Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

vibrus wez zamknij morde ja zrobilem na wp.pl i mi normalnie doszlo

Morde masz ty psie, kiedy sie rejestrowales ? Do polodnia czy do 15?? Pozniej byla rejestracja off... Od tego momentu nie dziala, zrob jeszcze raz konto na inny email i zobacz czy Ci dojdzie zwrotny z aktywacja matole.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepiej usunąć tą Aktywację Konta nie będzie zbędnego zamieszania ;]

Zacznijmy od tego, ze nawet nie powinno jej byc. To nie pl tylko priv. Do tego beta... Wiec nie rozumiem tego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie konta które nie zostały aktywowane są już aktywowane!

Pracujemy nad rozwiązaniem problemu e-mailów aktywacyjnych.

Opublikowano

Po co zakładać temat i otwierać coś w czym nie działa coś tak podstawowego jak rejestracja ... do tego denny patcher który sciąga przy każdym właczeniu metka

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Hm... Serwer 'padl' przed startem?

Najwyraźniej tak ;/

A zapowiadał się tak fajnie. O niebo lepszy jest Mexortis bądź NevrasT.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Buahahah ;d A taki mial byc KOZACKI serwer.. nie no GRATULACJE.. po tych postach co wczesniej wyczytalem nie wiem czy zagram...

Opublikowano

Zawsze tak jest serwy które mają tysiąc stron spamu i są zapowiadane od kilku miesięcy jako najlepsze serwy roku są totalnym gównem, a raz na jakiś czas wyjdzie serwer bez spamu, z zapowiedzią 10 dni przed startem i nawet w zapowiedziach się nikt nim nie zainteresuje, ale gdy pojawi się w prezentacjach to robi wokół siebie dużo szumu i taki serwer który stał w cieniu staje się najlepszym serwem roku.

Taki VirtualMT2 w prezentacjach ma tylko 12 stron postów, a gra na nim więcej graczy niż na Nevraście, itp.

Po tym serwie się też niczego dobrego nie spodziewałem bo jak już napisałem z takimi serwerami zawsze jest tak samo. Nie pamiętam jeszcze żeby jakiś wystartował taki jaki był zapowiadany i żeby wszyscy którzy na niego czekali byli zadowoleni.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer .+ leci.Wbijać do Shinsoo ^^

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Gość BaleweoO
Opublikowano

Nie Polecam

Jeżeli dobrze wiem, to Kamer ma coś wspólnego z tym serwerem, co oznacza że "Cheater" jest zamieszany w sprawy Elcardii.

PS.

Nie wiem tego na 100% aczkolwiek poczekamy, zobaczymy.

Pozdrawiam BaleweoO.

Opublikowano
Jeżeli dobrze wiem, to Kamer ma coś wspólnego z tym serwerem, co oznacza że "Cheater" jest zamieszany w sprawy Elcardii.

ciekawe skąd ty to możesz wiedzieć -,-

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...