Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

F3 musisz nacisnąć :P

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
  • Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wciskam F3, ale nie wyskakuje żaden dymek, a po około 30 sekundach wyskakuje okienko z napisem gotowe

Moje Cuuuudo

77241972.png

Opublikowano

No dobra niby przedchwila ustawilem, ale albo mi ciagnal na maxa albo wogole nie ciagnal.. Zlowil mi 1 wzdrege bo akurat caly czas ciagnal a na nia nie trzeba puszczac spacji.. a teraz znowu nie moge ustawic bo jak splawik sie rusza to nic nie robi :\

65994253024037513199.png
Opublikowano

Kurpiq masz wolne może ? Bo dawno cię nie widziałem w tym temacie :D PS. Czekamy na nową odsłonę bota :D wiem że masz dużo pracy ale dobrze by było gdybyś dodał te odświeżanie chociaż :D I tak masz duży plus za dotychczasową pracę a bot REWELACJA ! ;)

Opublikowano

Słuchajcie ;d Znalazłem coś takiego od ruskich -

Może ktoś by umiał zrobić coś na podstawie tego filmiku?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

w bota już się nie bawię bo fishing na nk spadł do poziomu = 0

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Właśnie coś nie działa...

Jak wciskam F4 to jej wcale nie zarzuca...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

SIemka powiedzcie dlaczego podczas pracy bota brania są bardzo zadko ja mam jedno branie na 7-10 min ? tez tak macie? Da rade jakos zrobic zeby zmniejszyc ten czas? ;)

Opublikowano

ej mi cos to nie chce dzialac robie wszystko dokladnie jak na filmiku i sam mi zarzuca i sam wylancza okieno " Ryba nie bierze" ale jak jest branie to nie ciagnie ryby, wiecie dlaczego ?

Opublikowano

Ok juz udalo mi sie wiem gdzie blad robilem.

A jak juz ustawie bota to moge szybko pokarm sypnac zanim wedke zarzuci zeby szybciej braly czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...