Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mogę z kimś zagrać lets play

co oferuje:

komunikator-skype mirazak2 pw

wiek 11

minecraft- pirat

ogar

humor

serwer- nie stawiam

mikrofon

moge kręcić mam frapsa

nie jestem jeszcze po mutacji

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra. Nie piszę według wzoru, bo to dla mnie tam obojętne. Znaczy nie obojętne, ale nie stosuje wzoru, bo uważam, że wzór w tym dziale jest dość słaby,- więc napisze to co chce przekazać po swojemu. Dobra, więc jazda.

Szukam osoby do pogrania, we dwójkę, może być nawet trójka. Nie więcej niż czwórka, no chyba, że osoba bardzo mi się spodoba, będzie ciekawa. Grania... O co dokładnie mi chodzi? Kładę nacisk na mapki escape, chciałbym wszystkie przejść, te które znajdują się tutaj na MPC, ja bym kręcił, można by wrzucać na YT, jeżeli byłby dość ciekawe, czy coś. Obrabiać umiem, kręcić też, tylko intro trzeba by nowe zrobić. No nieważne. Oczywiście w taki typ gry nie gralibyśmy cały czas. Codziennie można by grać Survival, normalny, bez żadnych dodatków, czy coś. Oczywiście, każdy z na by miał admina, ale tylko do teleportowania się, czy zmieniana czasu gry. Tu nic byśmy nie kręcili, no chyba że działo by się coś naprawdę ciekawego. A teraz tak,- czego wymagam? Nie wymagam orginalnego Mincerafta, bo sam gram na piracie. W późniejszym czasie można pokombinować ze zmianą skinów, ale to wiecie. Skype,- uważam, że to lepsze niż TS, ale zawsze można posiedzieć na owym serwerze,- ja go po prostu nie lubię. No i oczywiście mikrofon, to podstawa. Bez tego, proszę, nawet się nie zgłaszajcie.

Pozostaje ostatnia kwestia... Nie umiem postawić serwera. Wy też nie musicie umieć, ale miło by było jakbyście umieli. Jeżeli nikt z "drużyny" by nie umiał tego zrobić, to razem jakoś ogarniemy temat i postawimy,- oczywiście u mnie, mam odpowiednie parametry, chodzi o samą logikę. Dobra, myślę, że to będzie na tyle, jeżeli coś sobie przypomnę, to napiszę.

Kontakt najpierw na gadu, dopiero później najwyżej wymienimy się skypem.

Gadu: 6616452.

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Szukam 1 osoby do kręcenia Let's Play. Czego oczekuję:

-Premium

-minimum 12 lat

-OGAR!!

-Duża ilość wolnego czasu

-Humor

-Mikrofon (skype)

Pisać/dzwonić na skype nick: aleksanderkarwath

Opublikowano

Hej ho! To znowu ja. Mój post, wcześniejszy sprawdził się. Znalazłem osoby i tak dalej.

Mniejsza,- nie o tym tutaj.

Poszukuję pewnej osoby, która zna się na systemach z redstone, oraz tym podobnych. Osoba owa pomagałby mi, gdybym ją poprosił,- od czasu do czasu.

Chodzi o to, że ona nie grałaby z nami cały czas, tylko pomagała, jakby była taka potrzeba. Oczywiście, może raz za czas zagrać z nami na escape, czy coś.

Nie chodzi mi pewnie o trudne systemy z pistonów, aczkolwiek na YT nie mogę znaleźć tego, co potrzebuję. Dobra, liczę na liczne oferty.

Pozdrawiam.

GG:6616452

Skype, jak coś później.

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Opublikowano

Witam,

Poszukuję 1-2 osób do pogrania survivalu i przechodzenia mapek escape.

Jeżeli masz zagrać tylko pierwszego dnia, a potem to olać, to lepiej sobie odpuść. Szukam graczy, z którymi będę mógł grać przez dłuższy czas.

Premium nie wymagam, bo sam mam pirata.

Mikrofon, to zupełnie inna sprawa. Dzięki niemu łatwiej się porozumiewać. Do rozmów preferuję skype, ale mogę przenieść się na inny program.

Serwer:

W zasadzie, to ja mogę postawić serwer hamachi, czasami byłby z lagami. Prosiłbym jednak, jeżeli zgłosi się ktoś z mocniejszym komputerem, aby to on go postawił.

Nagrywać nic nie będziemy, bo i po co.

Jeżeli ktoś będzie chętny, piszcie na PW.

Pozdrawiam,

Gajus123

Opublikowano

Siemka Poszukuje osób do pogrania survivial server stawiam ja (hamachi) wiek obojentnie byle było mikro ts3 lub ventrillo. Pisać gg:

34895159

@Edit jeszcze potrzeba mi tak z 3 OSOBY!! Vt i ts nie jest obowiązkowe !!

Opublikowano

Poszukuję 2-3 osób do nagrania ze mna let's playa, jest juz fabułą oraz caly plan let's playa.

Wymagania:

Ventrilo. ON

Mikro: ON

Ogar: 100%

Kontakt

gg. 22687428

Jezeli nie spelniasz wymagan, nie pisz na gg.

Opublikowano

Siemka. Szukam osoby do przechodzenia escapów, lub grania survivala. Mogę nagrywać, poszukuję osoby która może postawić serwer.

Kontakt:

Wymagania:

-Oryginalny MC,

- wiek 14+,

- kultura osobista,

- dobry komp do postawienia serwera (może być hamachi}

- Mikrofon,

- Skype/TS.

Pozdrawiam,

Chance

Opublikowano

IP: zobacz na hamachi

Hasło: 123 siec: Minecraft1.7.3 Priv

Potrebuje jakiegos naprawde dobrego budowniczego ktorey mi pomorze zrobic miasto aby przyciagnac graczy

Ile osób: max 2 żeby nie bylo haosu

Inne informacje: hamachi bądź 37565329

Opublikowano

Elo elo szukam osoby ktora bd zemnom nagrywać filmiki let's playe i bd kamerzystą a także postawi server

Co dostaniecie odemnie:

13lat

Mikro

Steam

GG

Co wymagam;

konto na youtube

nagrywanie let's play

postawiony server

moze byc steam ale nie musi

13+ lat

PISAĆ NA GG:37679636 pisać nawet jak mnie nie ma na gg

Opublikowano

Witam

Szukam 1-2 osób do Let's play

Czego oczekuję?

Mikro

około 13 lat

programu do nagrywania

Co oferuję?

13 lat

Mikro

Skyoe

Moge postawić serwa.

I żebyśmy mogli kręcić np. co dwa dni

Kontakt: GG:13325536

Pozdrawiam

mca.png
Opublikowano

Siemka Poszukuje osób do pogrania survivial server stawiam ja (hamachi) wiek obojentnie byle było mikro ts3 lub ventrillo. Pisać gg:

34895159

Potrzeba jeszcze 3-5 osób!!

Opublikowano

Witam, szukam osoby która by pograła w esape mam serwer

wymagania

wiek 14

znajomość angielskiego bo będą też angielskie mapki

minecraft

hamachi

kontakt pw

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Szukam ludzi do tworzenia map typu adventure oraz escape.

Wymagania:

-wiek powyżej 14 lat

-mikrofon

-znajomość różnych sztuczek w minecrafcie mianowicie http://www.youtube.c...MinecraftPolska

-staż z minecraftem przynajmiej pół roku lub wersji 1.5

-znajomość obsułgi red stone

-aktywność w tworzeniu ( nie chce ludzi którzy będą pomagać w budowie raz na tydzień oraz takich którzy widząc ile jest do zrobienia dadzą sobie spokój)

-Wyobraźnia w budowaniu i esetyka.

-posiadanie konta premium (fajnie by było ale nie obowiązkowo)

Oferuję własny kanał ts 3 lub poprostu skype .'

Zainteresowanych oraz ludzi mających pytania pisać na gg:8558938

Opublikowano

Siema! Robimy z kolegą sieć serwerów. Obecnie posiadamy 2 serwery: FreeBulid i Survival. Chciałbym zaprosić kilka osób na serwer Survival, jest on w fazie testów. Cały czas próbujemy ulepszać i tworzyć jak najlepiej. Na chwilkę obecną działa tylko Survival ale jutro będzie działał FreeBulid, który ma teraz małą awarię. Moje GG: 3707026. Podam wam na gg IP, Adres Forum i Adres do kanału TS3. Na tej sieci serwerów chcemy stworzyć miłą atmosferę, gdzie każdy się wspiera. Jeśli masz zamiar się naśmiewać, obrażać kogoś to nawet nie pisz! Gdy serwer się rozwinie dodam oficjalną reklamę i usunę ten post. Serwer nie jest na hamachi! NO HAMACHI!

3 Pierwsze osoby dostana:

1. 64 Drewna, Metalowy Kilof, 10 pochodni

2. 64 Desek, 2 Kamienne Kilofy, 5 pochodni

3. 32 Desek, Kamienny Kilof, 5 pochodni.

Szukamy także Adminów, Modów.

IP: xxx.xxx.xxx.xxx

Serwer się rozwinie to usunę ten post i dodam oficjalną reklamę!

Opublikowano

ELO ELO szukam osoby na server ktora by mogła nagrywać let's play'e itd. server stawiony przez mojego kumpla lagów nie ma

Co macie odemnie:

Mikro

14lat

Ogar

ts3

Server

Co wymagam :

Kamerzyste ktory zna sie na modelarstwie filmiku itd

12lat +

Pisac na gg:37679636 lub skype:marcin.radecki92

Opublikowano

Poszukuję 1-2 osób do pogrania survivalu i przechodzenia mapek escape.

Jeżeli masz zagrać tylko pierwszego dnia, a potem to olać, to lepiej sobie odpuść. Szukam graczy, z którymi będę mógł grać przez dłuższy czas.

Premium nie wymagam, bo sam mam pirata.

Mikrofon, to zupełnie inna sprawa. Dzięki niemu łatwiej się porozumiewać. Do rozmów preferuję skype, ale mogę przenieść się na inny program.

Serwer:

W zasadzie, to ja mogę postawić serwer hamachi, czasami byłby z lagami. Prosiłbym jednak, jeżeli zgłosi się ktoś z mocniejszym komputerem, aby to on go postawił.

Nagrywać nic nie będziemy, bo i po co.

Jeżeli ktoś będzie chętny, piszcie na PW.

Pozdrawiam,

Gajus123

Opublikowano

IP:ktoś musi postawić

Hasło:na skype

Opis co będziemy robić:krećić lets pleya albo escape

Ile osób:ta 2 najlepiej

Inne informacje: ze mną hamahi :escape13 hasło:123 lub 1234 lub skype shadow79122

Opublikowano

dobra, teraz nie piszę tak rozbudowanie jak wcześniej.

Po prostu, konkretnie.

To tak, szukam osoby, która dziś ze mną przejdzie parę escapów. Oczywiście wszystkie będę kręcił, a jeden lub dwa z nich trafią na yt.

Oczywiście po przekonsultowaniu. Siedzę dziś do północy, wiec proszę o szybki kontakt.

WYMAGANY MIKRFON.

gg:6616452

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Opublikowano

Imie:Mikołaj

Posiadam mikro, więc nie ma problemu ze skypem albo ts'em.

Moge stawić serwa. Pisz gg : 36415787 lub skype miki_0055.

Wymagam:

Wiek 12+

Dobre Mikro.

Dobre budowle minecraftowe.

Opublikowano

Imie: Bartek

Posiadam mikrofon wbudowany w laptop wiec bez trudu moge nawiazac lacznosc przez skype

Mam server survival wiec jezeli chcecie pograc zapraszam moga byc 4 osoby + ja

Wymagam: poczucia humoru oraz wielu dobrych pomyslow.

Opublikowano

Szukam Kamerzysty, zgłoszenia na skype: redie-sza albo kamil25421

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" width="728" height="90">

<param name="movie" value="flashvortex.swf" />

<param name="quality" value="best" />

<param name="menu" value="true" />

<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />

<embed src="flashvortex.swf" quality="best" menu="true" width="728" height="90" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="sameDomain" />

</object>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...