Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gutek splawik do 100 kg to dla mnei nowosc :D

ale ja łowie na tą za 800k wędkę

na 10 i 6000

nawet ladnie

ale mam ten problem że miedzy wedką za 200 a 800 nie widze roznicy ;/ za tą na 200 zł mam rekord 34kg

a tą za 800 niemoge tego pobic ;/

nie rozumiem dlaczego doradzi ktoś gdzie i na co może? , dzieki

Opublikowano

hmm ja bota zrobiłem jak się dało polecam granie na tej wersji gry : http://en.netlog.com/play/game/gone_fishing/ bo ta na nk strasznie muli ale wiadomo chodzi o popisanie się przed znajomymi ;/

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

kurpiq a mama pytanie ..

bo jak wczesniej pisalem miedzy wedka za 200 a 800 niema roznicy to bug? i czy na tym netlogu dziala normalnie ? czy niewiesz? ;/

Opublikowano

nie wiem zobacz

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

"zobacz" xD musial bym siedziec puszczac bota na kilka nocek .. tylko po to zeby sprawdzic..

nieno myslalem że wiesz..

dzieki wgle bot bomba :D

Opublikowano

moim zdaniem na nk łowisko jest zbugowane na maxa ale narazie chyba sam odpuszcze sobię grę bo nie chce mi się już z tym bawić ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Czy jest ktos rozeznany na ustawieniu bota : wedka 50kg , zylka 150kg , haczyk 100kg . Interesuja mnie w miare dobre ustawienie na rekordy bo przy wiekszosci duzych ryb mi zrywa .

Opublikowano

a może mi ktoś pokazać fotke najlepiej punkt gdzie ustawić myszkę na spławiku w wędce za 2mln bo coś mi nie działa :D

na czarnym obwodzie splawika ! nie na niebieskim bo bot wariuje

problemy sie koncza wraz z wedka za 10mln splawik jest zolty :)

Opublikowano

ja moge dać wersję bota gdzie szuka dokładnie koloru na spałwiku i nie ma problemu z ta za 2m ale to jutro

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Siemka.Te wasze boty gówno działają,cały czas zrywa,do dupy z tym :angry:

Mylisz sie kolego porostu żle ustawiasz masz wszystko co i jak strone wcześniej :) Pozdrawiam

Opublikowano

Siemka.Te wasze boty gówno działają,cały czas zrywa,do dupy z tym :angry:

Sam jestes to dupy kolego naucz sie ustawiac bota albo napisz lepszego :P

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na wstepie wielkie dzieki dla KURPIQ za bota.

Mam taki problem a mianowicie, po zaznaczeniu na pasku skala sobie bez problemu radzi lecz jak juz zielona strzałka jest mniej więcej 1/4 długości do lewej strony paska to automatycznie pasek spada w lewo, tak jakbym puścił spację. NIa ma to znaczenia czy jest to duża czy mniejsza ryba. Wdzięczny byłbym bardzo za rozwiązanie mego problemu.

Pozdrawiam

Opublikowano

pewnie wędka najeżdza na zanzaczony pkt ustaw po lewej stronie wędki pkt.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...