Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz spróbować ale lepiej zastopować bota, wyłączyć go - podsypać i dopiero potem włączyć od nowa.

Aczkolwiek mi po podsypaniu i włączeniu bota wcale ryby lepiej nie brały...

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wędkę do 2kg(ulepszona bambusowa), żyłkę 0.2 mm(do 1.3kg), haczyk do 1.2kg.

Gdzie najlepiej na bocie łowić, na jaki pokarm, i na jakich ustawieniach bota.

Mam 8poziom, a chciałbym jakoś szybko wbić poziom i pieniądze.

Zna ktoś ustawienia optymalne by nie zrywało ryb, ale by ryby były wartościowe, żeby szybko się łowiło?

PS Dodaj do bota opcję zapisz ustawienia, żeby nie trzeba było za każdym razem od nowa ustawiać.

Oraz dodaj żeby bot zamykał okno (dodaj nowy rekord) bo all zamyka a rekord na tablice nie(ten najwyższy).

Opublikowano

do wszystkich ktorzy nie wiedza jak to ustawic bo kolo zegarka nie pokazuje im sie dymek z instrukcjami co i jak zrobic powiem tak:

jak was wkurzaly dymki ze macie nielegalnego windowsa i sobie je wylaczyliscie to je sobie teraz laskawie zalaczcie:

Windows Registry Editor Version 5.00

;Dreambrain

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]

"EnableBalloonTips"=dword:00000001

i sciagnijcie sobie program "remove wad" jest lepszy

i bot bedzie dzialal w 100%

a dla ulatwienia przy wiekszych rybach polecam dodatkowo cheat engine i speedhack na 0.8 i mozna spokojnie isc afk

Opublikowano

Robię w/g instrukcji i zawsze ciągnie do końca.

I o co chodzi w tym napisie bo nie jaże

nowyobrazn.th.png

Szkoda że filmiku już nie ma

Pierwsza strona tego tematu - obrazek KURPIQ'a punkt numer 2 na czerwono....

Opublikowano

co do ustawiania.. jak trzeba to ustawic z tym paskiem? ;x na screeenie wyraznie jest lekko pod paskiem.. ale gdy tak robie, rybe zrywa mi do prawego paska.. gdy klikam na pasku tez nie ma roznicy.. gdzie dokladnie trzeba kliknac, zeby puszczalo spacje, a nie ciagnelo do konca ?;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie ktos moze od czego moze zalezec moj problem??

Normalnie ustawiam bota, raz wszystko działa wyciaga zamyka okna a jak ustawie nastepny raz to wyciaga ryby ale nie do konca bo jak juz ja prawie ma to przestaje naciskac spacje

Opublikowano

Ja mam problem.

Wszy stko ladnie ustawiam, al e niestety bot nie naciska spacji , co za tym idzie zrywa mi sie ryba.

Prosze o pomoc.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Siemanko czy moglibyście mi pomóc nie czaje niczego z tym skryptem przeczytałem wszystkie posty z tego tematu i nie idzie jeżeli ktoś by mógł mi pomóc tz wytłumaczyć o co biega z tym skryptem i bocikiem.

Mam wędkę na 3 kg na spławik.

12 LVL.

Żyłkę 0,7mm czyli do 6,5 kg

haczyk na 3,5 kg

i dużo sztuk żywca na którego łowię.

Mój adres gg 2421977 albo pisać tutaj w temacie kto mi pomoże dojść do końca żeby bocik poprawnie działał nagrodzę cało wakacyjnymi plusikami co dzień i mogę pomóc wysyłając sms na dowolną rzecz itp.

Pozdrawiam skill.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ziomuś dobrze się składa bo mamy ten sam lvl .

1 . Ściągasz bota stąd http://www.multiupload.com/9XS8YLOXE3

2 . Włączasz Łowisko

3 . Odpalasz bota

4. Wyskakuję okno nr . 1 , wpisujesz (ja na swoim lvl daje 2) - czas trzymania spacji w górze

5. Drugie okienko , wpisujesz (ja wpisuje 2-2000,3-3000,4-4000 i tak dalej) - czas po zarzuceniu

*6.Ja, by było mi łatwiej odpalam Program Lupa , jest w XP Akcesoria ->Ułatwienia Dostępu ->Program Lupa w innych nie wiem czy wgl jest :P

7. Zarzucasz i ustawiasz na spławiku tak by kolor jak będzie branie się zmienił . Wciskasz F3 pojawi się komunikat żebyś ustawił na

spławik , nie ruszasz nic , do póki nie pojawi się drugi komunikat o boxie wtedy szybko musisz przeciągnąć myszkę na na okienko

CIĄGNIJ , czekasz aż pojawi się kolejny komunikat o Pasku , przeciągasz pod pasek tak gdzieś na środku ale minimalnie że jak będzie

branie i pojawi się ten żółty kolor to żeby zakrył to miejsce które ustawiłeś UWAGA ! uważaj by nie ustawić przypadkiem na trzonku

od wędki szukaj jakieś miejsca np piasek żebyś wiedział że on będzie stałym kolorem .

Mały instruktarz od backe57 (chyba najlepszy do tego tematu) beztytuuldw.png

8. Jak już wszystko ustawione to wyciągnij wędkę zarzuć jeszcze raz i naduś F4

9. Jak nie będzie działało albo będzie ciągle ciągnął to znaczy że źle ustawiłeś przy pasku to wyłącz bota i spr jeszcze raz od nowa za

którymś razem powinno Ci się udać , później jak już wyjdzie Ci kilka razy to nabierzesz wprawy i będzie Ci się udawało za każdym

razem .

@@EDIT

Jak nie będzie brania a będzie ciągnął to znaczy że źle ustawiłeś spławik jak dalej nie będzie Ci wychodziło z tym spławikiem to podrzuć screena jak on wygląda bo nie miałem tej wędki POZDRO

Opublikowano

Bot naprawdę łowi wzorowo, ale występuje pewien mankament (jak zauważyłem nie tylko u mnie) po prostu maksymalnie zmiejsza się obecność ryb. Jak normalnie grając ryba trafia się 4 na 5 zarzuceń to z botem na rybe trafiamy 1 raz na 20. Wygląda to jak jakaś ochrona antybotowa gry. Kieruje więc pytania do tych którym łowi bez zarzutu - jakich używacie konfiguracji (przeglądarek itp.) czy jakieś dodatkowe programy, może inny system operacyjny ? Może komuś udało się wygrać z tym problemem?

Opublikowano

Bot naprawdę łowi wzorowo, ale występuje pewien mankament (jak zauważyłem nie tylko u mnie) po prostu maksymalnie zmiejsza się obecność ryb. Jak normalnie grając ryba trafia się 4 na 5 zarzuceń to z botem na rybe trafiamy 1 raz na 20. Wygląda to jak jakaś ochrona antybotowa gry. Kieruje więc pytania do tych którym łowi bez zarzutu - jakich używacie konfiguracji (przeglądarek itp.) czy jakieś dodatkowe programy, może inny system operacyjny ? Może komuś udało się wygrać z tym problemem?

Dupa jasia przyjdzie wiosna weź nie rozśmieszaj.

Ilość ryb zależy od aktywności i farta.

Najlepsze ustawienia bota to 1-10 pierwsze okno 3000-5000 2gie okno.

Potem splawik,ciagnij i przy 10pasku najlepiej wskazac zeby zolte zakrywalo (ja tak wylawiam na wedke do 3kg ryby 5kg :D)

Opublikowano

Siemanko

Mógłby ktoś podac dobre ustawienia na wedkę za 2mln najlepszy haczyk i żyłke...

Chodzi o to co wpisujecie w te okna czas trzymania spacji i czas czekania po zarzuceniu

dzieki z góry i pozdrawiam

Opublikowano

Prosze o odp

Mógłby ktoś podac dobre ustawienia na wedkę za 2mln najlepszy haczyk i żyłke...

Chodzi o to co wpisujecie w te okna czas trzymania spacji i czas czekania po zarzuceniu

dzieki z góry i pozdrawiam

Opublikowano

może mi ktoś pomóc ? poziom 24 wędka do 25 kg reszta najlepsza jak ustawic .

i nie rozumie tego co mam zrobic zeby samo lowilo robie juz 1h i nic ;/

łowic lowi tylko że ciągle ciągnie ;x ustawiłem w połowie i nic ;/

Opublikowano

Hej,

Mam do was pytanie. Mogłby ktoś skonfigurować bota od kurpiqa. Robię wszystko tak jak należy( jest w opisie, i nic)

Posiadam 17 LVL, fachowa wędka, żyłka 1.5 mm, haczyk 16 kg, i rybka. Robiąc wszystko według instrukcji nic porostu nie łowi. nawet nie ciągnie ryb.

Proszę o fachową pomoc.

Pozdrawiam

clubtronix

Opublikowano

Mam pytanko czemu mi nie ciagnie splawika po wodzie?? Tylko stoi splawik w miejscu a te ustawienia 1 i 2 okienko chyba od tego zaleza i jak wpisuje np. 10/5000 to nic sie nei dzieje powinno ciagnac z tego co wiem a nie ciagnie.

Opublikowano

Mam pytanko czemu mi nie ciagnie splawika po wodzie?? Tylko stoi splawik w miejscu a te ustawienia 1 i 2 okienko chyba od tego zaleza i jak wpisuje np. 10/5000 to nic sie nei dzieje powinno ciagnac z tego co wiem a nie ciagnie.

Nie rozumiem Ciebie , co masz na myśli pisząc "czemu mi nie ciagnie splawika po wodzie??" Pierwsze okno to jak masz branie to czas ile dusi spacje a drugie to czas po jakim ma wyciągnąć wędkę i zarzucić po raz drugi . Pozdro JAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...