Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warwick może być dobry na atak + lifesteal lub też na ap.

Kosi praktycznie zawsze, jeśli umiesz grać.

Jax na początku jest słaby, dopiero po 6 lvlu zaczyna się rozkręcać, polecam kupować hextechy a na koniec kapelusz.

Ma po prostu fajnego passiva na hp:)

Jedziesz w atak, daje Ci hp i jesteś taką jakby hybrydą. Ale zabójczo dobrą:)

Polecam jaxa.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiego championa kupić za 6300 IP?

Mam czterech do wyboru:

- Lee Sin

- Irelia

- Miss Fortune

- Corki

dla mnie najlepszy z tej 4 jest lee sin :) fajne skille laczone w combo i w ogole fajna postac. jest w miare latwa. Irelia tez niczego sobie. ja bym wybieral pomiedzy tymi dwoma

Opublikowano

Jax czy XinZhao?

jak dla mnie jax jest wytrzymalszy ale lekko mniejszy dmg a natomiast xin wali szybko mocno ale jego slaboscia jest to ze ma slabego defa i mr wybierz co wolisz

Co polecacie: Brand, Ezreal, Nocturne czy Kennen?

zalezy czym lubisz grac. kazda z tych postaci to inny styl walki. jak dla mnie ezreal odpada. jesli lubisz melee junglera ktory ma dosc ciekawe ulti i skille oraz feara to nocturne, moze wolisz maga ktory trzyma sie na dystans i szybko zabija miniony i ludzi i pushuje lane bardzo szybko to brand, jesli lubisz wbijac sie w srodek teamfightow ze swoimi AoE ,szybkie doganianie i dobijanie wroga to wybierz kennena

Opublikowano

jak dla mnie jax jest wytrzymalszy ale lekko mniejszy dmg a natomiast xin wali szybko mocno ale jego slaboscia jest to ze ma slabego defa i mr wybierz co wolisz

zalezy czym lubisz grac. kazda z tych postaci to inny styl walki. jak dla mnie ezreal odpada. jesli lubisz melee junglera ktory ma dosc ciekawe ulti i skille oraz feara to nocturne, moze wolisz maga ktory trzyma sie na dystans i szybko zabija miniony i ludzi i pushuje lane bardzo szybko to brand, jesli lubisz wbijac sie w srodek teamfightow ze swoimi AoE ,szybkie doganianie i dobijanie wroga to wybierz kennena

możesz podać dlaczego ezreala odpada z tej czwórki?

Opublikowano

możesz podać dlaczego ezreala odpada z tej czwórki?

Dla mnie ezreal jest najslabsza z postaci pod AD. jedyne co ma to jego ulti ktore dziala na globalna skale. moze to dlatego ze nie przypadl mi do gustu. proponowalbym poczekac z jego kupnem jesli chcesz i samemu sprawdzic jesli bedzie darmowy w ten wtorek :)

Opublikowano

A więc:

- Lee Sin

- Irelia

- Corki

Wyeliminowałem Miss. Proszę o radę!

Lee sin wg. Mnie trudny do ogarnięcia. Musisz wiedzieć kiedy doskoczyć do przeciwnika, jak go obejść, żeby go cofnać z ulti pod wieże itd. Nie polecam, za tą cene są przydatniejsze dla teamu chary.

Irelia. Świetny offtank z bardzo dobtym dmg, na linii trzymiesz się bardzo długo - leczenie co hit jest lepsze niż lifesteal na początku gdy masz mały dmg, Niezłe leczenie z ulit+ moża tym łatwo dobić przeciwnika, doskok do przeciwnika i True DMG robi swoje.

Corki - char który daje dużo przyjemności z grania. Spamujesz ulti, łatwy mechanizm ucieczki, carruje grę.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Lee Seen to teraz gównix. Prawie tak rzadko pickowany jak twitch. Zjebali kilka postaci, i będą je naprawiać. Jak np trynde kayle czy właśnie twitcha. Po prostu te postacie robią wyraźnie mniej, mają wyraźnie słabszą farme (trynda), wyraźnie łatwiej je skontrować (trynda) i gówno robią po 20 nerfach pare miesięcy temu (twitch).

Corcki często gra guardsman bob, Ale Irelia, to bardzo częsty pick na wyskokim ELO, Dobry semi offtank, redukcja CC, self heal, i uti, czyni ją praktycznie niezniszczalną na lane. Trinity i w miedzy czasie HoG, i nam nie podskoczą.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Jaką postać kupić mam do wydanie te 3150.

Odrazu mówie że lubie grać Lux, Veigarem i Fiddlem (Te postacie już mam)

Opublikowano

Lee Seen to teraz gównix. Prawie tak rzadko pickowany jak twitch. Zjebali kilka postaci, i będą je naprawiać. Jak np trynde kayle czy właśnie twitcha. Po prostu te postacie robią wyraźnie mniej, mają wyraźnie słabszą farme (trynda), wyraźnie łatwiej je skontrować (trynda) i gówno robią po 20 nerfach pare miesięcy temu (twitch).

Zagraj ze mną to pokarze Ci jak nim niszczyć system bro.

Opublikowano

Wykluczyłem kilka postaci i nie mogę się zdecydować między tymi trzema: Brand, Corki czy Ezreal. Prosiłbym o krótkie uzasadnienie swojego wyboru. Z góry dzięki

Opublikowano

Siemka

Mam do was pytanko :D Mianowicie : Mam do wydania 6300IP i niewiem czy kupić jedengo Malzahara czy dwie inne postacie po 3150 (Xin Zhao i Lux) co mi radzicie kupić ? i najlepiej prosił bym o wypisanie + i - tych postaci .Z góry dziękuję :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...