Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę powiedzcie co wpisać po uruchomieniu bota bo jak zaczyna ciągnąć rybę to wcale nie przerywa tylko ciągnie i zrywa :( Proszę o odpowiedź. Wędka za 200k

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę powiedzcie co wpisać po uruchomieniu bota bo jak zaczyna ciągnąć rybę to wcale nie przerywa tylko ciągnie i zrywa :( Proszę o odpowiedź. Wędka za 200k

Jak ustawiasz 3 punkt to nie ustawiaj na tej kresce tylko ustaw PAre MM niżej na pasku , wtedy bedzie działać .

Opublikowano

jak ustawic wedke za 3 tys.

Gdy zazucam to zawsze zrywa albo ciagnie za slabo

co mam zrobic prosze o pomoc mam 13 poziom

Opublikowano

Ludzie nie ma roznicy czy wedka za 1zl czy 10mln mialem jedna i druga . Wypracowalem optymalne ustawienie ( max wydajnosc) :

1 okienko 5-10

2 okienko 2000 (polecam ) - 5000

3 splawilk ustawic na czarnej obwodce splawika ( zalecane np. dla weki za 2mln poniewaz splawik jest niebieski jak woda a bot szaleje !!!!! ) dla innych kolorow w polowie wyskosci splawika

4 wiadoamo a jak nie to jakies dowolne miejsce na oknie gry ( njalepij oduzym kontrascie koloru !!!!!

5 ja ustawiam mniej-wiecej w 1/3 odleglosci od lewj strony paska ( 10,11,12 kreska od lewej )

i to wszystko musi dzialac

Opublikowano

Ludzie nie ma roznicy czy wedka za 1zl czy 10mln mialem jedna i druga . Wypracowalem optymalne ustawienie ( max wydajnosc) :

1 okienko 5-10

2 okienko 2000 (polecam ) - 5000

3 splawilk ustawic na czarnej obwodce splawika ( zalecane np. dla weki za 2mln poniewaz splawik jest niebieski jak woda a bot szaleje !!!!! ) dla innych kolorow w polowie wyskosci splawika

4 wiadoamo a jak nie to jakies dowolne miejsce na oknie gry ( njalepij oduzym kontrascie koloru !!!!!

5 ja ustawiam mniej-wiecej w 1/3 odleglosci od lewj strony paska ( 10,11,12 kreska od lewej )

i to wszystko musi dzialac

nie wiem czemu ale caly czas mi ciagnie i zawsze zrywa co mam zrobic

Opublikowano

Witajcie, mam problem z tym botem. Otóż na początku ładnie klika spację i trzyma się tam koło pewnego punktu(tak w 3/4 długości mniej-więcej), lecz później przestaje klikać mi tą spację, zielona strzałka(wyciągnięcie) jest np. w połowie, a pasek już nie wzrasta, tylko spada i po pewnym momencie ryba mi ucieka.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Pomoże ktoś?:| Denerwuje to.

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

Opublikowano

rozwiazanie jest prozaicznie proste "zmieniles" wspolzedne pinktow jakie z czytal bot tzn swiadomie badz nie ruszyles rolka-padm lapka strone w gore badz w dol lewo lub prawo!!! po ustawinu bot nie wolno niczego dotykac !!!!!

Opublikowano

Myszka w ogole ruszac nie mozna?:P

Opublikowano

Nic nie ruszyłem i zgadnij... to samo. Ciągnie do pewnego momentu, nagle przestaje ciągnąć...

Opublikowano

Nic nie ruszyłem i zgadnij... to samo. Ciągnie do pewnego momentu, nagle przestaje ciągnąć...

JA tez tak mam kurde to ejst zjebane .. mecze sie tym caly dzien i udalo mi sie 4 razy na okolo 150 prob ..... ja peirdziele

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może trzeba aktualizacji skryptu czy coś? Pomocy !: D

Opublikowano

Dodane do spisu ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/277685-spis-tutow-w-gry-na-naszej-klasie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

nic nie trzeba aktualizowac bot dziala bardzo dobrze , zle dzilanie bota lezy po waszej stronie. na poczatku tez mialem problemy ale to byla moja wina bo zle go ustawialm metoda prob i bledow doszedlem do tego jak go prawidlowo ustawic co opisalem pare postow wyzej

Opublikowano

Gówno :P Nic nie dotykam, robię tak jak powinienem(kolega mi nawet robił - u niego działało, ale też przestało), i nic.

Opublikowano

Gówno :P Nic nie dotykam, robię tak jak powinienem(kolega mi nawet robił - u niego działało, ale też przestało), i nic.

to macie pech :P w hobby masz informatyke to do dzila zrob lepszego bota

Opublikowano

Informatyka to szeroko rozumiane pojęcie...

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy wędka za miliony, czy za kilka tysięcy. Najlepiej od 5 do 10. Kolega na tyle jeździł i miał zajebiste branie :P

Odkrywca
Opublikowano

Coś się stało z botem. Po gdy robiłem tak jak na tutku, i miałem branie, do pasek mi do końca szedł, i dupa -.-

Opublikowano

Mam problemator, bo mi nie wyskakuje dymek z napisem "najedź na spławik i poczekaj 1 sek" itp. Wie ktoś co z tym zrobić? ;)

Moje Cuuuudo

77241972.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...