Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malzahar ma duże dmg.

Z swaina można zrobić tanka nie ma zbyt dużego dmg a tylko się leczy.

polecam malhazara

<>

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mal jest teraz popularny, ma duże dmg więc się sprawdza. Swain trochę gorzej ma. Polecałbym ci Mala

czyli jarvan, le blanc to postać która rzuca 2 spelle i ma killa, a shaco po prostu nie polecam

LoL! Shaco jest pro, on jest OP jak sięnim ogarnia. Daje się spowolnienie, potem niewidke a jak to jeszcze nie zadziała to ulti. A jak tak jeszcze bijesz w plecy to gościu szans nie ma.

Opublikowano

Swain, Malzahar czy czekać na Monkey King?

Szukam jakiegoś maga ew. DPS

To może DPS maga? Cassiopeia, Karthus

Z swaina można zrobić tanka nie ma zbyt dużego dmg a tylko się leczy.

Wyjdź.

Ciekawe jak masz się leczyć jak nie masz Ap a ult = mag dmg = ap baza.I pozdro to jest ap offtank a nie tank.Real może ludzie nie mający bladego pojęcia niech darują sobie pisanie głupot?

Opublikowano

Co sadzicie o Kennenie ? chce go kupic ale nw czy sie oplaca ;]

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Tak szukam postaci, (za cene do 3150 pz) nie padnie zbyt szybko i killnie kogoś kilka razy oraz żeby był dosyć łatwa do ogarniecia.

I poprosił bym build do niej z góry thx dam za podanie +

@DOWN dobre dostałeś - jak chciałeś ale szukam dalej zmeniłem do 3150 pz

Jeżeli pomogłem daj + :P, a nie - ;]

Opublikowano

Tak szukam postaci, (za cene do 1350 pz) nie padnie zbyt szybko i killnie kogoś kilka razy oraz żeby był dosyć łatwa do ogarniecia.

Polecałbym ci Amumu. Jest on OP, i kilka razy się mu fragnie. Jest to tank. Kup sobie może Warmonga, Banshil Veil, Mercurki, Tormeil, Aniola Stroza iForce of Natore. Prossze o - :)

Opublikowano

Sensus12 i LubeGorace

Polecam wam katarine . Tutaj podam ci plusy i minusy z forum bo nie chce mi się pisać :

+silny haras

+redukcja heala

+dobry escape mechanism

+świetny pasyw redukujący CD po asyście/fragu

+brak kosztów użycia skilli

-łatwo przerywalne ultimate...

-...a co za tym idzie ciężka do ogarnięcia na wyższym poziomie rozgrywki

4566511400.png

Opublikowano

Sensus12 i LubeGorace

Polecam wam katarine . Tutaj podam ci plusy i minusy z forum bo nie chce mi się pisać :

+silny haras

+redukcja heala

+dobry escape mechanism

+świetny pasyw redukujący CD po asyście/fragu

+brak kosztów użycia skilli

-łatwo przerywalne ultimate...

-...a co za tym idzie ciężka do ogarnięcia na wyższym poziomie rozgrywki

Jeszcze minusem jest to, że na początku jest papierem.

Opublikowano

Tak szukam postaci, (za cene do 3150 pz) nie padnie zbyt szybko i killnie kogoś kilka razy oraz żeby był dosyć łatwa do ogarniecia.

@DOWN dobre dostałeś - jak chciałeś ale szukam dalej zmeniłem do 3150 pz

Polecam Ci Teemo. Bulid: ostrze dorana, buty berserkera, ząb Nashora, miecz nieskączoności, widmowy tancerz, czarny tasak, potem sprzedaj ostrze dorana i kup mieczo - pistolet Hexatech. ;)

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

@2up

każda postać jest papierem na początku

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Oplaca sie kupic ANIVIE ? :P Acha i kogo poradzicie podobnego do anivi ?? Takie zajebiscie duze dmg?? ONa bije podwójnie -.-

Opłaca się, ale najbardziej opłaca się jak masz team bo to genialny team playowy champion. Duży dmg - tańsza, łatwiejsza do ogarnięcia Annie od 6 masz carry praktycznie na combo, Q zwracające mane jak lasthitujesz, stun, poetzny AOE dmg (jak anivia)

@2up

Rammus z W jednak już nie xD

Co do tego to pewnie nie grasz na 30 poziomie więc

-Katarina (tome +20 ap +potka -> hexteh revovlver ->Rylai crystal scepter ->Rabadon deathcap -> zhonya hourglass)

-Nidalee (Dorans ring -> guinsoo rageblade ->sheen-> rabadon deathcap ->lich bane )

-Xin Zhao (Dorans blad/shield ->Brutalizer ->Mercury buty ->black cleaver -> yomumu ghostblade -> randuins omen ->force of nature)

-Jax (Dorans blade x2 ->guinsoo rageblade -> hexteh gunblade -> rabadon deathcap)

-Master Yi - zapewnie nie junglujesz (Dorans blade->blutalizer->yomumu ghostblade->zeal->infinity edge->phantom dancer ->bloodthirster LUB Warmog->Atma->Infinity Edge ->survi)

Opublikowano

@2up

No tak ale porównaj sb taka katarine z takim wyżej wymienionym rammusem albo shenem( niepamietam czy sie pisało przez 2 "e" :P)^^

Opublikowano

kupywac akali?

Gralem Master Yi z 2 miechy

Ale kuzyn gral wiecej master yi,bo gral wczesniej i potem pszeszedl na akali

i sie zastanawiam czy mi sie oplaca kupic akali.

kxAyLut.png

Opublikowano

Jasne, że się opłaca. Ma świetny DMG z Q auto attack, doskok z ulta i niewidke. Jak dla mnie świetna postać.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

imo olaf ze względu na swój true dmg i jest do tego pługiem jakich mało

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Zastanowiłem się i jednak nie chce Swaina ani Malzahara.

Zastanawiam się nad Warwickiem, Katariną, Kennenem oraz Akali

Co myślicie?

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Zastanowiłem się i jednak nie chce Swaina ani Malzahara.

Zastanawiam się nad Warwickiem, Katariną, Kennenem oraz Akali

Co myślicie?

Kennen jest pro, i sie nim fajnie gra przez Q. POlwcam ci Kennena.

Opublikowano

Akali dobry dps najlepiej lecieć pod hybrydę, Kata tak samo tylko trzeba się nafeedować nią,Olaf nice dmg norm, i Garen łatwo nim ogarnąć idziesz tank/dps i git.Teemo AP, AS też nice dmg norm + truta :P,phanteon nice dmg, block pasyw i niezłe ult, i na koniec gp, OP niezłe dmg z Q + kryt to napewno z pol hp weźmie :P. Poproszę - :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...