Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię wszystko jak na filmiku i tak jak jest na screenie a i tak coś źle jest :/

Bot od razu po zarzuceniu wędki ciągnie ją do brzegu.

I jak np. zaznaczam spławik i piszę żebym zaczekał 1sec to mam czekać aż się pojawi następna wiadomość ? :P

tak, masz czekac...

jesli bot ciagnie od razu po zarzuceniu to znaczy ze zly punkt na splawiku zaznaczyles

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak bierze ciągle / wcale to wasza wina zdaje mi się ze google chrome ma problemy z flashem przerzuciłem się na ff

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

jak nowa nie działa to masz wała

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Moze Wam sie przyda :

Wedka do 80 kg

- pierwsze okienko 50-55

- drugie 5000

- punkt odpuszczenia spacji mam ustawiony w 1/3 odleglosci od lewej strony

- wyniki rybki 60 kg w gore

bocik dzila SUPER gratulacje KURPIQ podaj ten adres na pw to cola leci (pewnie nie bedzie juz zimna ale zawsze ,chyba ze z Łodzi jestes to bedzie zimna :)

Opublikowano

Moze Wam sie przyda :

Wedka do 80 kg

- pierwsze okienko 50-55

- drugie 5000

- punkt odpuszczenia spacji mam ustawiony w 1/3 odleglosci od lewej strony

- wyniki rybki 60 kg w gore

bocik dzila SUPER gratulacje KURPIQ podaj ten adres na pw to cola leci (pewnie nie bedzie juz zimna ale zawsze ,chyba ze z Łodzi jestes to bedzie zimna :)

Ustawiłem jak poleciłeś i serio zajebiście łowi !

Opublikowano

dopiero zaczynam grac w lowisko wlaczylem bota wszystko zrobilem jak na filmiku i ciagnie wyciaga ale nic nie zlalap przez 10 minut

moze jakos inaczej mam go ustawic ?

Opublikowano

dopiero zaczynam grac w lowisko wlaczylem bota wszystko zrobilem jak na filmiku i ciagnie wyciaga ale nic nie zlalap przez 10 minut

masz zle (nie dokladnie z czytane maniery z paska ) musisz wybrac punkt jakies 3-4 mm od kreski nad ktora przesuwa sie zielony trojkat postepu

Opublikowano

Do KURPIQ i innych łapiacych na spinnig.

Wpadłem na dziwny pomysł(po kilku piwach xD } wykorzystania nowego bota do spinningowania.

Zauważyłem , że spinning po zarzuceniu sie nie kiwa , uruchomiłem bota , jako spławik zaznaczyłem szczyt wędki, reszta wg poleceń. Po zarzuceniu nie ciągnie cały czas , ale reaguje na branie, ciągnie pieknie ale po jakimś czasie ( chyba po dojściu zielonego wskaźnika postepu do miejsca gdzie spacja ma puszczać) nagle popuszcza w lewo!

Może to sprawdzisz i coś wymiślisz?

Na temat ustawień wędek: trenowałem na 5-ciu, od bambusa po 80kg.Im "wyższa" wędka tym zmniejszam cyfrę( od 100 na bambusie do 20 na 80kg).

drugie okienko to czas oczekiwania na kolejne zarzucenie gdy nie bierze i nie ma nic wspólnego z wędką, rybą itp.

Opublikowano

ten bot jest jakis zjebany... robie tak jak na video a jak beirze to nie ciagnie ? ... jak ktos bym mogl wytlmaczyc na skype albo cos to bylbym wdzieczny..

Opublikowano

słuchaj sam wziołem i postanowiłem pograć na oficjalnej wersji gry (nie na nk) gdzie mialem 3 lvl i wędkę najsłabsza zanim udało mi się żeby zaczoł łowić to chwilę potrwało bo musiałem znaleść pkt na spławiku który znika podczas brania a spławik był ogromny więc było cięzko ale w końcu udało się więc to nie tylko wystarczy dać na spławik tylko w miejsce względnie znikające

hmm wszystko ładnie chodziło wstałem przed chwilą patrzę kur... strona się znowu zawiesiłka odświerzam i patrzę a tam aktualizacja więc jak wam się zawisi strona na biłaje poświacie to wina już tylko serwera ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Da się zresetować grę tak bym mógł grać od samego początku ? Próbowałem już usuwać z listy gier ale nic to nie dało .

Opublikowano

to źle zaznaczony pkt. na pasku ;p

co do wędki za 2 miliony gdzie nią łowicie na bocie ? bo jakoś mi nigdzie nie chce ciągnąć

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...