Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemasz w LoLa gram nie dawno ... Nie znam sie tutaj zbyt i chcialbym abyscie mi powiedzieli kim grac pkt dozbieram ;d Jak na razie dobrze gra mi się postaciami które robi się pod wytrzymywanie ;] I chcialbym postac ktora wytrzyma ale i przykurwi. I przy okazji jezeli mozecie to napiszcie mi pod co ja robic :) Proszę pomóżcie.

Jest dużo postaci tak zwanych TANKÓW, których robi się pod armor... Jeden z lepszych to Alistar, za 1350... Odsyłam Cię do strony z buildami: www.mobafire.com

Tam masz opisane jak robić daną postać (są wszystkie). Poczytaj sobie tzw. słowniczek pojęć z LoLa ;) Pozdrawiam i licze na lajka...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to wkoncu co radzicie ? :D Tak żeby sie dobrze rozkurwialo teren tam ^^ Cos mocnego ;>

Tryndamere. Ale jeśli cały czas masz być nastawiony na grę postaciami które "rozkurwiają teren" lepiej sobie daruj. Dziękuję.

Jakiś dobry mag do 6,3k. (cos w stylu Annie:* )

Leblanc. Poza tym, z dobrych magów polecałbym anivie, karthusa, cassiopeie. Może nie są aż tak podobnie do annie, ale to solidne picki na mida.

SIemasz w LoLa gram nie dawno ... Nie znam sie tutaj zbyt i chcialbym abyscie mi powiedzieli kim grac pkt dozbieram ;d Jak na razie dobrze gra mi się postaciami które robi się pod wytrzymywanie ;] I chcialbym postac ktora wytrzyma ale i przykurwi. I przy okazji jezeli mozecie to napiszcie mi pod co ja robic :) Proszę pomóżcie.

Dla każdego nowicjusza trynda będzie w sam raz. Myślę że do ~15 lvla możesz nim spokojnie grać, jest tak noobski, że aż dobry na low lvle.

Opublikowano

Jakiś dobry mag do 6,3k. (cos w stylu Annie:* )

No, podobnej ci nie znajde ale polecam Lux/LeBlanc.

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Jaki zasięgowiec jest najłatwiejszy do ogarnięcia ? taki do 1350 pz

Teemo, bardzo dobra postać, ma trutkę zawsze może dobić wroga, bardzo ładny damage jak dla mnie, ulti jak się ogarnie to wstawiasz na całą mapę i działa jak ward i zawsze może dobić/unieszkodliwić wroga, ogólnie bardzo dobra postać.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Ashe.

Jest dobra dla nowicjuszy.

Dobry bonus do gold'a z pasywki.

Duży damage ze strzał, denerwuje przeciwników.

Dobre ult, jeśli przeciwnik nie ogarnia, to można go trafić z 2 końca mapy.

Opublikowano

Ashe.

Jest dobra dla nowicjuszy.

Dobry bonus do gold'a z pasywki.

Duży damage ze strzał, denerwuje przeciwników.

Dobre ult, jeśli przeciwnik nie ogarnia, to można go trafić z 2 końca mapy.

Jak dla mnie Ashe to jeden z lepszych AD Carry, sęk w tym że wcale nie jest taka łatwa.

Masa CC, fajna sprawa jak się ją ogarnie.

Opublikowano

Teemo + dobry build pod AP = OP

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

Może tak z z innej beczki ;f

czy opłaca się dla Ezreala kupować Yomuu's Ghostblade - jest dmg, kryt, armor penetration + 15% cooldown, który do szybszego ulti się przydaje + aktywacja pasywa atack/mov speed.

Tak woogle szukam dobrego biulda dla niego, mam z moba, nie jest zły ale myśle nad kupowaniem Ghostblade. Czekam na odpowiedz

@myślałem ze nowy temat to bedzie spam ale ok

// Napisz nowy temat. Nie spamuj tutaj.

fs.png

Opublikowano

Jest dużo postaci tak zwanych TANKÓW, których robi się pod armor... Jeden z lepszych to Alistar, za 1350... Odsyłam Cię do strony z buildami: www.mobafire.com

Tam masz opisane jak robić daną postać (są wszystkie). Poczytaj sobie tzw. słowniczek pojęć z LoLa ;) Pozdrawiam i licze na lajka...

patrze znawca lola. tank-alistar buildy z mobafire. Ty lepiej nie dawaj porad ludziom którzy są na tym samym poziomie co Ty

.

@edit i zeby nie było że spamuje to zapytam :D

kogo kupic za 6300? czy czekac i kupic w ciemno nowego championa

Opublikowano

patrze znawca lola. tank-alistar buildy z mobafire. Ty lepiej nie dawaj porad ludziom którzy są na tym samym poziomie co Ty

.

@edit i zeby nie było że spamuje to zapytam :D

kogo kupic za 6300? czy czekac i kupic w ciemno nowego championa

Nie wszystkie buildy są złe z mobafire... Jeżeli ktoś nie umie zrobić własnego, to niech lepiej zobaczy jak to wygląda... na solomid.net też nie są takie PRO te buildy... A jeżeli sądzisz, że Alistar to nie TANK (akurat to jeden z lepszych w grze), to nie sądze, że zdziałasz coś w LoLu...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Kurwa człowieku. Co ty gadasz!? mobafire? SOLOMID KURWA!

solomid.net

ps. zauważyłem twoją inteligencje już jak mówiłeś, że Ezreal to mag..

Opublikowano

Mam 30 lvl i mam zamiar kupić sobie postać za 6300 posiadam już: kennena(PRO), graves (nie podoba mi sie), Lee Sin(PRO

Kogo polecacie chce kupić postać ale taka która mi sie szybko nie znudzi, Kogo polecacie?

Ostatnio dobrze mi idzie: Twitch,Kennen,Lee Sin, Mordekaiser,Olaf więc dobierzcie ;p

PS: I oczywiście taką co rozwali wszystkich ;p

Pasjonat
Opublikowano

Riven czy może Lee Sin? A może coś innego, zależy mi na dobrym dmg. Prosiłbym o uzasadnienie, porównanie czy cuś :)

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...