Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TryndaMery czeste krytyki masz slowa , ma skil na leczenie i ulti które daj mu niesmiertelnosc w zależności od punktów w nie załadowane

xxx

Opublikowano

annie zawsze taka była tylko dodali jej 0.1 w przelicznikach i nagle op ... moim zdaniem jest dobrym nukerem tyle

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Gram teraz Ashe i dobrze mi idzie, słabiej mi idzie Catelyne (Nie wiem jak się piszę - ta ze strzelba). Zbieram na jakąś postać podobną do Ashe - dystansowa. Możecie jakąś polecić?

Opublikowano

Caitlyn akurat jest w rotacji więc sobie pograj i sprawdź.

Grałem i trochę mi nią gorzej idzie niż Ashe, ale kolega ją kupuje i będzie grać. Jakieś inne propozycje?

Opublikowano

miss fortune, vayne, tristana wszystkie moim zdaniem bardzo dobre

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Grałem i trochę mi nią gorzej idzie niż Ashe, ale kolega ją kupuje i będzie grać. Jakieś inne propozycje?

Chodzi o to czy Ci się dobrze nią gra, a nie staty. Bo staty to kwestia buildu i troche taktyki i już postać ogarniesz. Sam grałem 3 rundy nią i staty 20-6

Opublikowano

Chodzi o to czy Ci się dobrze nią gra, a nie staty. Bo staty to kwestia buildu i troche taktyki i już postać ogarniesz. Sam grałem 3 rundy nią i staty 20-6

Nie, po prostu trochę nią gram i dobrze sobie nią radzę, wiem co robić kiedy i jak grać po prostu i szukam podobnej, chyba catilyn kupie

Opublikowano

Witam !

O tuż zastanawiam się którą postać wybrać :D

Akali czy Katarine ?

Według mnie te postacie są bardzo podobne i nie wiem którą wybrać ?

Prosił bym was żebyście napisali którą postać i dlaczego wybrać :D

(Zainteresował mnie też Xin Zhao)

Nie jestem do niego przekonany i nie widziałem go w akcji ale słyszałem o nim dobre rzeczy :D

Opublikowano

Wseba

Z tych dwóch nie wybiore, bo mało grałem nimi, ale co do Xin Zhao rozwala system postać warta tych 3,1k. Przy skończonym buildzie prawie każdą postać 1vs1 rozwala. Troche mam tych postaci i Xin to moja ulubiona. Wiec jeśli masz wybierać z tych dwóch to weź Xin'a. Nie pożalujesz. ;)

Opublikowano

To teraz ja ;

Malzahar czy Anivia ? i Dlaczego akurat ta postac?

Czy oplaca sie lux kupowac?

i jeszcze Jarvan vs trundle ? widzialem jak gra trundlem i jest dobry dla mnie ale jarvan tez

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

@WSeba

moim zdaniem zdecydowanie lepsza akali, możesz nią zniknąć podczas team fightu i unikniesz focusu, doskok z ult, spory DMG z Q, ogólnie bardzo silna postać, która niszczy na midzie

katariny bym Ci nie polecał ponieważ stun/silence/knock i wypada z ult, które zadaje najwięcej, przy tym często jest focusowana, a żeby coś zrobić musisz być w środku team fighta

@up

imo malzahar jest lepszy bo ma plame (która jest podobna do ult anivi) która zadaje % DMG z HP przeciwnika

chociaż jeżeli ogarniesz anivie i dużo będziesz nią grał, ogarniesz jej całe comba (bo ma kilka) to też całkiem przyjemna postać

lux jak najbardziej opłaca się kupować, całkiem przyjemna postać

pomiedzy jarvanem i trundlem cieżko wybrać bo oboje są dobrzy, trundle dobry kontra tankowy team (jego ult redukuje resisty i armor), a jarvan to taka postać z dobrym DMG przy tym strasznie wytrzymała

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

niskie, coś ponad 40 sekund wiem, że kiedyś ludzie płakali że full cd redukcja dawała chyba 28 sekund

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Tez potrafie wejsc na PolskieForumLola (www.leagueoflegends.pl) i zgapic temat :)

Nigdy nie grałem lux i czy moze mi ktos powiedziec o cd na jej ulti ? wysokie czy raczej niskie?

ja mam 35sec (czasmi mniej) :D

FC Barcelona !!

Opublikowano

nie ogarniam .. bardzo dobrze, że jest taki temat bo nie ma spamu

pewnie każde forum lola ma takie więc nie wiem o co chodzi

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...