Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KURPIQ

Mam pytanko - mianowicie czy da się użyć tego bota ze spinningiem bo mam akurat spinning za 800k i świetnie by było gdyby bot z nim współpracował.

W innych botach wystarczyło najechać obok spławika i wędka się sama ściągała a w tym bocie tak nie jest.

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurpiq u mnie wszystko działa zarzuca wędkę zamyka komunikaty tylko o co chodzi w tym miejscu na pasku? bo on mi na tym miejscu hamuje przez 4 sec po troszku naciskając spację i po chwili dalej ciśnie spacje bez końca... o co chodzi?

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Ta wersja wydaje się lepsza bo.... ryba zaczęła brać. Jednak nadal po braniu zacina, ciągnie ok. 5 sekund i odpuszcza spację - pasek leci w lewo. gdy w tym czasie trzyma się spację, to pasek wraca w prawo skokowo (usilnie prze w lewo).

Opublikowano

dodany video tut co do problemów z ciągnięciem i zarzucaniem mam pewien pomysł ale u mnie się takie coś nie dzieje

update spr. teraz czy wam też jest bug z zarzucaniem

hahaha :D ja pier... "i - prosze - dajcie mi spokoj"... :D wiecej takich filmikow ;p

Kawow

PS: co nuciles? :D

Opublikowano

Ok miłej nauki fizyki życzę ;] - już znam swój błąd - trzeba zaznaczyć pasek na lewo od wędki i żyłki - podczas ściągania ryby wędka przesuwa się w prawo i zakłóca działanie bota - teraz już działa miodzio - zobaczę wyniki nad ranem - pozdro i thx

Opublikowano

Coś jest nie tak . Po jakim czasie zaznaczacie te kordy na spławiku na ciągnij i pod tym paskiem? Bo jak zaznaczam to slychać 1 sygnał po nim kieruje na ciągnij znowu jest sygnał i kieruję na ten pasek i potem jest napisane Gotowe! Przesuwam kursor na jakiś lasek biorę F4 i jak spławik się rusza to nic się nie dzieje :/

Opublikowano

Witam.

Można by dodać do skryptu klawisz włączający pauzę bota?

Chodzi o to, że podczas gdy weźmie większa ryba i wiemy, ze bot sam nie da rady jej wyciągnąć (na wędce do 50 kg ciągnę max 28kg ale rzadko, przeważnie paręnaście kilo do 23 kg) to wciskamy przykładowo F3 i bot pauzuje ze zwolnioną spacją - obecnie przy wyłączeniu przez F9 czasami się trafi na włączoną spację, a czasami na zwolnioną i nie wiadomo czy pasek poleci do przodu i zerwie rybę czy do tyłu. Nie znam się na tym ani trochę ale podejrzewam, że trzeba wpisać linijkę HotKeySet("{F3}", "Pause") czy coś takiego? (oczywiście to nie działa ;] dlatego pytam)

odpowiedz mi jaka jest idea bota gdy masz siedziec przy kapie , kompletna bzdura sorry za szczerosc ale taki jestem , skoro juz siedzisz na kapie to graj recznie ... a ni epatrzysz jak bot ryby lowi no to juz sie nazywa uzaleznienie

Opublikowano

faktycznie zarzuca i zbiera odrazu ciąglę spr. coś na to poradzić ale nic nie obiecuję

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

chyba to naprawiłem a co do nie zamykania okien zauważyłem że nie robi tego pobielenia jeśli gra stanie w miejscu (na 100% miał ktoś kiedyś tak że jak zarzucił wędkę to nie pisało mu ciągnij tylko zarzuć.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

nie pamiętam jak to się nazywało co nuciłem ale utknęło mi w pamięci

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Wielki szacun! W końcu działa. Na windows 7 (32 bit) również. Radzi sobie nieźle nawet z dużymi rybami. Na wędce 25kg pasek walczył dobre 2 minuty zanim zerwał , a zielony trójkąt postępu przesunął się ledwo o jedną kreskę,więc jest szansa nawet na rekord.

Na wędce 80kg mam ustawioną siłę ciągu na 50-60 i pasek nie ucieka,rybki nawet ponad 40kg.

Ps. w nocy chyba na jakiś czas się zacięło ,bo ubyło mi za mało przynęty jak na czas który minął. Na noc wyłączyłem monitor ale to chyba nie ma nic do rzeczy?

pozdrawiam :rolleyes:

Opublikowano

Wielki szacun! W końcu działa. Na windows 7 (32 bit) również. Radzi sobie nieźle nawet z dużymi rybami. Na wędce 25kg pasek walczył dobre 2 minuty zanim zerwał , a zielony trójkąt postępu przesunął się ledwo o jedną kreskę,więc jest szansa nawet na rekord.

Na wędce 80kg mam ustawioną siłę ciągu na 50-60 i pasek nie ucieka,rybki nawet ponad 40kg.

Ps. w nocy chyba na jakiś czas się zacięło ,bo ubyło mi za mało przynęty jak na czas który minął. Na noc wyłączyłem monitor ale to chyba nie ma nic do rzeczy?

pozdrawiam :rolleyes:

mi tez sie zacina w nocy... zawsze... gdy wlaczam rano monitor na gre nalozony jest ten filtr, ten bialy... taki sam jak gdy wyskakuja okienka. zna ktos na to sposob?

Opublikowano

zdaje mi się że po prostu skrypt jest za szybki spróbuję go jakoś znormalizować ;)

ps. fizyka zdana oraz inne przedmioty też ;p

sprawdzcie ta wersje dodalem przed esc sleep więc okno powinno się otworzyć zanim je zamknie moim zdaniem to jest przyczyna

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

zdaje mi się że po prostu skrypt jest za szybki spróbuję go jakoś znormalizować ;)

ps. fizyka zdana oraz inne przedmioty też ;p

sprawdzcie ta wersje dodalem przed esc sleep więc okno powinno się otworzyć zanim je zamknie moim zdaniem to jest przyczyna

re. poszur21 niestety na nowej wersji zarzucanie ciągle wariuje pozdrawiam

Opublikowano

nie ma takiej opcji ;p to już wtedy nie jest wina bota ;p (moje zdanie)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Nowicjusz
Opublikowano

wędka 9kg

zylka lvl 18

haczyk lvl 17

I rekord

Uwaga: 23.666 - rozjebalo mnie to bo sam wyciągałem ledwo 10kg :D

Moje ustawienia :

1. 100

2. 10000

Pasek = minimalnie więcej niż połowa wtedy ryby się nie zrywają, fakt dlugo ciagnie ale jakie efekty!!

Opublikowano

nie ma takiej opcji ;p to już wtedy nie jest wina bota ;p (moje zdanie)

re poszur 21

próbowalem na wszelkie sposoby wszystko dziala ok do momentu dluższej przerwy w braniu. Wrzuca okno ryba nie bierze pierwsze 2-3 rzuty ok. a następne cyrk. wyświetla napis zarzuć i wywija kijem (splawik nie wpada do wody)

ps. Gratulacje za zaliczenia

ps2. jest jakaś odmiennośc która zauważyłem pojawia się napis ryba nie bierze zarzuca wędkę i momentalnie drugi napis który odczekuje czasowo i wtedy ponowne rzuty.

może tu jest przyczyna

Opublikowano

re poszur 21

próbowalem na wszelkie sposoby wszystko dziala ok do momentu dluższej przerwy w braniu. Wrzuca okno ryba nie bierze pierwsze 2-3 rzuty ok. a następne cyrk. wyświetla napis zarzuć i wywija kijem (splawik nie wpada do wody)

ps. Gratulacje za zaliczenia

ps2. jest jakaś odmiennośc która zauważyłem pojawia się napis ryba nie bierze zarzuca wędkę i momentalnie drugi napis który odczekuje czasowo i wtedy ponowne rzuty.

może tu jest przyczyna

tez to zauwazylem

Opublikowano

wszystko działa mi ok ale..... po chwile jak naciska spacje jest tak jakbyrz przestał nacisckać i pasek ucieka w lewo... i ryba sie zrywa.. powie mi ktos co robie zle?

Opublikowano

wszystko działa mi ok ale..... po chwile jak naciska spacje jest tak jakbyrz przestał nacisckać i pasek ucieka w lewo... i ryba sie zrywa.. powie mi ktos co robie zle?

może ustawiasz koordynatu trzeciego punktu (na pasku) na żyłce/wędce lub pomiędzy nimi... gdy łowisz punkt zmienia kolor i przestaje ciągnać, na tym polega bot

I TUTAJ POJAWIA SIĘ PYTANIE DO KURPIQ:

Co zrobić na wędce za 800k żeby wyławiało wszystkie ryby, bo jednak przy tych najwiekszych zrywa w lewo

Opublikowano

może ustawiasz koordynatu trzeciego punktu (na pasku) na żyłce/wędce lub pomiędzy nimi... gdy łowisz punkt zmienia kolor i przestaje ciągnać, na tym polega bot

I TUTAJ POJAWIA SIĘ PYTANIE DO KURPIQ:

Co zrobić na wędce za 800k żeby wyławiało wszystkie ryby, bo jednak przy tych najwiekszych zrywa w lewo

Spróbuj Takich Ustawień 1) 10

2) 10000

pasek= troche za połową 14,5 tych kresek co tam jest łowi mi wszystko.

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...