Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki dawid058 ;)

KURPIQ proponuje ustawić czas po wyłączeniu okienka informujacego o zlowieniu ryby. To moze pomoc w sprawie tego wariowania wedki, wydaje mi sie ze jest lepiej, juz myslalem ze w ogole nie ma tego problemu ale jednak raz zdarzylo sie ze wedka sie zaciela. Nie znam sie na tym ale po wcisnieciu exit moze powinienes ustawic sleep 1000

Aha i nie zamknelo mi okienka informujacego o osiagnieciu kolejnego poziomu, nie wiem czy tak jest tez z rekordami, jak jakis pobije to napisze

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam problem z tym botem, koordy ustawiam tam gdzie trzeba mimo wszystko nie zaciaga mi ryby na okolo 50 prob i wielu kombinacjach ciagle jest to samo, tylko 2 razy na poczatku sam zaciagnal ale ryba szla ciagle w lewo nawet po ustawieniu wartosci 75 w 1 oknie (dodam ze nie byla to duza ryba) wedke mam splawikowa za 2 mln. Jezeli ktos jest w stanie mi pomoc to bardzo prosze :)

max 800 x200

Opublikowano

Bot jest bardzo dobry i łatwy w użyciu lecz u mnie co najmniej nie zamyka okienek typu Nowy lvl i Jesteś np. na 2 miejscu w rankingu ilości rarytasów, a tak po za tym to jesteś mistrzunio ;)

Opublikowano

KURPIQ jest mala prosba abys zrobil tego bota pod spining raczej nie ma przy tym duzo roboty a nie moge poprawic tego nowego skryptu bo nie da sie go edytowac :P

Opublikowano

co do spiningu patrzałem jak działa i wątpię by udało mi się ustawić by patrzał na żyłkę (spałwik nie ma problemu) może kiedyś pomyślę

co do zamykania okien jak wskoczy nowy lvl to robi się te zbielenie gry ? (takie przeźroczyste białe tło) i czy w tym co nie zamyka robi takie coś ?

co do problemu z wędką zamykanie wygląda tak :

Sleep(200)
                       Send("{ESC}")
					Sleep(500)
					Send("{SPACE}")
					Sleep($grass)

czyli okno się pojawia czeka 0,2s wciska esc czeka 0,5 s wciska spacje (zarzuca wędką) czeka podany czas (w tym wypadku jest to 10s które ustawiamy w 2 oknie)

uwaga zmienilem z 0,2 s na 1s i 0,5 s na 1s zobaczcie teraz

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

co do spiningu patrzałem jak działa i wątpię by udało mi się ustawić by patrzał na żyłkę (spałwik nie ma problemu) może kiedyś pomyślę

ja bardziej myslalem zeby patrzyl na czubek wedki niz na zylke

Opublikowano

dzieki dawid058 ;)

KURPIQ proponuje ustawić czas po wyłączeniu okienka informujacego o zlowieniu ryby. To moze pomoc w sprawie tego wariowania wedki, wydaje mi sie ze jest lepiej, juz myslalem ze w ogole nie ma tego problemu ale jednak raz zdarzylo sie ze wedka sie zaciela. Nie znam sie na tym ale po wcisnieciu exit moze powinienes ustawic sleep 1000

Aha i nie zamknelo mi okienka informujacego o osiagnieciu kolejnego poziomu, nie wiem czy tak jest tez z rekordami, jak jakis pobije to napisze

A ja juz myślalem ,że to u mnie tylko wędka wariuje. Byc może przyczyną jest rodzaj wędki i lewela ja mam 44 i wędke w ful wypasie.

Jest jeszcze zmniejszenie liczby brań, na pierwszym bocie tym co cały czas ściąga w czasie działania 20 minutowego pokarmu bot wyciąga około 30-40 ryb (oczywiście bardzo duże się zrywają) na nowym trzeba długo czekać na branie.

Opublikowano

branie raczej (nie an 100%) nie zależy od bota co do czubka wędki to zauważ że on cały czas chodzi na boki

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

branie raczej (nie an 100%) nie zależy od bota co do czubka wędki to zauważ że on cały czas chodzi na boki

przypatrz sie ze jak zarzucisz spining to on sie nie rusza (wedka owszem ) a nie musisz ciagnac zeby ryba wziela a jak bierze to spining drga

Opublikowano

jak patrzę na spinning to tylko żyłka się prostuje nic więcej jak bierze

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

co do zamykania okien jak wskoczy nowy lvl to robi się te zbielenie gry ? (takie przeźroczyste białe tło) i czy w tym co nie zamyka robi takie coś ?

co do problemu z wędką zamykanie wygląda tak :

Sleep(200)
                       Send("{ESC}")
					Sleep(500)
					Send("{SPACE}")
					Sleep($grass)

czyli okno się pojawia czeka 0,2s wciska esc czeka 0,5 s wciska spacje (zarzuca wędką) czeka podany czas (w tym wypadku jest to 10s które ustawiamy w 2 oknie)

uwaga zmienilem z 0,2 s na 1s i 0,5 s na 1s zobaczcie teraz

No Kurpiq to jest to wszystkie problemy z wariowaniem wędki znikły . Śmiga ,że aż miło a i widać jaką rybkę sie wyciągneło bo okienko jest chwilę widoczne.

Dzięki powodzenia w dalszych egzaminach.

Opublikowano

Ja tam za bardzo nie wiem na czym ten spinning polega :D Ale na tym filmiku

wykonawca od razu po zarzuceniu ciągnie więc to chyba za trudne nie będzie. Można by zrobić, że do puki kolor pixela w pasku się nie zmieni to ciśnie spację a jak ta twoja $marmolada = 0 to standardowo ciągnie jak w zwyczajnym sposobie.

Ale mówię, ja nie wiem jak ten spinning działa bo nie łowiłem :D

Opublikowano

czy ja wiem mogę dać że bot ciągle ciągnie (ale wtedy to nie będzie działać tak jak sobie życzysz) myslę nad tym by szukał żyłki (koloru białego z róznicą do 100 odcieni) w rejonie gdzie żyłka wyprostowana jest a reszta standart co wy na to ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

link do bota jest poprawny? bo mi wywala błąd 404 o.O

@DOWN

A moge prosic o re-up na inny hosting, bo do tego nie mam dostepu (403 :( )

Opublikowano

dostałem teraz skrypt który będzie resetował stronę i zatrzymywał ten skrypt co 30 min (można ustawić) może się potem pobawię jak będą problemy z zawieszaniem się gry

tak jest poprawny

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

zmieniłem

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

źle zaznaczyłeś miejsce nr 3 pewnie.

czy ktoś ma tak że strona mu się wiesza (gra) ?? albo ucieka do góry ? albo coś dzieje się tak żę bot nie może pracować ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

A jak zrobić żeby wędka się czasami nie lagowała?. Bo ja mam tak że czasami bot klika tak szybko na te okienka z wagą ryby itp że wędka się buguje i tak jakby cały czas się zarzuca. Jak ustawić np że jak kliknie w tym okienku z rybą to dopiero np: po około 2 sekundach zarzuca wędkę?

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

w tej wersji co teraz jest jest po 1 sek (po włączeniu okna wyłącza)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Robię wszystko jak na filmiku i tak jak jest na screenie a i tak coś źle jest :/

Bot od razu po zarzuceniu wędki ciągnie ją do brzegu.

I jak np. zaznaczam spławik i piszę żebym zaczekał 1sec to mam czekać aż się pojawi następna wiadomość ? :P

Reklama:

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...