Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem tu nowy chcialbym sciagnac bota i zobaczyc jak ustawic tylko ze jest problem filmik nie dziala co mam robic pomoze ktos?? a moze autor sie zechce ze mna skontaktowac jak tak to podam gg lub prosze na priv

z gory dziekuje

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto wie jak ustawic bota na spinning??

Ustaw koordynaty : szczytówka zamiast spławika,reszta wg poleceń . Powinno ciągnąć samo,jak nie ciągnie trzymaj (połóż coś na) spację. Najważniejsze to ustawić punkt puszczania spacji, bo pozrywasz błystki.

Opublikowano

hmm to jest to ze ja nie mam scryptu a autoit nie ogarniam

Link do skryptu na stronie 1-szej, pod download.

Autoit to program, ściągnij , zainstaluj i tyle.

Skrypt jest exe . Dwuklik i już.

Opublikowano

Szczerze mowiac to nie wiem gdzie zmienic szczytowke na splawik

Po uruchomieniu boota pojawią się okienka:

1.powitanie od autora

2.siła ciągu (od ok 5 do 50 w zależności od wędki)

3. czas do zaczęcia działania działania boota( przy spinningu ustawiam ok300 + - 50)

zarzuć, wciśnij F3, pojawią się komunikaty w trayu do których się zastosujesz ale w pierwszym okienku pisze najedź na spławik , a ty najedź na szczyt spinningu, pozostałe bez zmain.

Opublikowano

Ustaw koordynaty : szczytówka zamiast spławika,reszta wg poleceń . Powinno ciągnąć samo,jak nie ciągnie trzymaj (połóż coś na) spację. Najważniejsze to ustawić punkt puszczania spacji, bo pozrywasz błystki.

sven możęsz dokładniej określić jak ustawić na szczytówkę skoro ona rusza się góra dół

Opublikowano

sven możęsz dokładniej określić jak ustawić na szczytówkę skoro ona rusza się góra dół

Rusza się ale nie cały czas,wystarczy trochę poobserwować zachowanie szczytówki. Zresztą każda wędka zachowuje się inaczej i trzeba trochę pokombinować.

Opublikowano

Siemka czy dał by mi ktoś może ustawienia do wędki na 25 kg żyłka 40 kg haczyk 24 kg żywiec

Ustawienia skrypta i bota mam nadzieję że da rade .

I jak ustawić żeby nie było komunikatu Nie Bierze . Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wie ktoś jak ustawić parametry na wędke o wadze 120kg największa ryba która była ponad 167kg jak są większe to pasek spada albo za mocno podnosi

tabela 1. to mam ustawione na 10

tabela 2. to mam ustawione na 4000

bardzo bym byl wdzieczny

Opublikowano

Witam mam następujący problem

odpalam bota wciskam F3 i cisza nic sie nie dzieje

co mam zrobić żeby było ok

nie wyskakują mi te ramki do wyboru 3 punktów

Opublikowano

Czy ktoś wie jak w pierwszym okienku (czas trzymania spacji) ustawić wartość mniejszą niż 1 np. 0,01lub 0,001

Próbowalem z przecinkiem i z kropką ale to nic nie zmienia .

Przy większych rybach czas mniejszy od 1 bardzo by się przydał

Opublikowano

w 1 okienku sie daje od 10 do 50 z tego co mi wiadomo ja na 61lvl daje 50 ale na mniejszych lvl daje sie mniej ja dawalem np.25lvl to dalem 20 itd.

Opublikowano

w 1 okienku sie daje od 10 do 50 z tego co mi wiadomo ja na 61lvl daje 50 ale na mniejszych lvl daje sie mniej ja dawalem np.25lvl to dalem 20 itd.

Ja mam 63lvl i zauważyłem ,że im mniejsza wartość w 1 okienku to mniej zrywa dlatego pytam o ustawienie mniej niż 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...