Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all chcę sobię kupić postać do:

-1vs1

-Do zwykłych meczyków,rankedów

Cena nie gra roli.

Postać podobna do te emo ewentualnie do tryndamera.

@Daje Lubie To.

pomyśl nad talonem i lee sinem.

A tak nie podobna postać to będzie swain

<>

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-1vs1

Cena nie gra roli.

@Daje Lubie To.

Xin Zhao, Talon.

Opublikowano

Tryndamera Czy Teemo? (nie wiem kim mi sie bardziej oplaca grac, chce sobie kupic legendarnego skina i mam dylemat :/ ) ani ta ani ta postacia nie gram zbyt wiele..

Tryndamere - bardzo duze kryty, ulti 5 sek niesmiertelnosci ( co wg mnie jest mooocno przesadzone ), mocny heal, ganki na niego w wiekszosci przypadkow sie nie udaja, bo ten puszcza ulti, dasha, flasha i juz go nie dogonisz a on sie smieje = 0 satysfakcji z gry

UWAGA!

Jego ulti łatwo skontrowac dlugim stunem/snarem/mocnym slowem, lecz akali dla tryndy jest niezle wkurzajaca, jak trynda wlacza ulti to ta puszcza kolko-niewidke i czeka az ulti minie. Lecz postac bez CC prawdopodobnie padnie jak szmata.

Teemo - super postac, mozna go robic pod AP/AS lub AD/AS. Super ulti, Teemo robiony pod AP z grzybkow niezle ciagnie - bardzo denerwujace jak duzo ich postawisz w jungli, przysp mov. speeda , trutka, blind ( najlepiej dziala na blind monka :D ) = duzo satysfakcji, ciekawa postac - polecam

Opublikowano

lecz akali dla tryndy jest niezle wkurzajaca, jak trynda wlacza ulti to ta puszcza kolko-niewidke i czeka az ulti minie. Lecz postac bez CC prawdopodobnie padnie jak szmata.

Tia, a trynda stoi w kółku i czeka aż mu się ulti skończy, czy w tej bajce były smoki?

-1vs1

Cena nie gra roli.

@Daje Lubie To.

Wukong;]

Opublikowano

Ponawiam bo mi to mi ważne... TF czy Singed + i -

2 Różne postacie:

TF

• Ad / AP
  • Robi dmg.
  • Dobre ulti do scoutu np. barona.
  • Free TP z ult.
  • Stun

Singed

• Tank
  • Ap
  • Ładnie ciągnie z chmurki :)

Na singedzie się nie znam tak bardzo, ale wybrał bym TF :)

he?

Opublikowano

Singed grałem nim kilka razy i przekonał mnie :) Niedość że tani to bardzo przyjemnie się nim gra. TF natomiast ma bardzo doobre ganki po 6 lvl aczkolwiek tf grałem raz. Ja bym wybrał singeda - bierzesz ghosta+chmurka i sie bawisz! :)

Opublikowano

Warto kupić konto za 40zł które ma 10 postaci i one się co tyg zmieniają na inne ? Proszę o szybką odpowiedź bo już jutro kolega chce mi ja sprzedać pytałem go to podobno normalnie takie konta były po 60 zł z globalnej strony lola

Opublikowano

Warto kupić konto za 40zł które ma 10 postaci i one się co tyg zmieniają na inne ? Proszę o szybką odpowiedź bo już jutro kolega chce mi ja sprzedać pytałem go to podobno normalnie takie konta były po 60 zł z globalnej strony lola

BUAHAHA. Dobre! Nie warto. Takie konto będziesz miał za darmo. Wystarczy się zarejestrować, pobrać grę i już. Co tydzień są nowi championi losowani (wtorek).

Wróciłem ;]

Opublikowano

Zajebistych masz kolegów, skoro chcą Cię tak wychujac. Tzw. rotacja jest na każdym koncie. Co tydzień 10 innych championów. Zarejestruj sie i tyle ;O

Opublikowano

O dobrego AD carry poproszę :) Najlepiej jakby się nadawał do 1v1 i TF.

Kog'Maw

Xin Zhao czy Rammus? A może bardziej opłaca się inną postać za 3150pz/ip?

Obaj raczej do jungli, rammus to tank, a xin offtank. Więc musisz zdecydować jaką rolę chcesz pełnić w teamie.

Opublikowano

Zwariowałeś takie konto to jest darmowe -.-
Opublikowano

Keenen vs Malzahar vs inny dobry mag

Kennen jak dla mnie op ulti, przydatne w tf :D Ale Malzahar ma za to dobre AOE silence :P Jeśli chodzi o dobrego maga w tej cenie to jeszcze Cassiopeia :P gra nią sprawia mi radochę i fajnie spami skillami :D

@StudzeKisiel

Xin Zhao jak dla mnie lepszy, ale Rammus dużo mnie papierowaty, chociaż Xin ma niezły pasyw :P Zawsze możesz pomyśleć jeszcze nad Shaco czy Olafem :)

Opublikowano

kennen vs ziggs vs fizz +/-

Myślę, że z tej trójki najlepszy jest Fizz

+spowalnia z "e" natychmiast możę uciekać

+z "w" ma małego ignite dobre do dobijania

+dobry na TF

-nie wiem jakie minusy dla mnie jest idealny

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Myślę, że z tej trójki najlepszy jest Fizz

+spowalnia z "e" natychmiast możę uciekać

+z "w" ma małego ignite dobre do dobijania

+dobry na TF

-nie wiem jakie minusy dla mnie jest idealny

Dzięki może ktoś jeszcze się wypowie. ŁAP LAJKA!

Opublikowano

kennen vs ziggs vs fizz +/-

Kennena osobiście mogę polecić:

+Możliwość robienia AD jak i AP, choć ja preferuję AP

+Stuny, stuny i jeszcze raz stuny

+Dość pokaźne obrażenia

+Penta stun z ulti :)

+łatwa farma dzięki E i W

-jak większość magopodobnych - papier

Co do Fizza, to nie wiem, nie grałem. Widziałem paru gości i wyglądał na dość mocnego champa.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...