Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam jakiejś dobrej postaci mam 1591 PZ.

Możesz sobie kupić np. Annie dobry dps jak bd miała na pcozątku ok. 100 AP to jest niedozabicia prawie. Jeśli chcesz do niej poradnik napisz. Fajna też jest Morgana, podobna do Lux.

Opublikowano

Właśnie teraz grałem Ash'ą i bardzo dobrze mi się nią grało.gram dopiero 1 dzień i miałem 12 asyst 8 killi i 2 dedy.Dobre staty?

Opublikowano

A co powiecie o Warwick'u?

Warwick... Hm.... Jest on można powiedzieć OP. Dzięki swojemu lifestealowi, pasywom i gdy sie nim ogarnia jest on OP. Fajnie sięnim gra, łatwo ogarnąć. Polecam prosze o -.

Opublikowano

mam 6315 ip kogo kupic za 6300 ?

Ważne czy lubisz AP czy AD. Jeśli AP to kennen, karthus anivia a ad to nocturne, gp sie oplaca ( on za 3150 ) albo olafa ( tez 3150 ) , corki , twitch, a z tankow vladimir ogar i maokai. prosze o - .

Opublikowano

Możesz sobie kupić np. Annie dobry dps jak bd miała na pcozątku ok. 100 AP to jest niedozabicia prawie. Jeśli chcesz do niej poradnik napisz. Fajna też jest Morgana, podobna do Lux.

ta annie to zajebisty dps.

@topic Sona czy janna?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@up

Według mnie Sona jest lepsza, a jeżeli moja wypowiedź Cię nie przekonuje to zajrzyj tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/387691-najlepszy-support/

@Topic:

Jaką postać kupić za 6300 IP jeżeli chodzi o AD, AP oraz tank/offtank?

Chodzi mi żebyście wymienili po jednej postaci z każdego ,,gatunku" :)

Opublikowano

@up

Według mnie Sona jest lepsza, a jeżeli moja wypowiedź Cię nie przekonuje to zajrzyj tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/387691-najlepszy-support/

@Topic:

Jaką postać kupić za 6300 IP jeżeli chodzi o AD, AP oraz tank/offtank?

Chodzi mi żebyście wymienili po jednej postaci z każdego ,,gatunku" :)

Bierz Sone.

Wymienie ci do 6300 :

Ad offtank - Jarvan, Irelia,Gangplank,Nocturne,Warwick,Udyr

Ap- Anivia, Annie,Rumble - ap offtank

Ad- Corki, Cait

Tank- Amumu

Mysle nad anivia , krathus czy brand albo nocturne ? lub leona

Myślę nad bananami, ogórkami i kaktusami.Mam ci wybrać w ciemno czy pod siebie?

To wybiorę pod siebie Karthusa mam branda nie lubię, anivie nie potrzebuję bo mam Annie/Karthusa/Morda za to nie mam fajnego ad jungle offtanka/dpsa czyli Nocturne

Opublikowano

ok jaka postac kupic taka aby miala dobre dmg i dlugo wytrzymywala na linii oczywiscie za 6300

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

ok jaka postac kupic taka aby miala dobre dmg i dlugo wytrzymywala na linii oczywiscie za 6300

@UP

Wszystkie offtanki typu Irelia, Jarvan itp.

Osobiście polecam Irelie, świetna postać, żadne nerfy jej nie straszne. ;)

Opublikowano

Udyr to świetna, choć rzadko kiedy używana postać na lane. Z linii nie musi schodzić nigdy, chyba że chce coś kupić - manę i hp ma z W. Ma też "spamowalnego" stuna, i bardzo duży dmg z Q.

Opublikowano

a co mozna powiedziec o brandzie ? albo o vladimirze chce maga duze dmg lub lub moze byc ad duze dmg

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Widzę że SurkiPL jest ;D to się pytam xD

Anivia czy Nocturn ?

Anivia jest w rotacji więc sam zdecyduj czy się nią fajnie gra. Nocturnem trudno ogarnąć, ale gdy się ogarnie to on jest OP i pro. Polecałbym Nocturna, sam chce go kupić :D.

Proszę o minusiki.

Opublikowano

Widzę że SurkiPL jest ;D to się pytam xD

Anivia czy Nocturn ?

Cóż, Anivia jest strasznie łatwa do ogarnięcia,

A jak walnie combo to jest masakra :P

Dziś grałem nią pierwszy raz ponieważ jest w rotacji,

i miałem staty 17/1/9 ;)

Jeśli chodzi o Nocturne`a, Jest nim troszeczkę trudno ogarnąć,

ale jeśli już się nauczysz, może on dorównać bez problemu Anivii, zamierzam go nawet niedługo kupić :P

Opublikowano

Mam dylemacik między poniższymi postaciami :

Olaf, Shaco, Irelia

Ogólnie chodzi mi o junglera ,który jest mocny 1 vs 1 i w tf-ach też coś dorzuci od siebie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mam dylemacik między poniższymi postaciami :

Olaf, Shaco, Irelia

Ogólnie chodzi mi o junglera ,który jest mocny 1 vs 1 i w tf-ach też coś dorzuci od siebie.

Zdecydowanie polecam Olafa.

Grałem nim długi czas, jest dobry w jungli,

a o 1 vs 1 już nie wspomnę, po prostu nie ma sobie równych,

jedyna postać według mnie która może mu zagrozić w 1 vs 1 to Xin Zhao ;)

Opublikowano

Szczerze może olaf lepszy do jungli ale napewno shaco by go zniszczył 1 vs 1. Proszę o wypowiedz kogoś kto miał do czynienia ze wszystkimi 3 postaciami.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To Shaco jeśli chodzi o junglowanie. Kupujesz to co zawsze pod junglowanie, dajesz lalki obok golema i go ciupiesz :D a potem następne mobki.

o 1 vs 1 już nie wspomnę, po prostu nie ma sobie równych,

jedyna postać według mnie która może mu zagrozić w 1 vs 1 to Xin Zhao ;)

LOL! Shaco to jest pro postać ale ty chyba nią nie ogarniasz. 1 vs 1 to tak: Shaco daje ulti, wystawia klona, on idzie z niewidki go od tylu i go ciupie w plecy. Olaf nie ma bata przeżyć.

Grałem tema 3 postaciami, ale polecam ci Shaco. Irelia to taka postać w której musisz robić wszystko z 1 osobą np. pushowanie na górze z kumplem a reszta teamu proboje spushowac mida.

Olaf to taki pusher który sam wszystko potrafi zrobić. I dlatego większość osób przez to przegrywa.Shaco to podobnie jak Olaf. On też dużo zrobi sam, ale on jest lepszy w teamfight. Ponieważ wystawia klona a potem leci z ukrycia ze wszystkich skili i all nie żyją :P. Polecam Shaco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...