Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci polecał kupić Veigara ponieważ gdy się nafeeduje to nikt z nim nie ma szans. Zilean jest bardziej support więc twój wybór. Możesz kupić też tf'a on jest OP dzięki W i ulti.

pzdro

P.S. Chciałbym kupić Skorpiona takiego ( on dopiero wyjdzie więc nie wiem jak się nazywa ) czy Olafa Napiszcie dlaczego :) z góry dzia.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Która z tych 5 jest najlepsza ?

Lux,Morgana,Sona,Janna,Katarina.

Zależy mi żeby postać walczyła z bliska i zadawała duże dmg przy czym szybko zabijała.

Opublikowano

Która z tych 5 jest najlepsza ?

Lux,Morgana,Sona,Janna,Katarina.

Zależy mi żeby postać walczyła z bliska i zadawała duże dmg przy czym szybko zabijała.

Jeśli chcesz z bliska duże dmg to kup katarine.

Opublikowano

imo lee sin lepszy, idziesz solo top robisz go na off tanka i mieciesz system

@down

ale lee sin jest ciekawszą postacią, można tworzyć ciekawe comba, shield, odepchnięcie .. wszystko czego potrzebujesz

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

imo lee sin lepszy, idziesz solo top robisz go na off tanka i mieciesz system

Zgodzę się z tobą, ale gdy nocturne ogar jest to jest nie do zabicia. Po prostu OP :P.

Opublikowano

nidalee bardziej przyszłościowa, shaciem się nie gra chyba, że 4 fun

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

postać, która pomaga innym

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Swain czy Brand?

PS nie grałem żadnym z nich.

Bierz branda, łatwiejszy do ogarnięcia i ma duże dmg.

A postać która pomaga innym to: Janna / Sona.

Co sądzicie o Nocturne Vs Nidalee?

Po prostu kto lepszy :P.

Supporta (postać która pomagai nnym) to weź Sone jeśli chcesz bardziej pomagać innym, a jeśli chcesz zabijać to kup Janne.

Nocturn to taki op, więc jak ogarniesz to ciężko cię będzie zabić i zadasz duże dmg. Polecam ci Nocturna.

Opublikowano

Może zacznijcie pisać co was interesuje w postaciach, jak jakąś chcecie kupić to powiedzcie do czoego ma być podobna lub coś a nie na czyste wróżbictwo liczycie, albo monetą losujcie - taki sam sens to ma

Opublikowano

Trudna sprawa :D ponieważ obaj są OP. Ważne czy lubisz bardziej ranged czy melee fighter. Trynd ma heala spowolnienie szarże i ulti które sprawia że jest na chwilę nieśmiertelny. Najlepiej iść nim pod kryta, ad, as. TF ma skila który rzuca 3 karty ( ten skil ma duży nawet zasięg ). 2 skill tf'a to "Wybierz kartę" można wybrać żółtą, czerwoną i niebieską. Wszystkie zadają obrażenie. Żółta na dodatek stunuje, czerwona spowalnia, niebieska przywraca jakaś tam ilość many. Następny skill to pasyw As z rękawa . Co 4 atak tf zadaje dodatkowe obrażenia. Jego ulti działa tak że tf i cala jego drużyna mogą zauważyć gdzie są i co robią wszyscy przeciwnicy, i z teleportować się do nich. Najlepiej iść nim pod AD, AS lub pod AP. Polecam trynda.

Dziękuje dawać plusy

pzdro

Kata Vs Nocturne. Chodzi mi o to kogo wcześniej kupić :P.

Opublikowano

Poppy też może być OP przez ulti. 1 skilla ma podobnego jak blitz E. 2 skill Poppy to Paragon of Demacia. DOdaje on armora i damage jak tego skilla uruchomisz. E to szarża , Poppy popycha i zadaje obrażenia przeciwnikowi. Ulti działa tak że gdy użyjesz go na przeciwniku to on mniej atakuje, spowolniony itp. a poppy jest na chwile nieśmiertelna. Najlepiej iść nią pod hybrydę.

Radziłbym ci kupić tego trynda :D.

Dziękuje proszę o plusy :P :P.

pzdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...