Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na temat Lux - i +, opłaca się kupić ?

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co powiecie na temat Lux - i +, opłaca się kupić ?

To zależy, jeśli chcesz dobrego castera, to za tą cene lepsza będzie LeBlanc czy Kassadin.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

LeBlanc mam kassadina nie chce, to co wypowie się ktoś - i + lux ?

Opublikowano

Katarina

+dobra na TF

+pro do ucieki

+dobra na 1 vs 1

Veigar na 1 vs 1 nie ma z nim szans :D

Widzę, że nie grałeś jeszcze z 30lvlami.

Katarina w TF.. hmm.. Jeb, dajmy np. Amumu, Tank. Dostaje małe DMG wbija jak najszybciej w TF i wbija jego Ulti. DMG+Stun który blokuje Katę = ussles.

Opublikowano

Keenen vs Shen vs Veigar

Kennen lub Veigar - kennen bardziej na TF a Veigar 1 vs 1

Akali vs Udyr vs Shaco

Akali wyfedowana gniecie każdego

Kogo kupic jako pierwsza postać na Ameryce ? do 3700 IP interesuje mnie taki AD

Olafa wymiata

Widzę, że nie grałeś jeszcze z 30lvlami.

Katarina w TF.. hmm.. Jeb, dajmy np. Amumu, Tank. Dostaje małe DMG wbija jak najszybciej w TF i wbija jego Ulti. DMG+Stun który blokuje Katę = ussles.

Mam 30 lvl A katarina jest dobra na TF ponieważ po zabiciu odnawiają (cooldown) się czary Q,W,E i w dużym stopniu R, a ty chyba nie grałeś katariną ...

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Mam 30 lvl A katarina jest dobra na TF ponieważ po zabiciu odnawiają (cooldown) się czary Q,W,E i w dużym stopniu R, a ty chyba nie grałeś katariną ...

Stun/Silence i się cd nie odnowią ^_^

@eDIT:

Dla odmiany ja zadam wam pytanie :]

FIZZ vs AHRI

Nie mogę się zdecydować, kto ma więcej plusów?

Opublikowano

Myślę że Fizz mam oba typy i wybieram Fizza

Fizzem daje skille :

Max jak najszybciej W (działa jak ignite)

Potem E - dobre do ucieczki (spowalnia)

I na końcu Q (teleportuje się do przeciwnika)

Opublikowano

LeBlanc mam kassadina nie chce, to co wypowie się ktoś - i + lux ?

Ulti dobre jesli ci uciekna

Snared 2 osoby na Q

Slow z detonacja na E

Tarcza

Jesli zestunuja - usless

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Akali jest lepsza od niddalki.Niddale jest ciężej ogarnąć i jest gorsza na TF. Akali jest (moim zdaniem)lepsza.

Nie wiem jakie plusy i minusy ale wolę akali.

Opublikowano

Akali vs Udyr vs Shaco

Wymieniłeś 3 różne typy postaci: Akali = hybryda/ap, udyr = jungler (jungle only na solo topa jest guuufffnooo), shaco = typowy AD (nie rozumiem ludzi którzy robią go pod AP...). Zależy czym lubisz grać. Plusy i minusy? Ok łapaj:

Akali = -Dobra to ścigania wrogów

- Spell pod W fajny do TF'ów [osłabia pancerz innych (albo podwyższa twój nie pamiętam) i akali jest niewidzialna]

- Gdy walniesz kogoś z Q to next atack zada wyjebisty dmg :)

-E fajne do farmienia minionów

Udyr = -Boski do jungli (szczególnie dzięki stylowi tygrysa i żółwia)

-łatwo może kogoś doścignąć (styl niedźwiedzia) i zestunować na krótki okres czasu

-jak ma low hp lub mane może sobie iść na neutralne miniony i dobić całe hp i mane (styl żółwia)

-Ulti (można tak powiedzieć choć jest ono od 1 lvla) też całkiem całkiem do TF'ów (dla nie kumatych, udyr wysyła przez pewien okres czasu fale ognia zadające obrażenia wszystkim wrogom w okolicy)

Shaco= -Niewidzialność (łatwo kogoś zgankować, no i gdy jest niewidzialny kryt wchodzi :))

- Duplikacja, możliwość sterowania klonem (dobre do lurowania kogoś w krzaki gdzie stoi nasz team)

-Kosy (slow)

-No i oczywiście pacynki które w early robią kosmiczny dmg! Wystarczy kilka postawić w krzakach i łatwo jest mieć FB :)

Minusy:

Akali: = W early troche papierowa ale i tak robi niezły dmg z Q

-trudno jest przed kimś uciec gdy nie mamy bombki lub ulta (W i R)

Więcej nie znam :)

Udyr = - hmm u udyra żadnych minusów się nie dopatrzyłem może tylko tyle że gdy jest żółwiem nie ma ciritcali (minus gdy go robimy pod Critica, chodź i tak mało go osób tak robi)

Shaco = - Krótki czas stania pacynek (z 90 do 60 ostatnio, sekund oczywiście)

- Hmm duplikat otrzymuje większe obrażenia co jest minusem bo łatwo jest go rozpoznać. To tyle z mojej strony i liczę na lajka.

Opublikowano

Xin vs Akali vs Shaco vs inna postac do 3150ip. Lubie postacie dobre do 1vs1 i zeby latwo doganiac przeciwnika nawet :)

Najlepszy jest shaco.

Opublikowano

Lamziook z tych co wymieniłeś to polecam Shaco dobry champion do 1 vs 1. A od siebie radzę kupić Olafa jest wprost idealny na 1 vs 1.

Opublikowano

Xin vs Akali vs Shaco vs inna postac do 3150ip. Lubie postacie dobre do 1vs1 i zeby latwo doganiac przeciwnika nawet :)

Jak już wcześniej ludzie pisali , tak samo Ja polecam Veigar`a.

Opublikowano

volibear vs ziggs +/- ogólna opinia i tak dalej.Wiem że zggs dopiero wyszedł ale już pewnie można trochę o nim powiedzieć i wiem że to zupełnie inne typy postaci ale chodzi mi kto lepszy w swojej roli i czy voli nie znudzi mi się po 2 grach ^^.

Lecą lajki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...