Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łowienie na wędka do 3Kg--->9Kg-->25Kg (Nie Wiem Jak na Lepszych ale można spróbować)

1) Najlepiej Zerowa Aktywnośc max 2/5 Limitu

2) Pierwsze Okienko 10

3) Drugie Okienko 10000

4) Pasek Najlepiej 14 Kreska [.............|.............]

5) Jeżeli Potrzebujesz Kasy a także dużo expa polecam łowisko '' Schonburg '' Na niższych lvl ''Pobliski Brzeg'' lub ''Duże Szuwary''

Powodzenai Życze Udanych Łowów

Opublikowano

Ten bot tez jest na spinning czy tylko wedka?;d

na splawikowe wedki

to źle zaznaczony pkt. na pasku ;p

co do wędki za 2 miliony gdzie nią łowicie na bocie ? bo jakoś mi nigdzie nie chce ciągnąć

Mam ta wekde i lowie wszedzie musisz BARDZO dokladnie ustawic punkt na slawiku !!!!!!! najlepiej na czarnym obwodzie slawika jest bardzo podobny do koloru wody i to chyba zakluca prace bota .

Sam musze ustawiac 3-4 razy zeby zaczol dzialac poprawnie

Opublikowano

PSSS , ustawiłem wszystko tak jak ty , ryba bierze i ten bot cały czas ciągnie ... , wgl nie ma przerwy i cały czas mi się zrywa . ;/ Pomocy . !

Opublikowano

Brakuje mi w tym bocie tylko jednaj rzeczy mianowicie pauzy , tak aby mozna bylo podsypac zanety zmianic przynete bez koniecznoaci ponownego ustawiania bota na danym lowisku.

Kurpiq pomysl o tym :)

Opublikowano

PSSS , ustawiłem wszystko tak jak ty , ryba bierze i ten bot cały czas ciągnie ... , wgl nie ma przerwy i cały czas mi się zrywa . ;/ Pomocy . !

Napewno Ustawiłeś coś źle na pasku ... może po wyświetleniu napisu ze masz ustawic w którym miejscu ma puszczać spacje to ustawiłes pod paskiem lub nad nim ... Sam używam ustawień które wypisałem powyżej i nie zerwało mi zadnej ryby

Opublikowano

wam sie wyswietlaja jakies komunikaty kiedy macie zaznaczac punkty na splawiku przycisku ciagnij i pasku? bo u mnie co kilka sekund jest tylko jakis dzwiek systemowy (chyba taki sam jak podlaczymy pod kompa nowy sprzet a on go wykryje) i dlatego nie bardzo wiem ile czekac z kursorem na poszczegolnych punktach

max 800 x200

Opublikowano

dawid , mam tą wedke za 200 tyś , i ustawiam wszystko i jak ryba nie bierze to ciągnie to do samego końca aż pisze że nie bierze , a jak ryba weźmie to zrywa ją . ;/ , Pomocy . !

Opublikowano

ja narazie na wędce za 2 miliony nic ciekawego nie złowiłem ale zato wiem że na progach rzecznych chyba nie będzie problemu z zaznaczeniem na spławiku

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

KURPIQ dlaczego jak bierze ryba to on nie zdąży jej nawet wyłowić , potem po jakimś czasie przybliża do tego punktu co zaznaczylem , aż wkońcu przybliży do samego końca i pisze że nie bierze . ;/ , o co chodzi . ? ( Wędka za 200 tyś )

Opublikowano

ahahah kurpiq jesteś boski;))

mi wszystko all zaj***ście chodzi

jak narazie złowiłem rybę 20 kg na wędke 9 kg xDDD

mój brat ustawił na noc na wędce 25 kg i złapał ryby za 160 k ;P

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Brakuje mi w tym bocie tylko jednaj rzeczy mianowicie pauzy , tak aby mozna bylo podsypac zanety zmianic przynete bez koniecznoaci ponownego ustawiania bota na danym lowisku.

Kurpiq pomysl o tym :)

Jest możliwość włączenia pauzy - też sam o to prosiłem wcześniej ale jest na to sposób:

Gdy chcesz włączyć pauzę - kliknij ppm na okno bota w trayu - włączy się pauza, a okienko zacznie migać. Po zanęceniu klikasz znów ppm i odznaczasz "pauza"

przydałby się bot do eurogąbek ;] joke

pozdro

Opublikowano

bot o hack to róznica ;p (co do euro gąbek)

hmm jakim cudem na 25 kg ryby za 160 k ?

łowi ładnie na wędce za 2m na progach

obiadek w ikei rządzi

kto zna się na nawigacji mio ? bo spieprzylem coś podczas odblokowania (ciągle prosi o podłączenie do pc)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

dalej nie wiem jak ustawic bota na wedce bambusowej

klikam f3 najezdzam na splawik potem na nic, na pasek srodek klikam f4

jak sie uda to ciagnie ale i tak ryba sie zrywa ;[

Opublikowano

upewnij się że dobrze na pasek po lewej stronie wędki najeżdżasz

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

źle

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Mi cały czas zrywa ryby...Zamiast wciskać tą spację to on ją trzyma...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

KURPIQ nie wiem jak Ci to działa :P

Ustawiam najpierw te liczby (jakie mam ustawić na wędkę 25kg?), później ustawiam kursor w te punkty i dupa...cały czas ciągnie do siebie wędkę.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

co to znaczy to drugie okienko ze czas oczekiwania po zarzuceniu.

ile tam ustawic i co to znaczy ze np. 10 000 albo 5000 ? mi na tym bocie strasznie rzadko ryba bierze.

ile ustawic tego czasu oczekiwania?

Opublikowano

co to znaczy to drugie okienko ze czas oczekiwania po zarzuceniu.

ile tam ustawic i co to znaczy ze np. 10 000 albo 5000 ? mi na tym bocie strasznie rzadko ryba bierze.

ile ustawic tego czasu oczekiwania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...