Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Pl] [Dedyk]

Gore-Tex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zarejestrowalem sie 3 razy... 2 razy na gmail raz na wp... i czekam juz 20min ^^ i nic nie przyszlo ;]

Napisałem ci wszystko na PW

a co do reszty to spróbujcie na o2.pl (mi na o2.pl przyszło)

Rekrut
Opublikowano

hmm co do tych ss z gm wydaje mi sie ze taka osoba powinna byc opanowana i na tyle dorosla i ogarnieta by dosc ze nie przechwalac sie tym co umie to swiecic przykladem innym graczom. To iz znasz 4 jezyki nie jest imponujace i o ile sie nie myle jest to gra , swiat wirtualny a nie miejsce gdzie spamujesz co nie potrafisz.

Osobiscie nie zagram na tym jak ze to okreslonym najbardziej oczekiwanym privem roku. Innym nie polece, ale kazdy ma swa wolna wole ktora pozwala, chyba racjonalnie wybierac.

Opublikowano

Napisałem ci wszystko na PW

a co do reszty to spróbujcie na o2.pl (mi na o2.pl przyszło)

doszla 4 poczta czyli o2.pl

Teraz wielkie oczekiwanie gdzie przyjdzie najpierw ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam na "poczta.fm" i bez problemu link aktywacyjny przychodzi tak samo na "interia.pl" więc jak by ktoś miał problem to machnąć sobie konto na tym i ogień.

Opublikowano

Gore Tex mówi, że mają aż za dobre zabezpieczenia i po prostu antywirus na serwerze nie przepuszcza wszystkich maili do was.

Rekrut
Opublikowano

to tak jak ja, ja nawet na wp.pl sie rejestrowalem i nic.

sprawdz zakladke spam mnie dotarlo na gmail w spamie

Opublikowano

Ej co z tym linkiem aktywacyjnym czekam na gmail i o2 i nic 20 min juz nie przychodzi

Sprawdź folder SPAM !

Opublikowano

Ten link wogule dojdzie czy trzeba czekać kilka godzin

Watpie w to zeby wgl przyszedl dzisiaj, najpierw rejestracja nie dzialala, teraz to jakis fejk jest po prostu, rejestruje ale linkow nie wysyla !!! KTO WGL WYMYSLIL JAKIES POTWIERDZANIE REJESTRACJI NA PRIVIE... Inteligenci...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...