Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biolog mnie przekonał, wbijam ;]

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Szczerze polecam serwer. Tworzy go naprawdę wykwalifikowana ekipa więc nie musicie się martwić, że za chwilę padnie.

EMPTY :C

Opublikowano

Serwer godny uwagi jedyny minus to że bardzo dużo czasu zajmuje im wprowadzenie jednej nowości od drugiej

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Serwer godny uwagi jedyny minus to że bardzo dużo czasu zajmuje im wprowadzenie jednej nowości od drugiej

To nie tak, że wprowadziliśmy tylko dwie nowości. Tak jak napisaliśmy, zostało wprowadzone prawie 100 zmian, z tego również i różnorakie nowości. Natomiast te dwie nowości, które opisaliśmy w zmianie wyróżniliśmy tylko dlatego, że są one po prostu unikalne. I fakt, faktem, między tymi dwoma wartymi uwagi zmianami jest okres 6 miesięcy, ale obiecujemy, że kolejne unikalne zmiany będą się pojawiać w krótszych odstępach czasu.

Opublikowano

Serwer wzorowo prowadzony profesjonalny team

W Item Shopie jest tylko to co potrzeba nie ma żadnych hwangów broni czy kd . Serwer nie promuje bogatych graczy każdy może tu coś osiagnąć.

Mówicie że długo stoi serwer i ciężko się wybić. Bzdura !

W miesiąc czasu można znaleźć się w topce w pvp można wymiatać nawet szybciej zależy od biologa .

Ale to trzeba mieć chęci !

Opublikowano

Mam taki problem poniewaz sciagnelem Lanuchera 2,6mb(chyba)

Wklejam do clienta 2010 (xenoxmt2)

i wyskakuje mi Błąd przy właczaniu

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij OK, aby zakonczyc aplikacje

;/ nie wiem co jest ;/

Pls Help PWW...

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij OK, aby zakonczyc aplikacje

;/ nie wiem co jest ;/

Pls Help PWW...

Załóż konto na stronie, odezwij się na forum w dziale Pomoc jeśli ten temat nie rozwiąże Twojego problemu!

Opublikowano

;/ nie wiem co jest ;/

Pls Help PWW...

Pobierz kamer moda ;p i tam masz.

RMCF

Opublikowano

Ja kupilem z is konia i go nie mam GZ

NICE KUR w dozo nic nie ma

to bylo z rok temu ale gdyby nei ta akcja to bym cały czas grał

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

O BAMBUSKU...

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

Opublikowano

Ludzie!!! Dajcie spokój Bambuskowi i starej Tradicy. Temat jest o Tiverii i jego sie trzymajmy.

Co do itemów z navi polecam lekturę:http://forum.tiveria.pl/temat/36660-resety-nowe-pod-serwery-gra-w-kolko-od-poczatku/page__st__20

Serwer polecam

Opublikowano

Jak dla mnie Triadica to jeden z lepszych serverow i to mowie o TOP3 najlepszych serverow w Polsce tak wiec szacunek dla nich za kawal dobrej roboty gralem na tym servie wbilem 80 lv wiem nie jest to wyczyn ale tez w 1dzien. go nie wbilem robilem all postac od poczatku all eq +9 sam robilem w dt all biologa itp. tak wiec troche czasu zeszlo jesli ktos chce pograc na fajnym servie nie na 1 dzien. polecam ten serv. w 100% poniewaz ja sie na nim nie zawiodlem i bylem zadowolony za wbicie tego 80 lv. na tym servie polecam jesli chodzi o cofki,itp. nie wiem jak jest teraz ale wczesniej nie byl z tym zadnych problemow serv stal 24/7 bez zadnych przerw wszystko ok bylo i serv ma to cos co inne servy nie maja chocby DT ^^

w ktorym nie wbija na raz 20 osob i sie bija miedzy soba tylko trzeba miec pt i chyba 70+ lv. czy 50+ juz sam nie pamietam :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

KU, kamyki kd i bodzie tylko z dropu?

Ku , kamyki masz w shopie kd dropia +3 lub +4 i ulepszasz do +5 bądz kupujesz

Bodzio dropi lub można kupić od 20kk w górę

Opublikowano

Serwer cud, miód i orzeszki. Po prostu dla mnie najlepszy jaki do tej pory powtał. Gdyby nie jedna rzecz. Przeniesione itemy i postacie z Tradicy.

Ogółem serwer robi duże wrażenie, exp w miarę dobrze leci. Biolog fajny, misje ciekawe. Kończąc, bardzo serdecznie polecam serwer.

Opublikowano

Najlepszy polski prywatny server. I denerwują mnie przypiski w servach "najlepszy priv MT2" to jest ŻAŁOSNE!

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Przecież dosyć tych nowości jak na razie jest -(

Serwera bardzo polecam,jest on jeden z tych starszych polskich dedykowanych serwerów,jeżeli ktoś szuka serwera Harda to ten jest właśnie dla Was ! Bardzo dostosowane raty,dużo misji [Questów] Team jak Team czasami mają złe chwile czasami dobre,ale naprawdę da się z nimi dogadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...