Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pomysł i prośbę do kogoś kto potrafi pisać takie skrypty najlepiej autor bota

czy mógłbyś połączyć dwie wersje bota

Tego:

; Press Esc to terminate script, Pause/Break to "pause"

Global $Paused

Global $Par

HotKeySet("{F1}", "TogglePause")

HotKeySet("{F3}", "End")

;;;; Body of program would go here ;;;;

While 1

Sleep(100)

WEnd

;;;;;;;;

Func TogglePause()

$Paused = NOT $Paused

While $Paused

Send("{ESC down}")

Sleep(26)

Send("{ESC up}")

Sleep(10)

Send("{SPACE down}")

Sleep(75)

Send("{SPACE up}")

Sleep(10)

WEnd

ToolTip("")

EndFunc

Func End()

Exit 0

EndFunc

Z tym najnowszym żeby nie czekał na branie tylko ściągał wędkę bo zauważyłem ze jak zwija to częściej rybka bierze

Pomysł mam taki bot zwija sam jak w starym bocie i gdy ryba weźmie to znika napis wyciągnij wtedy bot będzie wiedział ze ciągnie rybę i zacznie ciągnąc jak w najnowszym bocie co wy na to zadziała ?

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teoretycznie to szło by ? hmm trzeba by kombinować jest to mało roboty jak ktoś chce niech się bawi naprowadzę tak :

trzeba by usunąć znajdywanie spławika bo teraz nam to nie potrzebne i trzeba dać że jak zniknie punkt (zakryje go pasek) to czeka czas jak spanie to znowu pobiera jeśli tak bedzie to powinien sam zaciągać itd... jak ktoś chce niech się bawi

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Bocik rewelacja, dobre polowy itp :) Ale mam pytanko: czy ten bot działa z wędka za 2mil ( do 80kg ), bo gdy wszystko ustawiam z ta wędką jest zero reakcji, czasem zarzuci, okien nie zamyka... Albo ja robię coś źle albo przez ta wędkę :D jednak na poprzednich wędkach do 25kg i 50kg działał bocik idealnie.

z Góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam

E.

Działa, trzeba bardziej popracować nad spławikiem, albo to dlatego ze naskarżyłem he.

Opublikowano

Witam,

Bocik rewelacja, dobre polowy itp :) Ale mam pytanko: czy ten bot działa z wędka za 2mil ( do 80kg ), bo gdy wszystko ustawiam z ta wędką jest zero reakcji, czasem zarzuci, okien nie zamyka... Albo ja robię coś źle albo przez ta wędkę :D jednak na poprzednich wędkach do 25kg i 50kg działał bocik idealnie.

E.

Działa, trzeba bardziej popracować nad spławikiem, albo to dlatego ze naskarżyłem he.

Działa ze wszystkimi wędkami spławikowymi i spinngowymi, na wszystkich łowiskach. Trzeba dostroić tylko ustawienia na daną wędkę.

Nowicjusz
Opublikowano

Działa ze wszystkimi wędkami spławikowymi i spinngowymi, na wszystkich łowiskach. Trzeba dostroić tylko ustawienia na daną wędkę.

Ok, Dzięki za odpowiedz, to teraz bd musiał pokombinować z ustawieniami, jak się uda bd Gi :)

Nowicjusz
Opublikowano

Cos mi na wędke teleskopową cos mi nie idzie;/

Nie chce brać ani wyciągać ryb;/

Mi nie chce iść na wędkę do 80kg, za cholerę nie wiem o co chodzi, na wcześniejszych śmigał idealnie... Ja nie miałem z teleskopowa żadnych problemów, nie potrzebie sprzedawałem :D bo rybki łowiłem po 40+kg. A teraz dupa

E.

Ha, ustawione :) Teraz mozna isc na piwo :)

Opublikowano

Mi bocik działa ładnie tzn.. zarzuca wędkę, wyłącza zbędne okienka typu nie bierze itp... ale jest taki problem... bo w bocie ustawia się do którego momentu ma trzymać spację i wyciągać no i zaznaczam ten pasek tak za połową i wyciąga rybe tak długo aż nie dojdzie do tego miejsca, później puszcza spację, pasek spada w lewo a ryba ucieka

Opublikowano

Wcześniej było wszystko ok teraz od paru dni nic nie bierze... 1 ryba na 10-20 min, wcześniej brały prawie co zarzucenie.

Opublikowano

Witam.!

Podał by ktoś najlepsze ustawienia na wędkę do 80kg???? Bym był bardzo wdzięczny :)

I też prosił bym na wędkę do 100kg :)

I o co chodzi w tym 2 okienku bo go wgl nie kapuje hehe... :P ( czas czekania po zarzuceniu ) hee..? ; p

Opublikowano

co zrobic jesli mam wedke do 25kg w pierwszym okienku pisze 80 a wdrugim 5000 i w tedy bot wedke mi zarzuca ale gdy jest branie nie zacina jej. co robic zeby zacinal?

prosze o szybko odpowiedz plis

Witam,

E.

muglbys mi wytlumaczyc dokladnie jak ustawiles wedke do 25kg plis

Opublikowano

Czy tylko ja mam od pewnego czasu prawie 0 brań czy źle ustawiam bota, mam wędke 25kg pare tyg temu było elegancko brały prawie co zarzut teraz brania są znikome:/ Jak ktoś by mógł niech pomoże, bo dzisiaj kończy się promocja, a chciałbym nową wędke zakupić.

Opublikowano

by działało na wędce do 80kg musicie w skrypcie usunąć różnicę przy spławiku by szukało dokładnie takiego koloru i tyle (nie odpowiem jak to wasze zadanie domowe)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Kurpiq - nie trzeba.

trzeba zaznaczyc na kontur po lewej stronie splawika :)

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

jak mam zaznaczyc po lewej stronie splawika.musial bym sobieprzyblizyc splawik a niewiem jak(lupa)jak ktos wie jak to zrobic niech napisze

Opublikowano

po co przyblizenie ? da sie to zrobic recznie, a na przyblizeniu bot nie bedzie dzialal :)

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...