Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orianna vs Kassadin

Renekton vs Udyr

Proszę o + i -

I kogo byście z wszystkich postaci których wytypowali (lubię grać ap a zarazem offtankami dlatego mam dwa dylematy)

76561198056612716.png

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto za 3150? Chodzi mi o postać bardziej DMG, ale nie Udyr... Zastanawiam się też nad Karthusem... dobry?

Karthus jest ok, ale bardzo czesto pada. Polecam Nidalee, Rammusa, Akali albo Xina

;)

Opublikowano

Karthus jest ok, ale bardzo czesto pada. Polecam Nidalee, Rammusa, Akali albo Xina

Akali i Xina mam ;) Ale kupie chyba Karthusa i Nidalke... Wiem że ma PRO dmg z włóczni ;)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Jakie postacie polecacie do 4800 (ew jakas fajna za 6000+ )

Mam 3000 ale wbije ;p

Moje wymagania :

Ap/Ad whatever

Najepiej dystans

Nie papierek

dosc mocne skille

tank raczej nie :)

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Mam 3000 ale wbije ;p

Moje wymagania :

Ap/Ad whatever

Najepiej dystans

Nie papierek

dosc mocne skille

Nie ma postaci na dystans, żeby nie była papierem... Może Ci spasuje Vladimir, jest za 6300, ale to taki mag podchodzący pod tank... Ma dosyć dobre spele, którymi wysysa życie, dlatego może zostać długo na lane. Ma dobry wampiryzm, ogólnie polecam. Jest teraz w rotacji to go se przetestuj ;)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Mam 3000 ale wbije ;p

Moje wymagania :

Ap/Ad whatever

Najepiej dystans

Nie papierek

dosc mocne skille

Polecam Pantheon'a

Ajć sorry nie doczytałem ze na dystans ale nie ma dobrego dystansowego za 3000 ktory nie jest papierem

Opublikowano

Witam. Mam już prawie wszystkie runki pod AP i poszukuję maga do robienia rozp*erdolu (sorki za słówko ale inaczej się nie da) ;). Co sądzicie o Lux? A może jakaś inna? Aktualnie gram Swainem (staty ok. 15/2) ;)

Opublikowano

Witam. Mam już prawie wszystkie runki pod AP i poszukuję maga do robienia rozp*erdolu (sorki za słówko ale inaczej się nie da) ;). Co sądzicie o Lux? A może jakaś inna? Aktualnie gram Swainem (staty ok. 15/2) ;)

Opublikowano

Yorick vs Cassopeia vs Riven

+ i - i co lepsze solo top Yorick, czy Riven, + co wy byście wybrali, która postać jest ogarnięta w late game.

Opublikowano

witam.

gram 1 dzień gra mi sie spodobała moglibyście podać tak z 5 bohaterów którzy walczą na dystans takie jak ashe albo ryze cena odojętna szybko nabije nawet do 6300

sorry za błędy

najlepszych postaci

Opublikowano

Lux bardzo dobra. Polecam tez Vladka i Kennena.

Sorki ale nie wyjasnie bo nie umiem :x

Kaczorex

Kennen, Lux, Graves (AD)

Postacie bardzo fajne po 3150/6300IP

Wszystkie rzeczy wystawione przeze mnie na giełdzie są własnością mojego brata @Zoro-kun, do niego kierować wszelkie pytania!

Opublikowano

witam.

gram 1 dzień gra mi sie spodobała moglibyście podać tak z 5 bohaterów którzy walczą na dystans takie jak ashe albo ryze cena odojętna szybko nabije nawet do 6300

sorry za błędy

najlepszych postaci

Szybko nie nabijesz do 6300, bo potem już się dużo mniej kasy dostaje niż na początku... A jeżeli chodzi o dobrych dystansowców (na mida), to polecam:

Kassadin, Vladimir, Lux, Morgana (jest jeszcze pare fajnych, ale te wartają największej uwagi)... Pozdro!

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Witam. Mam już prawie wszystkie runki pod AP i poszukuję maga do robienia rozp*erdolu (sorki za słłwko ale inaczej się nie da) ;). Co sądzicie o Lux? A może jakaś inna? Aktualnie gram Swainem (staty ok. 15/2) ;)

polecam vlada, malze lub katarine,ew. kennena. bardzo dobre postacie mogace zrobic rozpierdol. sorry za pisownnie itd. ale pisze z PSP
Opublikowano

Tyle postaci nakupowałem, a żadna mi się tak nie spodobała jak Ezreal - filmiki+ test na pbe lol. Taki fun z jego ulti, że chyba go kupię - zrobiłem 10refów mam 975RP. Tylko niech ktoś mi + i - napisze tak dokładnie :) dla potwierdzenia. IP zbieram na runy

fs.png

Opublikowano

Witam, proszę o szybką odpowiedź. Bo mam właśnie 6314 siana i mam ochotę kupić jakąść postać... Myślę nad Vladem i Vayne... Vayne była w rotacji to nią grałem na botach bo refeale... Aa, teraz Vladkiem... Grałem nim na PVP , no i nie wiem... Oby dwie postacie podobająmi się. Dodam że mam runy AD, ale run do AP nie mam... ;0 Albo że inną postać mam kupić. ;0 Fajną jakąś.

slepymnich.jpg
Opublikowano

Witam, proszę o szybką odpowiedź. Bo mam właśnie 6314 siana i mam ochotę kupić jakąść postać... Myślę nad Vladem i Vayne... Vayne była w rotacji to nią grałem na botach bo refeale... Aa, teraz Vladkiem... Grałem nim na PVP , no i nie wiem... Oby dwie postacie podobająmi się. Dodam że mam runy AD, ale run do AP nie mam... ;0 Albo że inną postać mam kupić. ;0 Fajną jakąś.

Wez Vayne, a z inncyh polecam Lee Sina

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...