiac temu,jak wracalem na tiverie gralo okolo 500 osob.teraz jest spokojnie 750+.wiec widac jest postep.wprowadza nowe rzeczy i ludzie tez wroca .bo jest tu mnostwo osob ktore tylko wchodza i oddaja biologa bo nie ma co robic w tym momencie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer się prezentował fajnie ale jak zagrałem to mi się odechciało tam grać. Nie ma magicznego metalu... Do tego ulepszacze i jeszcze może spalić a więc - według mnie dla tego serwera...

Każdy potrafi krytykować... A sam idealny nie jest :)

Grałem na serwerach : EliteMT2,GuerraMT2,SurFaceMT2,BlitzMT2,FightMT2 i wiele innych :)

Opublikowano

mam szybkie pytanko a sa bodzie na tym serwie ? jak tak to czy u npc czy dropia latwo

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

mam szybkie pytanko a sa bodzie na tym serwie ? jak tak to czy u npc czy dropia latwo

Można je wydropić lub kupić od innych graczy.

Opublikowano

UP - zgadzam się ! Dodam tylko że nikogo innego nie dopuszczą do "koryta" nawet jeśli nie chce nikt nic w zamian - no cóż - Robią eventy po łebkach i tylko po to by się gracze odwalili że się nic nie dzieje a tak sami już dawno olali wszystko, jeśli ktoś chce pomagać robić eventy lub chciałby zostać gm-em fabularnym to zbywają go lub olewają - bo to w końcu ich skarbonka, Tiveria już dawno zeszła z horyzontu.

Opublikowano

Serwer jest stabilny i nie grozi mu upadek , ale jest już stary no i troszeczkę nudny .. moim zdaniem to już nie ta Tiveria .. Tak jak arhon to powiedział , "Tiveria już dawno zeszła z horyzontu"

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Najlepszy średnio-trudny serwer jaki znam. Również do głowy podchodzi Nawie, która jest też świetnym team'em i potrafi zmodyfikować wspaniale clienta. Już niedługo zacznę grę i myślę, że zostane u was na długo.

Opublikowano

Skille tak jak na PL ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze na Tiveri?

Bo nie wiem czy te 700 osob online codziennie to realne dane.

Chyba tam pogram, bo kiedys był to najlepszy serwer.

Opublikowano

Od ponad roku prowadzimy serwer Tiveria.pl. Głównym problemem z którym musieliśmy się borykać były kradzieże na kontach. Udało nam się znaleźć lekarstwo na tę zarazę. Udostępniliśmy Wam tzw. biała listę. W praktyce oznacza to tyle, że po zalogowaniu do kokpitu na http://tiveria.pl, będziecie mogli zdefiniować określone numery bądź zakresy IP które mogą połączyć się z Waszym kontem. Osoba której IP bądź zakresu nie ma na liście, nie będzie mogła w żaden sposób uzyskać dostępu do Waszej postaci.

Jak to wygląda?

post-2-0-49269700-1330298917.png

Oczywiście wszelakie zmiany (dodanie lub usunięcie nowego IP) wymagać będą potwierdzenia poprzez kliknięcie w link, wysłany bezpośrednio na Wasz e-mail. Opcja ta jest przeznaczona zarówno dla graczy ze stałym IP jak i użytkowników np. Neostrady (zakres).

Czy dzięki temu możesz być bezpieczny w niemal 100%?

Odpowiedź brzmi tak, choć w określonych warunkach. Jeśli posiadamy stały adres IP i skorzystamy z 2 stopniowej weryfikacji gmail (klik), to nasze konto będzie bezpieczne w niemal 100%.

Mam zmienne IP, czy mogę się zabezpieczyć?

Tak, w pewnym sensie. Użytkownicy dynamicznych numerów IP będą mogli dodać wpis w formacie np. 83.20.*.* co zazwyczaj spowoduje, że na jego konto zalogować będzie się mógł on sam + inni użytkownicy tego zakresu. Taka blokada nie jest idealna, choć z doświadczenia wiemy, że mimo wszystko skutecznie odstrasza złodziei i dużym stopniu poprawia bezpieczeństwo konta.

Po co to wszystko?

Z dniem wejścia w życie wspomnianych ulepszeń, zmianie ulegnie obecny regulamin. W dużym skrócie odcinamy się w pełni od kradzieży, nie będziemy dłużej służyć Wam pomocą w tej kwestii. Brutalna prawda jest niestety taka, że kradzieże pochłaniają większość naszego czasu, gdyż rozwiązanie pojedynczego przypadku trwa od 30 minut do często nawet 1 godziny! W dalszym ciągu natomiast będziemy tępić oszustów tzn. wyłudzaczy, podszywaczy jak i również osoby które oszukują podczas wymiany, aczkolwiek tylko w obrębie naszego serwera, to znaczy, że wymiana za konto czy inne dobra na innym serwerze nie będzie brana pod uwagę.

Opublikowano

Mam pytanie. Jak się robi konia na serwie? Chodzi mi o to czy tak jak na pl misje czy czyta się medale a jeśli tak jak na pl to czy jest mozliwość kupienia konia w IS i czy da się tym przedmiotem handlować (czy można sprzedać/kupić ten itemek żeby mieć 11/21lvl konia)?

Opublikowano

Mam pytanie. Jak się robi konia na serwie? Chodzi mi o to czy tak jak na pl misje czy czyta się medale a jeśli tak jak na pl to czy jest mozliwość kupienia konia w IS i czy da się tym przedmiotem handlować (czy można sprzedać/kupić ten itemek żeby mieć 11/21lvl konia)?

Normalne misje jak na plu, medale są w sklepie za niewielką cenę.

Można kupić bojowca w IS - dostaje się srebrny certyfikat, którym nie można handlować- Bojowiec w IS jest za 11zł.

Odrazu gdy użyjesz srebrnego certyfikatu koń awansuje na 11lv.

Opublikowano

Zrobcie s2 do 4Fun i PVP

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...