Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kennen Czy vayne

Oczywiście kennen, vayne przegrywa z nim w każdej fazie gry (early, mid, late). Bardzo dobrze się nim harssuje przeciwników z shurka a na dodatek praktycznie nigdy nie musisz schodzi z lane'a ponieważ jest asasynem i nie masz many...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście kennen, vayne przegrywa z nim w każdej fazie gry (early, mid, late). Bardzo dobrze się nim harssuje przeciwników z shurka a na dodatek praktycznie nigdy nie musisz schodzi z lane'a ponieważ jest asasynem i nie masz many...

LoL to może pójdziesz pvp ze mna ja vayne ty kennen?

Opublikowano

LoL to może pójdziesz pvp ze mna ja vayne ty kennen?

na 18lvl vayne zmiotła by kennena a wcześniej mogła by mieć ciężko.

Wszystko czy zależy ci na HP czy na DMG/AP.

Gram kennenem i to jest postać w połączeniu za Amumu zabójcza

Jesli ogarniesz combo E+W+Q.To masz przewagę i to dużą na lini .

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

@UP

Ad carry bez feedu nie zrobi za dużo, ew. Ashe z ulti, ale vayne nic... A na 1vs1 się raczej nie naffedujesz...

Kennen Stun, spam skilli, aoe ulti.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Kolejny problem zakupilem ostatnio kennena i zaostalo mi jeszcze 6300 IP

i zastanawiam sie czy kupic runy .... czy moze nowa postac za 6300 lub postacie w nizszej cennie ?

Dodam ze mam narazie aby runy na AP daje mi go +10 ... i wiecej run nie posiadam

i tu sie kryje problem co wybrac

Runy vs Nowa postac

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

@UP

Ad carry bez feedu nie zrobi za dużo, ew. Ashe z ulti, ale vayne nic... A na 1vs1 się raczej nie naffedujesz...

Kennen Stun, spam skilli, aoe ulti.

Pomyślałeś że Vayne ma niewidke? Ona też tylko stun i jedzie Kennena jak muche. Sam kennen pada jak mucha a jak ona kupi coś na AD , AS , lifesteal to ken nie ma szans.

Polecałbym pierwsze zobaczyć czy się opłaca kupować Wukonga, ale polecałbym runy.

Opublikowano

No dobra a zapytam tak co lepsze Vayne czy Kennen Bez żadnych Run i na 10 lv (Usera nie postaci)

x

Opublikowano

a co mozna powiedziec o brandzie ? albo o vladimirze chce maga duze dmg lub lub moze byc ad duze dmg ktora postac za 6300 najlepsza ? a moze krathus proszęo porownanie tych 3

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Bardzo polecam ci Branda

posiadam go jest zarowno moncy na malym lvl jak i na duzym chyba sie sie ktos zfeeduje ale to logiczne

Posiada wszyskie skille atakujace nie ma passywow

wg mnie to ogromny plus ....

Jak mam dobre itemki to seria skilli i pozamiatame

zawsze wal jbc

W --> E --->Q w ostatecznosci R

Co do ulti jego ... jest wyjebiste szczegolnie gdy uciekaja kolo siebie dwaj przeciwnicy ;] pod warunkiem ze nie ma kolo nich potworow

to R jedzie ich jak psy ;] gdyz ona sie tak odbija .... oglnie Masakra

Co do Karthusa bo go tez wymieniles

Postac fajna ale nie daje satysfakcji gdyz latwo do ogarniecia

zawsze kogos zabijesz gdyz posiada taka ulti.... ale jak cie dojada to wiesz ... mata na miejscu gdyz ta postac jest papierem

Ale dmg ma ogromne jeszcze jak umiesz trafiac ze skilla na Q to ogolnie jest masakra

Ale mowie ci z gory nie sprawia satysfakcji gra ta postacia ...

Ja ja wyminielm na IP i zakupilem Kennena postac masakrycznie dobra... serdeczniie polecam

Licze na jakis + Bo troche ci rozjasnilem sprawe moze nie jest to jakies zwiezle ale to przez to ze pisze na szybko i nie mam czasu na ukladanie zwiezlych zdan

Pozdrawiam ;D

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

@up

Karthus daje mi mega satysfakcję, gdy ludzie piszą i wrzeszczą przed monitorem jak dobijam ich z ulti. Szczególnie fajnie i co daje mi wielkiego funna to jak jest ragequit a potem nagły back od razu xD

Karthus bez itemkow na AP z bombki w 1 cel ciśnie po 300, aoe po 150. Jak już kupisz Klepsydre to możesz zbierać double/triple a nawet quadra kille.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Co polecacie: Brand, Ezreal, Nocturne czy Kennen? Zastanawiałem się także nad Lux, ale czy jako support dobra jest także w TF?

Ogólnie chodzi mi o skomplikowaną postać dobrą w mid i late game

Opublikowano

@up lux to jest najmniej suportowaty support :>

A co do twojego pytania napisz czym lubisz grać, jakie postacie już ogarniasz itp

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@up

Grałem Twisted Fate i Jarvan IV. Obie postacie ogarniam, ale Jarvan znudził mi się szybko, bez ogarniętego teamu nic sie nie zrobi, a Twistedem gram nadal. Najbardziej lubię postacie dystansowe

Opublikowano

Heimerdinger czy kennen a może ezrael .

Heim jest trochę useless postacią - jest za mało mobilny.

Ezreal to prawdopodobnie najsłabszy ranged ad carry.

Kennen to najmocniejsza postać z tych 3. Duży AoE dmg, ładny harras, mechanizm ucieczki.

Opublikowano

co lepiej jax czy warwick ??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...