Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak przyrównać dom do forum, a rodzinę do userów.

Łapanie za słówka. Na ulicy też w taki wulgarny sposób pytasz o coś ludzi? W sklepach również? Pierwotnie fora internetowe nie miałby być miejscem dla dzieci, a ludzi którzy chcą spokojnie konwersować. Coś Ci nie wyszło, a ja dalej będę swego zdania na ten temat.

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co innego napisanie kurwa a co innego nazwanie kogoś kurwą. W drugim przypadku jest to obrażanie za co akurat jest warn. Znajomość regulaminu się kłania...

Dziękuję Osama za przypomnienie. Czytając ten temat miałem wrażenie, że nikt nie czytał regulaminu :)

PS. A nie uważacie, że przyzwolenie na wulgaryzmy ze strony administracji obniża poziom forum?

Opublikowano

PS. A nie uważacie, że przyzwolenie na wulgaryzmy ze strony administracji obniża poziom forum?

To jeszcze jakiś jest? Przed chwilą dostałem perma bez tematu w zbanowanych, to nazywasz poziomem?

Opublikowano

Dziękuję Osama za przypomnienie. Czytając ten temat miałem wrażenie, że nikt nie czytał regulaminu :)

Nie przesadzaj, w końcu mieszkamy w Polsce :x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dokładnie. pamiętajmy, to przecież wolny kraj ;x

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Administrator to też człowiek, przeklina przecież każdy, nikt nie ma nerwów ze stali.

@down

nie pitol że nigdy nie użyłeś jakiegokolwiek przekleństwa ...

i nikt nie powiedział że osoby które przeklinają są "kurwiszonami" jak to ująłeś.

Opublikowano

@UP

A jednak, są tacy, którzy jakimiś "Kurwiszonami" nie są ;x

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Znam regulamin więc nie życzę sobie pouczania z Twej strony. Mówiąc o kulturalności miałem na myśli to ze w domu chyba nie używasz niecenzuralnych słów "jako przecinka" w obecności rodziny, jak nie Ty to na pewno są inni którzy tego nie robią. Kultura, jeszcze raz to powtórzę, właśnie dlatego na mpc jest coraz większy kosmos związany z większą swobodą.

Pozostaje mi powiedziec, Lrn2Internet

RAsfepN.png
Opublikowano

Za nadużywanie wulg jest warn, za wyzywanie kogoś jest warn i niech tak zostanie. Wulgi czasem to takie "upiększacze zdaniowe", czasem po prostu trzeba użyć wulgi, a jak ktoś napisał wcześniej, nie każdy ma nerwy ze stali...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Nie po co chcecie zakaz przeklinania nie lepiej sobie poprzeklinać ?Jeżeli ktoś kogoś naprawde ktoś zdenerwuje to trzeba użyć wulgarnego słowa

Opublikowano

Ja powiem tak....

Wulgaryzmy które określają pozytywne emocje typu "ale mi zajebi***e" mogą być...

Ale wyzwiska typu "Ty szmato je***" itp powinny być karane warnem...

Opublikowano
A myślałeś już o usunięciu możliwości pisania postów?

Czyli dla Ciebie post składa się z samych wulgów ?? ;d

Ja osobiście uważam, że przeklinać można, ale z umiarem :D

Admin Cienia
Opublikowano

Obniża i to bardzo.

Nie powinno byc bo i tak nie widze duzo wylgaryzmow a jak ktos sie zdenerwuje i napisze odrazu warn by byl.

Hmm, dziwię Ci się, ja widzę ich tutaj bardzo wiele, głównie w formie wyzwisk w stosunku do kogoś. Szczerze mówiąc nie podoba mi się to ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pozostaje mi powiedziec, Lrn2Internet

Przeklinając pokazujesz jaki to "duży" zasób słów posiadasz. Nie próbuj się więcej dowartościowywać pisząc tak do mnie bo Ci nie idzie. Sam pokazujesz ze nosa za Mpc nie wychyliłeś.

Opublikowano

Czyli dla Ciebie post składa się z samych wulgów ?? ;d

Zabronienie korzystania z wulgaryzmów to kolejny krok ograniczający wolność słowa, więc czemu od razu nie zablokować pisania postów.

Opublikowano

Nie nie powinien być, mi osobiście nie przeszkadza jak ktoś użyje raz czy dwa razy w zdaniu wulgi, ale ktoś kto kogoś obraża to już tak, albo ewidentnie przesadza z nadużyciem.

Opublikowano

NIe powinoo być ograniczenia.No ale bez przesady znowu^^

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Po chuj?

Czym różni się "wulgaryzm" od normalnego słowa?

Niczym, to wytwór jakichś pojebańców, tak samo jak z tym bogiem etc. ogarnijcie sie gimbusy

Opublikowano

Przyznam, że widząc niektóre posty w tym temacie chciałbym zobaczyć taki zakaz. Wpienia mnie używanie bluzgów dla samego ich używania. Nie mam nic przeciwko okazyjnemu rzuceniu mięsem, ale to co niektórzy robią jest dobijające. Nie zaszkodziłoby dać po łapach 5%, kiedy ktoś używa wulgaryzmów "bo tak".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...