Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo serwer jest off ? slepy jestes ze kazdy o tym pisze ?

Dla niedorozwinietych uzytkowinkow mpc - SERWER JEST NARAZIE OFF

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@up Bez przesady... Nie wrzucaj filmików tutaj. Od takich rzeczy masz "Pogaduszki".

@pr4dzik Niestety na MPC nie spotkałem się z upośledzonymi użytkownikami. Więc twój post jest skierowany do... ...nikogo.

Spróbuj się opanować i nie obrażać innych. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Edytowalem troche posta mozecie teraz sprawdzic sobie ip TS'a jak i dowiedziec sie jak ominac problem z gamguardem an windows xp(jezeli ktos jeszcze taki problem ma)

oraz pare poprawek z estetyka;p poniewaz nudzi mi sie, bo server check;p

Opublikowano

A mnie wkurza jak wracam po ciężkim dniu do domu, znajduję czas na kompa. Myślę wbiję na mpc zobaczę co się dzieje. Przeglądam pocztę - odpisuję.

Mam tylko trochę czasu na odpoczynek. Wchodzę w dział prywatne serwery, a tu w temacie elite przez jeden dzień przybyło 10 stron!

Oczywiście każdy narzeka i muszę wyczyścić temat. Kończę wszystko co mam do zrobienia na mpc. Godzina minęła, a ja jestem już spóźniony na spotkanie. Uciekam. (mija jakiś czas)

Znów, gdy już cała pracę w domu wykonałem wchodzę na mpc. kolejnych kilka stron więcej. Dużo pytań i spamu. Zaczynam szukać różnego rodzaju informację (chociażby wczoraj znalazłem prywatny serwer do silkroada, a nie mam jak go sprawdzić. Jak okaże się emulatorem, to wielka szkoda). Nie znajduję niczego co by was zaciekawiło, więc piszę co się da, odpowiadam na pytania. Usuwam spam z tematu elite, chociaż i tak nie usuwam wszystkiego, bo by się pusto zrobiło. Siedzę na mpc jeszcze jakiś czas. Robi się późno - idę spać.

I właśnie tyle jest codziennie z mojego odpoczynku. Z siedmu (nieraz mniej) wolnych godzin każdego dnia, odpoczywam przez ~dwie godziny? ;/

Zawszę proszę was o to byście trochę się opanowali i zrozumieli, że gdy na forum robi się spam ja muszę (oraz inni moderatorzy), to posprzątać i ogarniać.

Proszę was o to byście zaprzestali pisać o tym, że serwer jest off/check. Prosiłbym też o to by nie pisać na forum tak jak na gg - np:

@Anter Wczoraj zdążyłem wbić 2 lv i DC

@Roman A ja wbiłem 5 i też DC

@Koxik DC

@Robiś DC miałem.

@Olaf Chwile działał i DC

itd

itd

itd.

*nicki które widać wyżej są przypadkowe.

85.jpg

Opublikowano

@letepl

Zrób taki FAQ,który był w temacie użytkownika Worekpol.Wielu ludzi robi niepotrzebny spam w temacie,a tak będzie mogła zobaczyć co i jak.

sygnl.png
Opublikowano

@letepl

Zrób taki FAQ,który był w temacie użytkownika Worekpol.Wielu ludzi robi niepotrzebny spam w temacie,a tak będzie mogła zobaczyć co i jak.

Juz jest:)

Opublikowano

Ja dzisiaj pierwszy raz będę grał na tym serwerze :) możecie mi opisać trochę jak tam się gra ? jaka jest atmosfera czy trudno znaleźć party itp. itd.

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Ja dzisiaj pierwszy raz będę grał na tym serwerze :) możecie mi opisać trochę jak tam się gra ? jaka jest atmosfera czy trudno znaleźć party itp. itd.

atmosfera jak na kazdym priwie szybko sie kogos poznaje;p bo pelno polaczkow biega, gra sie dobrze tylko, teraz chwilowe problemy sa z DDoS atakami... a o party nie jest trudno:)

Opublikowano

@rybabdg Polecam lekturę tego tematu. Jakbyś zobaczył ze dwie strony wstecz to byś wiedział.

Wgrywają tarczę, która ma ich uchronić przed atakami na serwer.

85.jpg

Opublikowano

atmosfera jak na kazdym priwie szybko sie kogos poznaje;p bo pelno polaczkow biega, gra sie dobrze tylko, teraz chwilowe problemy sa z DDoS atakami... a o party nie jest trudno:)

o to miło :) a mogę wiedzieć coś więcej ? no np. czy są jakieś eventy, jak szybko padają uniq, no proszę powiedzieć wszystko co jest wiadome na temat tego servery, będę bardzo wdzięczny :)

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
o to miło :) a mogę wiedzieć coś więcej ? no np. czy są jakieś eventy, jak szybko padają uniq, no proszę powiedzieć wszystko co jest wiadome na temat tego servery, będę bardzo wdzięczny :)

Jest CTF(Capture The Flag),który odbywa się w pełnych godzinach,np 10:00,12:00 itd.Unikaty na razie padają do 60lv.Nie widziałem,żeby ktoś Yarkana zabił.

sygnl.png
Opublikowano

MOgli by dac jakies info na ich forum bylo by jasne co sie dzieje a te ataki DDos mialy byc juz rozwiazane ;...

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

@Up

Urzekła mnie twoja Historia

wlasnie o takich pacanach jak ty Cain pisze...

przeczytalem to, patrze pare postow nizej i dalej to samo.

tylko mi sie wydaje ze polowa z was wyjebala sie na to co on napisal i dalej robi to...

Za przeproszeniem:

Całkiem dobry pomysł hmm .

co ten kurwa mac post wnosi do tematu?...

dla mnie wiekszosc tych postow nie ma tutaj sensu.

moze kiedys dorosniecie i zobaczycie czy jakikolwiek wasz post mial sens.

Opublikowano

Zapraszam tutaj:

http://xat.com/EliteSROPL

Zamykam. ;) Do czasu otwarcia serwera.

P.S. Był jakiś bug. Zamknąłem temat, a mimo to był nadal otwarty. Zamknąłem drugi raz i jest dobrze.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ace nie otworzył!!!! Ah jakiż on jest niemiłosiernie leniwy. xD

Otwieram. :) Przepraszam was, że tak późno. Musiałem się zrelaksować. Siedziałem u dziewczyny przez cały czas jak mnie nie było. ;p

85.jpg

Opublikowano

Każdy lv.

85.jpg

Opublikowano

@up

A po co ci klient na 2 party ?? załączasz ściąganie i idziesz na dwór i leci sobie ;]

Ciekawe na ile znów będzie server ON :/...

Opublikowano

po to ze mam słaby dysk C: ... i chcę sciągnąć na 2 party gdyż mam 600mb wolnego miejsca i nie daje rady sciagnac na 1 part.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...