Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Xellon

Nie wiesz czemu to nam sprawia takie trudności?

Temu, że nam ten bot cały czas zrywa ryby...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za pomoc Xellon , Wszystko teraz elegancko działa . :) , wystarczyło tylko obniżyć myszke lekko i teraz wyławia mi rybki bez żadnego problemu . :) Wielkie Dzięki .:)

Opublikowano

Zdecydowałem że pomoge, bo mi działa bez zarzutu.

W 1 oknie na wędce 50 kg, wpisujemy wartośc 50

W 2 oknie, w zależności od tego jak biorą, 5000, 10000 bądź 20000.

Pierwszy punkt, zielone pole ( na 50-siątce)

Drugi punkt, ja zaznaczam albo koło napisu ciągnij, alba nad tym przyciskiem jakieś 6-7 cm (wysokośc zamku na progach)

Trzeci, na wędce 50 kg, 16 kreska.

Oczywiście nie zawsze zadziała, ale, po trzeciej próbie powinno byc ok.! :)

A tak wgl. gdzie wam najlepiej bierze.?

Opublikowano

Też tak macie, że jak chcecie wyłowić rybę z botem to musicie wciskać F4 żeby zaczął ją brać?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Na chwilę razem z moimi znajomymi stwierdziliśmy że w pierwszym okienku najlepiej działa "68 -> 75"

A w drugim "10 000 -> 14000"

Testowane na poziomach od 12 > 37

Opublikowano

co do rzadkiego brania nie mam pojęcia czym to spowodowane ;/

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

bawilem sie pare godzin. niezaleznie od konfiguracji bota w dwoch pierwszych okienkach , podczas gdy bot jest uruchomion ryby biora strasznie rzadko. nieraz pare razy musi zarzucic zeby wzielo

wylacze bota i odrazu jedna za druga po pare sekund. a wlacze bota i 2-3 minuty na rybe trzeba czekac

nie wiem dlaczego tak jest ale przez to strasznie gra jest utrudniona przez bota

Opublikowano

Już kilka dni bawię się botem Kurpiqa i faktem jest ,że śmiga aż miło .

Kilka refleksji

-bot wymaga dokładnego ustawienia 3 punktów tak jak pokazano na 1-wszej stronie

-zmniejsza częstotliwość brania ryb

-jest zajeb...

pozdro dla Kurpiqa

Opublikowano
bawilem sie pare godzin. niezaleznie od konfiguracji bota w dwoch pierwszych okienkach , podczas gdy bot jest uruchomion ryby biora strasznie rzadko. nieraz pare razy musi zarzucic zeby wzielo

wylacze bota i odrazu jedna za druga po pare sekund. a wlacze bota i 2-3 minuty na rybe trzeba czekac

nie wiem dlaczego tak jest ale przez to strasznie gra jest utrudniona przez bota

Post wyżej, KurpiQ napisał że nie wie, czemu podczas pracy bota, ryby biorą rzadziej...

Opublikowano

niech ktos mi wytlumaczy o co chodzi wogole z ta czestotliwoscia brania ryb w drugim okienku o co tam chodzi.

nastawiam np. 10 000 to co to znaczy i czym sie rozni od 5000 np .?

Opublikowano

ja ustawiam 4000 (czas po zarzuceniu wędki) by nie ciągnęło gdy wędkę zarzuca bo wtedy ryby w ogóle nie biorą mi się zdaje że to wina włąśnie tego że jest space down a nie space samo (lub space up / down) może kiedyś się pobawię w minimalizację jak będzie czas wolny dla mnie.

zastanowię się potem nad zamiana space up z space down ale zrobię to jak zainstaluję automapę na 2 nawi ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

żeby ryby w ogóle brały inaczej ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

zalecam 4000+ gdyż lepiej zapas mieć jak za mało

jutro pokombinuję z zamianą down na up ale już widzę jeden mały problem (Nothing is impossible are just hard to do)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

nie rozumiem 1 ..

chociaż też mam ten problem że ryby rzadziej biorą .. ale jakim cudem , ten bo może miec wpływ na gre ?;x

Opublikowano

nie da rady zrobić 2 znacznika na pasku (nie mam pomysłu)

nie mam pomysłu co nie tak z tymi rybami ;/

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Macie moze pomysly jak ustawic wedke 50kg? Bo zrywa mi często taką wiekszą sztuke. Moj rekord to 35kg a wiec cos jest nie tak moim zdaniem.

Opublikowano

Siema proszę o pomoc mam wędkę do 3 kg i łowie na dużej surawie i wszyskto mi zrywa to pierwsze w bocie mam ustawione na 100 drugie na 10000 i pasek na połowie ale jak łowi to nie puszcza spaci i ciognie cały czas proszę o pomoc za pomoc daje +

Opublikowano

kiczen zle ustawiasz 3 punkt na pasku. ustaw tak troche nizej od tych kresek i powinno byc dobrze , tak jak 1 strona na obrazku.

juz robie jak mowil kurpiq na te 5000 ustawiam ale i tak ryba bierze rzadko troche. trzeba cos wymyslic czemu bot robi to ze rzadko ryby biora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...