Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta do testowania jest dla tych którzy potrafią coś przy nim jeszcze zrobić więc edytuj ale wstaw tutaj jak coś osiągniesz w poście ja to sprawdzę i jak będzie ok zamieszczę w głównym poście a osobę która pomoże dodam do postu jako pomocnika (najpewniej w podziękowaniach)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

okna zamyka a zacinanie jest samoczynne (space down po wojnie) jak trzyma spacje to też zacina sam

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

zrobi mi ktoś scrypta na :

wędkę 25kg

haczyk 24kg

Żyłka do 28kg

albo co mam wpisać tutaj bo jak łowie to tylko do 6-7kg rybki biorą reszta się zrywa ;(

Send("{SPACE down}")

Sleep(65)

Send("{SPACE up}")

Sleep(10)

Opublikowano

zrobi mi ktoś scrypta na :

wędkę 25kg

haczyk 24kg

Żyłka do 28kg

albo co mam wpisać tutaj bo jak łowie to tylko do 6-7kg rybki biorą reszta się zrywa ;(

Send("{SPACE down}")

Sleep(65)

Send("{SPACE up}")

Sleep(10)

Ja mam tak ustawione:

Send("{SPACE down}")

Sleep(190)

Send("{SPACE up}")

Sleep(160)

I na wędce 25 kilo z tą konfiguracją bot wyciągnął mi rybę 22 kilo.

Opublikowano

Gratuluję. Dobra robota, ale mam prośbe. Dał by ktoś link do bota proszę .

jaki link do bota ? tu wszystko jest a zwlaszcza bot tylko z laski swojej poczytaj a nie wallisz wpis :P

Opublikowano

Gratulacje na pierwszej wersji wyciagnełem suma 95 kg. na najnowszej 86 kg. z rybami o wadze do 80 kg. radzi sobie bez problemów .

Wędke mam 120 kg. żyłka 150 kg. haczyk 220 kg.

Ustawienia są zależne od prędkości internetu, trzeba trochę poeksperymentować.

W moim przypadku

space down 79

space up 42

A takie ilości przy pomocy bota wyciagnelem

Rekordowy sum 233

Rekordowy sandacz 176

Rekordowy szczupak 120

Rekordowy okoń 104

Rekordowa bambuza 70

Rekordowy miętus 61

Rekordowy pstrąg 36

Rekordowy jesiotr 6

Kaługa 5

Rekordowy osman 3

Brawo Kurpiq prosimy o udoskonalenia

Opublikowano

Mam pytanko czy mógł by ktoś zrobić video-poradnik jak ostawić tego nowego bota bo u mnie nawet okienek nie zamyka

Opublikowano

Czy może ktoś powiedzieć gdzie nalezy ustawić ten pasek by puszczało spację bo nie mam pojecia gdzie to ustawic jakby ktos dal screena ;]

Opublikowano

zauważyłem że także $seed praktycznie = 0 więc coś nie tak z moimi pixel search jest jedynie wojna dobrze chodził z tego wychodzi

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Witam.

Można by dodać do skryptu klawisz włączający pauzę bota?

Chodzi o to, że podczas gdy weźmie większa ryba i wiemy, ze bot sam nie da rady jej wyciągnąć (na wędce do 50 kg ciągnę max 28kg ale rzadko, przeważnie paręnaście kilo do 23 kg) to wciskamy przykładowo F3 i bot pauzuje ze zwolnioną spacją - obecnie przy wyłączeniu przez F9 czasami się trafi na włączoną spację, a czasami na zwolnioną i nie wiadomo czy pasek poleci do przodu i zerwie rybę czy do tyłu. Nie znam się na tym ani trochę ale podejrzewam, że trzeba wpisać linijkę HotKeySet("{F3}", "Pause") czy coś takiego? (oczywiście to nie działa ;] dlatego pytam)

Opublikowano

nie wychodzi mi ustawienie tego bota pod wedke za 2mln (haczyk i zylka najlepsza) probowalem roznych kombinacji lecz nic z tego, chciałbym zeby bot lowil ryby chociaz 50+ wiec jesli ma ktos taki sprzet jak ja lub podobny niech powie laskawie jakie wartosci wpisac zeby pasek zostawal w miare na srodku. z gory dziekuje :)

co do autora bota to gratulacje i szacun :)

max 800 x200

Opublikowano

mam nowa wersje alfa bota (testowana i nie działa ale może tylko u mnie albo ktoś potrafi to zrobić) :

HotKeySet("{F1}", "TogglePause")
HotKeySet("{F3}", "End")

While 1
   Sleep(1000)
WEnd

Func TogglePause()
      TrayTip("Bot by kurpiq", "najedź na miejsce na pasku", 5, 1)
       Sleep(1000)
       $kp = MouseGetPos()
       $jar = PixelGetColor( $kp[0] , $kp[1] )
       Sleep(1000)
       TrayTip("Bot by kurpiq", "gotowe", 5, 1)
               Sleep(1000)
       While 2
               Send("{SPACE down}")
               Sleep(20)
               Send ("{ESC}")
       $wojna = PixelSearch($kp[0] - 20 , $kp[1] - 20 , $kp[0] + 20 , $kp[1] + 20 , Hex($jar, 6), 30, 2)
       If $wojna = 0 Then
               Send("{SPACE up}")
               Sleep(50)
       EndIf
WEnd
       EndFunc
Func End()
   Exit 0
EndFunc

jest to wersja pozbawiona wszelkiego badziewia i myślę by działała (w teori) ale nie jestem pewien

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

HMM nie wiem na jakiej zasadzie to ma działać??

Tzn zarzucam wędkę i czekam aż ryba się złąpie - jak już jest ten pasek żółty to wtedy Ciskam F1 i najeżdżam na niego czy jak ?

Opublikowano

najeżdzasz na miejsce paska (nie musi być włączony) i wtedy

mam prośbę niech ktoś sprawdzi czy jak będzie trzymał spację (przed zarzuceniem tak by zarzuciło) ciągle to czy sam zacznie łowić

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

UWAGA NOWA WERSJA BOTA !!! WIĘCEJ INFO 1 STRONA

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Nie wiem co jest grane ale jak uruchomię bota to tak jak bym rzucał do wanny żadnej reakcji przez 5 rzutów a i nie chce mi zamykać okienka "nie bierze"

Opublikowano

poprawione (też tak miałem) teraz ładnie mi śmiga co do okna to musi je zamykać zaraz dodam obrazki do instrukcji

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Napisałeś:

po wciśnięciu f4 otwieramy jakieś okno w grze (np. sklep) żeby bot zajarzył :)

UWAGA przed wciśnięciem f4 zarzuć wędkę !!!

Jeżeli zarzucę wędkę i nacisnę F4 to sklepu i nic innego otworzyć nie mogę...

PS: Mógłby ktoś dokładnie napisać krok po kroku jak ustawić tego bota bo nie mam pojęcia... Zwłaszcza z tym paskiem.

Opublikowano

sorka skopiowałem instr z wcześniejszej wersji (dziś już wydałem 4 w ciągu 2 min hehehe)

tutaj nic w bocie nie zmieniasz

w sumię mogę go dać w exe

i to zaraz zrobię ;>>> iha

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Człowieku jesteś wielki, tylko powiedz w czym tkwił problem bo ja jakoś do tego dojść nie mogę, ja się nie znam na tym języku, wszystko zapomniałem co umiałem :D

Opublikowano

problem nie istnieje bot jest do testów bo u mnie działa jestem ciekaw opini innych więc problemu nie ma

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

HMMM

raz mi zadziałał dobrze a potem jak pokazuje punkt na pasku to nie odpuszcza tylko do zerwania ciągnie.

Edit: Już wszystko działa- źle zaznaczałem na pasku ;)

PS: Świetna Robota!!! Gratulacje ;))

Opublikowano

U mnie bot nie ciągnie, nie wiem co robie zle, zalaczam bota naciskam f3 zaladuje sie zarzucam wedke naciskam f4 i nic sie nie dzieje, o co kaman?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...