Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Ci Dr.Mundo, jest dobrym tankiem. Nie jest za drogi i można nim cisnąć. Za niedługo dam TuTa na forum to sobie więcej poczytasz :)

Opublikowano

jax nie bo o ile jest dobry na 3v3 to na 5v5 za duży focus na mordzie ma i pada często szybko, za 6k polecam irelie po trinity i mercurkach robisz tanka i niszczysz gre

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

to jak masz 6k irelia miecie system

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Mam pytanie

Jaką postacią najlepiej się ogarnia tą grę. Jestem nowy gram od 2 dni i nie mogę znaleźć postaci którą by mi się dobrze grało.

Postać musi walić na dystans z łuku albo czarami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dużo jest dobrych postaci ;x

jeżeli chcesz coś co miecie i jest tanie - kassadin (mag)

i raczej nie polecam na początku postaci dystansowych bo nimi trzeba jednak troche pograć, żeby umieć grać, a taki kassadin wpada, rzuca 2 spelle i ucieka

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Ja potrzebuje jakąś postać która wali z dystansu bo inaczej tego nie ogarnę.

Bardzo bym prosił o pare propozycji np 3 postaci które posługują się łukiem albo walą z czarów. Plusy i minusy postaci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie

Jaką postacią najlepiej się ogarnia tą grę. Jestem nowy gram od 2 dni i nie mogę znaleźć postaci którą by mi się dobrze grało.

Postać musi walić na dystans z łuku albo czarami.

Najlepiej się gra na małym lvl Master YI, bardzo latwa postać. Sam nią zaczynałem kup sobie go.

Opublikowano

Wiec tak jeszcze troche i będe miał 6,3k i teraz chce kupić postać z dobrym dmg coś podobnego Xin Zhao.

Jeśli chcesz dmg to kup sobie Jarvana :)

Opublikowano

Która postać jest dobra na początek ? Potem wiadomo zarobie to kupi się inną ale tak żeby dobrze zacząć (prócz Ashe bo kumpel ma taką a ja nie chce dwóch takich samych :P )

Opublikowano

Hmm... na początek kup sobie Master Yi (sam jego nie kupowałem grałem na rotacji). Moją pierwszą postacią była Annie którą serdecznie ci polece, łatwa do ogarnięcia, budowanie tylko pod AP więc poleciłbym ci annie (1350 IP).

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Która postać jest dobra na początek ? Potem wiadomo zarobie to kupi się inną ale tak żeby dobrze zacząć (prócz Ashe bo kumpel ma taką a ja nie chce dwóch takich samych :P )

Master YI bardzo dobra postać na początek. Chyba, że masz ponad 3k to kup Xin zhao.

Opublikowano

Najpierw grałem ashe i byłem bardzo dobry teraz chce kupić coś lepszego tylko z magii albo coś na dystans , prostego do opanowania fiddlesticks i veigar przypadli mi do gustu i czy oni są dobrzy dla początkującego? A jak nie to za proponujcię inną postać.

Opublikowano

Ja polecam FiddleSticksa jest dobrym chempionem pod wzgledęm elemętu zaskoczenia , sam nim gram i bardzo się go łatwo ogarnia jego koszt wynosi 1350 Ip . Poczytaj sobię o jego skillach i wg.

Opublikowano

j polecam annie, łatwa do gry, łatwy last hit z Q, częsty stun, dobry nuke

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

No to teraz ja:

-Sion

-Akali

-Master Yi

-Kenen

Czy może ktoś inny? Chodzi mi o melee dps, wiem, sion to bardziej tank, ale jak walnie tarcze + stuna to może coś zrobić :)

Opublikowano

Kennen to nie jest typowy melee dps... z tych co podałeś to Sion - 2x infiniti edge, Berserker's Greaves, Phantom Dancer, Warmog's Armor na hardkora z duza ilosca kasy.. dasz 2x phantomy to nie ma tank nawet szans na hity minimum 800hp w chwile kazdego zjedziesz :) GL

Opublikowano

A Kayle? to dobra postać? bo grałem dzisiaj z kumplem i w miare fajnie mi się grało ale wolałbym wiedzieć czy na dłuższą mete jest dobrą postacią (jeśli już będzie się miało dobry build)

Opublikowano

Taka rada dla tych którzy kupują/mają zamiar kupić jakąś postać:

Kupcie sobie jedną którą opanujecie w 100u% i oszczędzajcie kase na runki od 20lv bo troche kosztują ,a na prawde dużo dają.

Opublikowano

ostatnio warwick jest często banowany i nie bez powodu, nie idziesz nim do junglii tylko solo topa i żyjesz tam całą wieczność, masz heala + spory DMG z niego, po prostu nie da się go pchnąć

akali też przyjemna postać tylko wymaga więcej ogrania i ma trudniejsze comba, ale jak się nafeedujesz to niszczy każdego

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...