Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riven czy może Lee Sin? A może coś innego, zależy mi na dobrym dmg. Prosiłbym o uzasadnienie, porównanie czy cuś :)

Oczywiście Lee Sin. Często banowany na rankedach, no ale jeden z lepszych junglerów, możliwe najszybsza jungla. 7 skill'i, robiony pod OffTank'a kosi, Escape System modzio.

lux vs fizz?

Osobiście wolę Lux, ale jak się Fizz'a ogarnie to kosa jak trzeba. Ma mini ignite, doskok, możliwość zablokowania np. ulta karthusa (E), fajna rybka :), a Lux to najlepszy stealer w grze. :)

wobqx.jpg
Opublikowano

lux vs fizz?

Zdecydowanie Fizz, w early jest ciężko, ale jak już się rozkręcisz jesteś "Legendary", fajne skille, zwłaszcza na E. Genialnie się nim ucieka.:D

Opublikowano

up@ Sion pod ad.

A niżej to riven, nie chce mi się wymieniać plusow, ale jest ich masa. A ten nerf co był nie odczuwalny i jak na swoim elo 1400 ciągle niszczę każdego solo topera riven. W tym także lee sina.

actanie.jpg

Opublikowano

Kurwa człowieku. Co ty gadasz!? mobafire? SOLOMID KURWA!

solomid.net

ps. zauważyłem twoją inteligencje już jak mówiłeś, że Ezreal to mag..

Zobacz moją wypowiedź wyżej! Solomid nie lepszy...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Katarina vs Xin vs Ziggs vs Wukong vs Rammus

Wszystkimi tymi championami mi się dobrze gra(oprócz Ziggs`a bo jeszcze go nie ma w grze).

Podajcie +/- ;)

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

@axatros

kata zrobilem pierwsza pente. nie z focusowana wygrywa tf-a, stun, silence czy inne gowno zatrzymuje jej ulti.

xin ssie nie bede sie rozpisywac

wukong dobry solo toper chociaz nigdy nie lubilem grac

rammus jeden z lepszych junglerow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Szukam:

1. najlepsza postac na mida

2. najlepsza postac na solo topa

1. Narazie gram Annie i jest bardzo dobra ale jest najlatwiejsza postacią w grze i straszny papier, jak nie ma naladowanego stuna to gank = dead, wiec chce sie przerzucic na jakiegos lepszego castera ( najlepiej dosyc trudny ). Myslalem o Cassiopei - co o niej sadzicie na midzie?

2. Najbardziej kusi mnie Riven, ciekawe skille, mechanizm ucieczki, stun, fajne ulti, ale chyba zadaje dosc slabe obrazenia i nie wiem w ktorej fazie gry jest najlepsza. Mowią, ze wymiata na solo topie, ale nie wiem w czym tkwi jej potęga, bo Q i W zadają smiesznie male obrazenia.

Dziekuje za pomoc, bedzie nagradzana Lubkami.

Opublikowano

Potrzebuje dobra jungle, grajac rankedy shaco jest czesto banowany ;( UDYR czy XIN ? chodzi o postac za 3150 PZ

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano
tristana/warwick/singed/janna ?! chodzi mi o dobrą zabawę, łatwe ucieczki i zabijanie.

Janne odrzuć na początku, to jest support.

Singed moim zdaniem jest super, bardzo fajna postać. Ale nie ma zbyt łatwych killi.

Weź tristanę [za darmo z FB]

Opublikowano

Potrzebuje dobra jungle, grajac rankedy shaco jest czesto banowany ;( UDYR czy XIN ? chodzi o postac za 3150 PZ

Udyr

Szukam:

1. najlepsza postac na mida

2. najlepsza postac na solo topa

1. Narazie gram Annie i jest bardzo dobra ale jest najlatwiejsza postacią w grze i straszny papier, jak nie ma naladowanego stuna to gank = dead, wiec chce sie przerzucic na jakiegos lepszego castera ( najlepiej dosyc trudny ). Myslalem o Cassiopei - co o niej sadzicie na midzie?

2. Najbardziej kusi mnie Riven, ciekawe skille, mechanizm ucieczki, stun, fajne ulti, ale chyba zadaje dosc slabe obrazenia i nie wiem w ktorej fazie gry jest najlepsza. Mowią, ze wymiata na solo topie, ale nie wiem w czym tkwi jej potęga, bo Q i W zadają smiesznie male obrazenia.

Dziekuje za pomoc, bedzie nagradzana Lubkami.

Na mida np Kennen do tego w TF jest po prostu BOSKI

Na solo topa hmm Lee np.

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Udyr, niezły dmg, nie taki papier. Skille na każdą sytuacje.

Opublikowano

Ahri vs. Fizz vs. Nocturne vs.Riven vs. Talon vs. WuKong vs. Vayne

Chce postać która pozabijam wszystkich ale nie jakiś papier prosze o kilka odpowiedzi ;p

Ps: Nie chce junglera

Opublikowano

Chce postać która pozabijam wszystkich ale nie jakiś papier prosze o kilka odpowiedzi ;p

Riven vs Talon vs Vayne

he?

Opublikowano

Udyr

Na mida np Kennen do tego w TF jest po prostu BOSKI

Na solo topa hmm Lee np.

Mam te chary. Glownie zastanawiam sie nad cassio i riven co o nich sadzicie?

Jakiego chamiona kupic mam 6400 mam 10lvl. Jakis dobry

Polecam ci:

Talona - niesamowite dmg, super ulti - przyzwoite dmg i pro escape, doskok, niestety papier

Kennena - ogromne dmg, ulti genialne do TF, rozwali prawie kazdego na 1v1, dobry escape, niestety jak dostanie stuna to lezy.

Lee Sina - co tu dużo mowic... kox jakich mało ;D Robiony pod offtanka rozwali kazdego ( chyba ze tchorz ucieknie ^^ ), na solo topie w early niepokonany, niezla jungla

Nocturne - imo obok warwicka najlepszy jungler, dzieki ulti i fearze ma niesamowite ganki, z dobrymi runkami w early jedziesz z hita po 100, w late nafeedowany rozwala trzech naraz ( tak bylo w moim przypadku ^^ ), lekko papierowy ale jesli ogarniasz uzywanie tarczy blokujacej skille odbijesz wiekszosc snare, stunów

To są imo najlepsze za 6300 a za 3150 polecam ci Xina i LeBlanc, oba postaci maja niesamowite damage

Opublikowano

Mam te chary. Glownie zastanawiam sie nad cassio i riven co o nich sadzicie?

Polecam ci:

Talona - niesamowite dmg, super ulti - przyzwoite dmg i pro escape, doskok, niestety papier

Kennena - ogromne dmg, ulti genialne do TF, rozwali prawie kazdego na 1v1, dobry escape, niestety jak dostanie stuna to lezy.

Lee Sina - co tu dużo mowic... kox jakich mało ;D Robiony pod offtanka rozwali kazdego ( chyba ze tchorz ucieknie ^^ ), na solo topie w early niepokonany, niezla jungla

Nocturne - imo obok warwicka najlepszy jungler, dzieki ulti i fearze ma niesamowite ganki, z dobrymi runkami w early jedziesz z hita po 100, w late nafeedowany rozwala trzech naraz ( tak bylo w moim przypadku ^^ ), lekko papierowy ale jesli ogarniasz uzywanie tarczy blokujacej skille odbijesz wiekszosc snare, stunów

To są imo najlepsze za 6300 a za 3150 polecam ci Xina i LeBlanc, oba postaci maja niesamowite damage

Riven na topa ladnie ogarnia chyba lepiej niz Kasia, fakt ze nerfa dostala ale malego i nadal combo na zajebiste ;)

Vayne <3

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...