Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam

dołączę się do let's play albo zagram z kimś na serwerze dedykowanym (moim) (3 sloty)

co ofeuje

-wiek 13 lat

-głos w trakcie

-serwer

-humor

gg mam ale nie podam bo rzadko siedzę

Opublikowano

Witam,

Szukam osoby/osób do wspólnej gry oraz przechodzenia escape'ów.

Serwer mam no-hamachi. (IP wyśle na PW)

Poszukuję graczy, którzy minecraft'a znają bardzo dobrze. Nie pisać, jeżeli ktoś nie zna craftingu.

Mikrofon raczej obowiązkowy. Do rozmów preferuję skype, ale mogę zmienić program.

Od razu uprzedzam, że szukam graczy, z którymi będę gracz nie dzień lub dwa. Zależy mi na zebraniu ekipy i wspólnym graniu.

Chętni, pisać PW.

Pozdrawiam,

Gajus

Opublikowano

Hej szukam czlowieka ktory by postawil serwer z dzialajacymi pluginami. Chce byc adminem (bo granie jako zwykly gracz i na singlu mi sie znudziło), ktory zrobi miasto i reszte na serwie .Jeśli ktos chetny to pisac na PW.

Opublikowano

Siemka...

Poszukuję jednej osoby do Let's play'a która by kręciła !. Serwer jest, potrzebny jest tylko ktoś kto dobrze się zna na nagrywaniu i przerabianiu filmów.

Wymagania:

•  
  • /Skype
  • /Mikro
  • /wiek:15+(wolałbym po mutacji ale dobra )
  • /Kultura osobista

Pisać na pw (tutaj)!!!.

Opublikowano

Witam, mam panstu do zaoferowiania odrazu mowie oferta jest dla graczy z jakims stazem, wiek powyzej 17lat najlepiej, obowiazkowo posiadanie teamspeak 3 nie potrzebny mikrofon lecz by sie sprzydal.

Ok, teraz do rzeczy chcemy stworzyc xtremegamerpro crew (XGP) ktora sklada sie z ogarnietych ludzi nie tylko w budowaniu ale tez w operowaniu serwerem.

1.SERWER chcemy zrobic reaktywacje serwera MC9195 potrzebujemy pomocy przy budowie strony przy budowie calego systemu w grze m.in mody ale nie tylko chodzi mi takze o budowle itp w grze, serwer bedzie prawdopodobnie all-nations czyli w 70% chcemy go zrobic w jezyku ang. Dlaczego taka decyzja?

1. Polacy nie chca dokladac sie do dobrych serwerow z przyszloscia ktore posiadaja przyszlosc.

2. Bedzie stanowczo mniej mlodego pokolenia

3. Serwer nie upadnie poniewaz dla np Amerykanina dac na serwer przykladowo 15$ to jak kupic piwo w sklepie.

4. Nauczycie sie jezyka zawsze przydatne lub go podszkolicie

wiec w szczegole potrzebujemy ludzi do operowania serwerem, i odrazu uprzedzam nie posiadasz stalowych nerwow i kultury osobistej nie zglaszaj sie, to nie jest serwer gdzie na pytanie prosze o pomoc itpbedzie "co chcesz?'

Tylko skromne Slucham, w czym moge pomoc, to nie jest takie ciezkie a ludzie zobacza ze to jest to, wiec nie potrafisz nie zglaszaj sie!!

2.ESCAPE duzo na ten temat nie moge powiedziec, tylko w skrocie takiego escape nad jakim pracujemy nigdy sie nie spotkaliscie, bedzie nie przewidywalny i mega wielki, mamy wszelakie nadzieje ze podbije serca graczy minecrafta ale oczywiscie co 2 glowy to nie 1 jezeli jestescie chetni podaje 2 adresy ts na ktorych mozecie mnie znalesc i innych, (mc9195.dyndns.tv) lub (ts.speak.web4hosting.pl)(kanal dla V.I.P numer 15 XGP) jestem pod nickiem zielony3ski lub kuba, z gory dziekuje jesli ktos to cale przeczytal napewno sie zglosi i dziekuje za wytrwalosc;) i prosze Szanownych Operatorow MPCForum.pl o nie usuwanie mojego postu za subel itp poniewaz sadze ze malo jest ludzi z takimi perspektywami jak my, prosze tylko o wyrozumialosc, sadze ze Wlasciciel MPCForum.pl zgodzil by sie ze mna.

Pozdrawiam

Jakub Siuty

54125859.jpg
Opublikowano

Poszukuje osób do let's play z fabułą ...

Wymagania :

min. 13 lat

max 16 lat

Fraps

Server

micro

Mile widziane programy w graficzne

Pisać gg : 16280509

lub

Dzwonić skype : kamil69wojaczek

Mam 14 lat i wymyślaną fabułę

Opublikowano

Szukam kogoś do wspólnej gry lub kręcenia lets play.

Wiek 15+

Jeśli chodzi o lets play moge zaoferować serwer.

gg: 11298069

Opublikowano

IP: 85.28.176.166 i portu nie podam

Hasla nie ma - non hamachi

Opis co będziemy robić: Budujemy wszystko co sie da, szukam Osoby ktora by to nagrywala i budowala z nami a potem wrzucala na youtube.

Mapa Servera :

Ile osób: 1

Inne informacje: Na PW, bądź GG: 4886497

Opublikowano

Szukam ludzi do nagrywania let's playa.

Ja mam serwer.

Wymagania:

Ty musisz kręcić filmik i wrzucić go na youtuba.

Umiejętność obróbki filmu.

Wiek 14+

Orginalny MineCraft

Kontakt :

GG : 11298069

lub PW

Opublikowano

Poszukuje osoby do Let's Play'a fabularnego, lecz ta osoba powinna nagrywać i złożyć się 12,30 na server 3 slotowy (ty, ja i kolega). wymagam 13+ ogar mikro i skype pisać GG 36521072

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Szukam osób które chciały by pobawić się w let's playe, na razie jest nas dwóch ja i JediAsshole, obaj posiadamy konta premium.

Co oferujemy:

-Dedykowany serwer 10 slotów

-Dobrą zabawę

Wymagania:

-Posiadania konta premium

-Mikrofon

-Wiek 16+

Kontakt GG : 38151444

21ca0r4.jpg

Opublikowano

Witam dołączę/rozpocznę do Let"s play jakiś fabularny lub tak żeby sobie grać i kręcić filmy na youtube (od razu mówię że mam 13lat jestem ogarem i jeszcze nie do końca przeszyłem mutację) Kontakt : Skype: kamil.sulkowski6 GG:31016042

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam was.

Nie dawno zauważyłem, że piszecie tematy, szukając osób które będą z wami grać na serwerze

IP: xxx.xxx.xxx.xxx

Hasło: xxx

siec bendzie podana na gg

Opis co będziemy robić: Będziemy mieli półgodziny na zbudowanie małego zamku 10x10 w odległości 20x i zabijać się wszelkimi metodami.

Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 3lub 4

Inne informacje: bądź GG: 13925170

Opublikowano

Szukam osobę do wspólnego grania w Mc

Wymagania:

Wiek 11-13

Ogar

Hamachi

Mikrofon

Dobrze było by mieć Premium ale to już mniej ważne

Będziemy grać Survival

proszę o pisanie osób ogarniętych na pw,GG(37100281) Lub dzwonienie na skype PatryssPL

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

Cześć.

Szukam 2-3 osób do wspólnej gry.

Posiadam serwer dedykowany. Gra czysty survival, z komend ewentualnie /tp.

Co do komunikacji w grze to czat lub skype(od jutra)

Wymagania z mojej strony to premium oraz chociaż podstawowa znajomość minecrafta.

Chętnych proszę o kontakt na PW.

Nieaktualne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...