Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie ciągnie to źle ustawiłeś na spławiku kursor

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w jaki sposob sie zaznacza? poprostu naciskam po f3 na splawik a nastepnie ciagnij przed wciśnięcem f4?

Klikasz F3 następnie najeżdżasz na spławik potem na przycisk ciągnij a potem na miejsce na pasku w którym ma puszczać.

Potem wyciągasz wędkę zarzucasz wciskasz F4 i gotowe ;))

Opublikowano

nie musi wyciągać ;> wędki co do tego że może zrywać ryby w lewo to dodam kilka wersji nazwane będą 100 200 500 to będzie czas amplitudy między najmniejsza i największa wartością polecam najmniejsza

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

po wcisnieciu f3 najezdzam i nic nie robie? troche to dziwne :P

zarzuca sam wedke ale nie chce ciagnac i nie wiem jak to ustawic, prosciej :D

Opublikowano

na obrazku masz miejsca wciskasz f3 to pojawiaja ci się komunikaty kolo zegarka co robić (miejsca są oznaczone 1 2 3 bo taka jest kolejność)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

wszystko cudownie... tylko łowi łowi... aż tu nagle w pewnym momencie tak jakby przestał widzieć pasek i zaczyna ściągać w lewo... nie ruszałem scrollem oczywiście, może kurpiq wiesz co zrobiłem źle?

Opublikowano

niemożliwe że nie wyskakuje ci ;/ normalnie wyskakują kolo zegara powiadomienia

dodałem opcje czasowa (puszczanie spacji) wpisujemy w polu które pojawi się jako 1

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

jak mozesz nagraj filmik i wstaw jak to sie robi bo naprawde nie wiem co robie zle, bede wdzieczny, te poradniki co robiles byly naprawde fajne.

Opublikowano

Bocik miodzio jak się patrzy, a może teraz pobawisz się w pisanie bota, który "pomaga" innym. Taki dla tych co jeszcze nie do końca ufają lub im pasek ucieka to na nockę jak znalazł :D

Opublikowano

więc tak jak wam ciągle ciągnie nie puszcza znaczy że źle ustawiłeś na pasku

jeśli nie zamyka okna źle ustawiłeś na ikonie (pamiętaj to nie musi być ikona ja obrałem taki pkt. to musi byc pkt co znika jak pojawi się jakies okno. e.w zobacz czy bez bota esc zamyka ci okno jak nie to nic nie poradzę)

poradnika video nie zrobię bo nie wiem jak w camtasi ustawić zeby kursor był widoczny ...

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Już sobie poradziłem z tym moim problem i bot śmiga idealnie :)

Perfekcyjny bot to taki, który łowi lepiej niż człowiek i taki właśnie zrobiłeś, wielkie gratulacje :)

miałem rekord 27kg na wedce 25kg a bot wbił rekord 37kg.. mega zadowalający :)

Opublikowano

Ludzie... zanim zaczniecie nawet ściągać tego bota, przeczytajcie 100 razy instrukcje i wszystko co pisze kurpiq w postach... mi bot śmiga perfekcyjnie, obsługa prostsza niż przysłowiowa budowa cepa. Tylko mam nieodparte wrażenie, że gdy mam włączonego bota ryby nie biorą :O zdaża się to nawet 5 (albo i więcej bo nie liczyłem) razy pod rząd. A wcześniej raz na kilka nie brała. Albo gorszy dzień albo coś nie gra. Wyjdzie w praniu, ale myśle, że to ten pierwszy powód ;)

DO WSZYSTKICH:

jeśli chcecie żeby bot miał jakikolwiek sens nie dawajcie go nikomu! Im szybciej się rozejdzie tym gorzej! Gdy dacie go swoim znajomym nie będziecie mieli żadnej satysfakcji z botowania.

Opublikowano

KAWOW

Co zaznaczasz gdy bot pyta o okno które zniknie (chodzi mi o 2 pytanie zaraz po najechaniu na spławik)

PS czy da się zrobić żeby bot działał na spinningu bo zazwyczaj w innych botach wystarczylo gdy pytal o splawik zaznaczyc byle gdzie i ciągnął a w tym nie chce.

Opublikowano

rybka ponad 36 kg na wędce 25 żyłce 150 i haczyku 100

wrzucam new wersje bota z jeszcze jednym okienkiem opisze all w 1 poscie

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

uwaga dodana wersja jest nie testowana ale w praktyce będzie działać ;>

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...