Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Off-Tanka Yoricka.

Ladny dmg E i Q. Slow na W. Ulti dobre podczas TFow. Dajesz na dobrego AD z twojego teamu i koniec...

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Polecam Off-Tanka Yoricka.

Ladny dmg E i Q. Slow na W. Ulti dobre podczas TFow. Dajesz na dobrego AD z twojego teamu i koniec...

Kolega mi polecił olafa co wy na to?
Opublikowano

Bardzo dobry wybór polecam jego E wymiata Q spowalnia a W nie muszę mówić <3

@Edit:

Kogo kupić talona czy ahri, wole grać championami gdzie mogę zabić parę osób a nie pojedynczo się męczyć, i żeby nie był papierem

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Witam, jak myślicie kto najlepszy do zadawania szybkiego lub potęźnego dmg?? :D Vayne, Cassiopeia czy Malzahar?? Prosiłbym o + i - :D

Opublikowano

Talon vs wukong ? Mam 15 k ip i mysle kto z nich najlepszy i bede kupowal runy pod niego wiec nie chce wybrac zle ?Kogo polecacie bardziej ? Musi miec fajne skile i radzic sobie z kazdyn kto sie nawinie i na solo topie tez powinien sam dac rade :) Jeśli macie propozycje swoja to sie nie obraże ;P

Opublikowano

Talon vs wukong ? Mam 15 k ip i mysle kto z nich najlepszy i bede kupowal runy pod niego wiec nie chce wybrac zle ?Kogo polecacie bardziej ? Musi miec fajne skile i radzic sobie z kazdyn kto sie nawinie i na solo topie tez powinien sam dac rade :) Jeśli macie propozycje swoja to sie nie obraże ;P

Wukong zajebisty OP jako Off-Tank. Atmy, śratmy i jesteś kosmiczny.

Laleczka, Ulti, które w TF'ach podrzuca do góry = wielki + dla teamu.

Doskok. Syszko czeko dósza zapraknie.

Talon - to dla mnie - nieco shit, ale ma OP Ulti jak się naumisz :D

Opublikowano

Prosił bym o pomoc w kupnie championa cena nie gra roli

Do tej pory moją ukochaną postacią była Anka ale robi się już nuda prosił bym o coś podobnego mam 12lv. z góry thx

Zastanawiałem się nad Ahri

28278222.png
Opublikowano

@UP

Brand. Zdecydowanie Brand :D Bardzo dobra postać na mida, ale na linii też sobie radzi.

Opublikowano

Bardzo dobry wybór polecam jego E wymiata Q spowalnia a W nie muszę mówić <3

@Edit:

Kogo kupić talona czy ahri, wole grać championami gdzie mogę zabić parę osób a nie pojedynczo się męczyć, i żeby nie był papierem

Powiem tak mam talon fajnie sie nim gra tylko bardzo wkurwia mnie to że jest papierkiem :D.
Opublikowano

Prosił bym o pomoc w kupnie championa cena nie gra roli

Do tej pory moją ukochaną postacią była Anka ale robi się już nuda prosił bym o coś podobnego mam 12lv. z góry thx

Zastanawiałem się nad Ahri

Polecam Branda i Lux. Wymiatają na midzie. Na lux nikt ci nie ucieknie. Brand OP.

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Witam, jak myślicie kto najlepszy do zadawania szybkiego lub potęźnego dmg?? :D Vayne, Cassiopeia czy Malzahar?? Prosiłbym o + i - :D

Cassio- szybki dmg

Vayne- średnio potężny(potrzebny fed...)

Malza-POTĘŻNY NUKE, ale potem zdziwko. Dobry na mida.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

@2 Up

Osobiście polecam Gangplanka można go zrobić po offtanka oraz junglera :) Wali takie krytyki że klękajcie narody :D Gragasem nie grałem więc nie wiem ;)

eune

Opublikowano

Zastanawiam się nad Gragasem i Gangplankiem kogo wybrać ?

weź GP, Gragas to tylko nic innego, jak rzucać beczkami. może i duże dmg zadają, ale są lepsi od niego za tę kase.

co mi powiecie o cassiopeia'i?

Opublikowano

Kennen, Brand czy Swain ? Dlaczego ?

Daje Lubię to!

Kennen ponieważ może zabić kilku naraz a nie pojedynczo się męczyć .

Skille: Q-->E-->W

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Kennen ponieważ może zabić kilku naraz a nie pojedynczo się męczyć .

Skille: Q-->E-->W

Brand i swain też mają AoE skille, więc argumentacja ujowa.

Opublikowano

Zastanawiam się nad Gragasem i Gangplankiem kogo wybrać ?

Polecam GP. Bardzo fajna postać. Krytyk z q = pół hp :D. Ulti fajne, można np. użyć do TF.

test12w.png

Opublikowano

Siemka mam pytanie odnośnie championa o nazwie Kassadin czy jest on dobrym Champem? Wiem że na zbijanie magów jest idealny.

Jakie macie opinie na jego temat ponieważ już dochodze do sumy 3150 punktów zasług i chce mieć 2 championa ( mój pierwszy to annie)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Siemka mam pytanie odnośnie championa o nazwie Kassadin czy jest on dobrym Champem? Wiem że na zbijanie magów jest idealny.

Jakie macie opinie na jego temat ponieważ już dochodze do sumy 3150 punktów zasług i chce mieć 2 championa ( mój pierwszy to annie)

Polecam Kassadina, postać OP :D . Często banowana na rankedach. Fajny sillence. Wyborny na mida, dobre ganki dzięki ulti, jak i ucieczk.

test12w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...