Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cassiopeia vs Talon vs Ezreal. Prosze o uzasadnienie swojej odpowiedzi

kajo0003_minecraft.png

By CzakaPL

ZBIERAM +

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ i - Karmy

Fizz vs Shaco

@up2

Mam Talona i jestem bardzo zadowolnony, Ezrael też dobry jak ogarniesz to mocny dmg można zrobić, a na Cassiopei się nie znam.

Opublikowano

Ponawiam: Amumu czy Rammus? Proszę o ich + i -

Amumu

+ Dobre gangi

+ skille AoE

+ Stun

Rammus

+ ŚWIETNE gangi - praktycznie 99% killi

+ Ochronka

+ Prowokacja

+ Ulti AoE - również do pushowania wież

Brałbym amumu.

Opublikowano

tak co do nidalee to jest słaba schodzi na momencie a i trzeba byc debilem grajac z nidalee i nie biegac badz chować sie za miniony

Opublikowano

@Up, ty noob jesteś? Ogarnięta nidalee za minionkiem cię trafi, tylko trzeba mieć tzw. skill'a... Polecam Nide, dobry supp w late, a i ta farma z pumy :)

wobqx.jpg
Opublikowano

Yorick Vs Jarvan

Yorick. Obie postacie trudne, ale mój brat, który ma 20lvl, ma Yoricka i po ogarnięciu Omeny wymiatają. Jeszcze wbudowany LS i piękne ulti dla teamu.

Opublikowano

cho gath VS corki VS anivia

Cho gath zajebisty farmer i offtank, corki wymagajacy lecz niedoceniany przez graczy ale jest ogolem nie najgorszy, Anivia wielki papier ale bardzo dobra na mida

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Master Yi vs Nunu vs Kayle vs Poppy

Kto najleprzy i dlaczego

Moim zdaniem każda postać jest łatwa z tej grupki :) no ale po ogarnięciu Mastera to na mniejszych lvl nie składają Thormail'a, więc kosisz. Nunu to jungle, więc odpada, Poppy taki tanki, a kayle bardziej supp. Polecam YI!

wobqx.jpg
Opublikowano

Właśnie uzbierałem 3150 IP i nie wiem kogo kupić. Zastanawiałem się nad Soną ^^ Może jakiś inny typ?

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jeżeli kupisz sone licz się z tym, że będziesz musiał być supportem - czyli 0 killi, 0 dmg, stawianie wardów, leczenie etc.

Opublikowano

Dopiero co zaczynam grać w Lol'a więc tu piszę :D Co lepiej wybrać Amumu czy Mordekaiser.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dopiero co zaczynam grać w Lol'a więc tu piszę :D Co lepiej wybrać Amumu czy Mordekaiser.

ja ci radze amumu, mordekaiser wymaga doświadczenia moim zdaniem.

Opublikowano

Skoro dopiero zaczynasz - Amumu.

Latwy, dobry na jungle i tanka.

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Nie bierz amumu, na low lvlu raczej do jungli nie pójdziesz, a na lini nim nic ciekawego nie zrobisz.

Cho gath zajebisty farmer i offtank, corki wymagajacy lecz niedoceniany przez graczy ale jest ogolem nie najgorszy, Anivia wielki papier ale bardzo dobra na mida

RoA+Rylaia i anivia wcale nie taka papierowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...