Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nocturne , brand , riven prosze o plusy i minusy

Nocturne dobry jungler i dobry ganger na ulti, riven fajne combo i mimo nerfa nadal jest dobra ;) Brand dobry na mida nawet bardzo, ale osobiscie wybralbym Nocturna ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahri vs Ezreal vs Swain. Proszę o + i - tych postaci. ;)

@Pawci0462

Powiem to tak :

Nocturne :

Wyborne ganki, fear, dmg+ i ms+ z Q, tarcza blokująca skille ( przydatne na ult Karthusa, Caitlyn itp. ) pod W, brak dasha z wyjątkiem ult oczywiście, jednak trzeba namierzyć jakąś osobę.

Riven :

Pasywka dmg+ po użyciu skilla, tarcza pochłaniająca dmg, stune ( na krótko ale jest ), świetne combo, świetne ult do dobijania szczęściarzy, którym udało się przeżyć.

Brand :

Dobre combo, ult może walnąć w miniony.

@Luke01998

Nidalee :

Dmg z włóczni wyborny ( <3 ), heal, "miniwardy", 7 skilli.

Udyr :

Biega jak szalony, stune, spory dmg, dobry jungler.

Opublikowano

Nidalee czy Udyr

weź nidalee, właśnie ją kupiłem i dobrze się sprawuje. ogromne dmg z włóczni, heal, pułapki, dobry harras z pumą, bardzo dobry system ucieczki + pasyw do tego.

Opublikowano

Opłaca się kupić Skarnera do dżunglowania? Czy może jest ktoś lepszy do tego? Mam Udyra jak coś, i nie wiem kogo kupić teraz.

Polecam Lee Sin'a :) Super postać do jungli - super ganki, brak many (super plus), z dobrym bulidem OP

Nocturne , brand , riven prosze o plusy i minusy

Polecam Nocturne - super ulti, pasyw przydatny do jungli, skill do uciekania i gonienia, fear i ochrona przed czarami (np. ulti Karthusa)

@UP

Xerath super postać na mida i TF - Stun, dalekie skille (dzięki W) rozpierdziel z pomocą ulti w TF i nie tylko.

Wróciłem ;]

Opublikowano

LeBlanc vs inna postać za 3150 pod AP ;). + i - jak można. A i czy Nindalee można robić pod AP?

O le blanc sie nie wypowiem bo jej nie znam dobrze, a Nidalke mozna pod AP robic i z dzidy leci potezny dmg ale - tylko z dzidy i jest papierowa, lepiej pod AD robic i z pumy ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

LeBlanc vs inna postać za 3150 pod AP ;). + i - jak można.

Hmmm. Jeżeli dobrze ogarniesz LeBlanc będziesz niszczył każdego, a jeżeli chodzi o inną postać AP to myślę nad Lux lub Karthus. Najlepiej dozbieraj do 6300 i kup Brand'a lub Xerath'a (mój wybór) ew. Kennen'a

Wróciłem ;]

Opublikowano

LeBlanc vs inna postać za 3150 pod AP ;). + i - jak można. A i czy Nindalee można robić pod AP?

Lux ;D , bo ma duzo cc.
Opublikowano

Rumble solo top

lb mid

jarvan solo top

Osobiście grałem tymi trzema postaciami i jeżeli chcesz walić masakryczny dmg to bym wziął le blanc.

Jeżeli chcesz dobrego solo topera to jarvana.

Opublikowano

Mam straszny dylemat i nie wiem kogo kupić! ;(

Teraz mi to wisi i powiewa czy jest to AP czy AD tylko pomóżcie mi kogoś dobrać (nie chcę tanka ani supporta) za 3150.

Kolega mi doradza Shaco.

Nie mam pojęcia.

Pomóżcie mi ! ;)

A i takiego, który nie jest banowany często na rankedach.

Opublikowano

Mam straszny dylemat i nie wiem kogo kupić! ;(

Teraz mi to wisi i powiewa czy jest to AP czy AD tylko pomóżcie mi kogoś dobrać (nie chcę tanka ani supporta) za 3150.

Kolega mi doradza Shaco.

Nie mam pojęcia.

Pomóżcie mi ! ;)

A i takiego, który nie jest banowany często na rankedach.

Xin Zhao, Olaf, Shaco, LeBlanc.

Opublikowano

Witam chciałbym zakupić jakiegoś tanka , ale nie moge się zdecydować. Czy moglibyście mi doradzić jaki tank jest najlepszy. Z góry Dzięki. ( Cena nie gra roli).

Rammus.

Opublikowano

Ahri, Shaco, Le Blanc, ew Kennen, którego wybrać?

jak masz 6k ip to kup le blanc i shaco obie postacie sa bardzo dobre ( shaco wkur*ia teleportem )
Opublikowano

Strasznie mnie interesuje Ahri mam rozumieć, że mi odradzacie ją?

Ahri bardzo ciekawa postać jak trafisz skill shotami to robisz sieczkę. Jeszcze ulti które ma sporo zastosowań i ładny dmg do tego dochodzi przyjemny pssyv jak najbardziej polecam.
Opublikowano

Jakiego championa kupić za 6,300 ip.AD z bliska najlepiej. A i czy warto kupić fizza jak tak to dlaczego i czy AP lub AD

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...