Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli server jak narazie będzie działał tylko rano i wnocy poki nowego sprzetu nie kupia ?

Niestety tego nawet najstarsi górale nie wiedzą. Przypuszczam że w ogóle nie będę otwierać do puki nie dostaną tych pieniędzy na nowy sprzęt, ale jeżeli będą otwierać w nocy i bardzo rano no to nie fajnie .... ale dam sobie radę bo matury i co tam do szkoły nie trzeba chodzić :D

Opublikowano

wbijam off xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Nie spamujcie z tym, że jest off... ;/ Piszcie tylko jak włączą.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

lool juz crowded ... pozdro tak szybko nawet zsc sie nie zapelnia ;/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

za 10 min znowu wlacza podziala i padnie znowu xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Duzo ludzi mialo DC a ja gralem mowili na ts'ie ze inspa a ja bylem w grze tylko mialem jakiegos send errora i mi sie wylaczylo.. ale gadaja dalej ze sa na serwie;P nie rozumiem xD wylaczyli logowanie ale serw dziala

Opublikowano
Skąd wiadomo że za 10 min on ?

Muszę patchować klienta czy na tym serwerze nie ma update . ?

Na razie nic nie wiadomo.Serwer włączają co jakiś czas do kupienia nowego sprzętu,który uciągnie więcej osób.

Clienta nie musisz patchować,jedynie przy włączeniu GameGuard się zaktualizuje.

sygnl.png
Opublikowano

Lol kumpel sobie gra a mi pisze ze jest inspa :D

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Hmm ... jak włączyłem logowanie 10min temu to wywalało Auto Login System ... a teraz od razu DC ? Wie ktoś może o co chodzi ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zjebali ze zrobili 1000 slotów ... już lepiej grać z lagami ... niż wbijać po 2h (bo tak to teraz wygląda).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
Opublikowano

Ja już 1h czekam ^^

Ten AutoLogin jest jakiś dziwny ... coś mi się wydaje że chyba zbugowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...