Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze mi ktos???

Bo gdy wlanczam klikajac start w lanucherze nic sie nie dzieje czekam i czekam i nic

51150.jpg

Gdy wstawiasz mi minusa, to prosze o wyjasnienie swojego zachowania

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A stalla można na tym servie normalnie ustawić ?

Tak, stalla można postawić, normalnie działa.

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Witam otoz zalatwilem chanell na TS3 oto dane:

Address: prospeak-serwer.eu

Port 9987

room nr .48

haslo do pokoji to bard

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Ludzie przestancie narzekac.. Zygac mi sie chce gdy ciagle widze wypowiedzi "znowu check" lub "a potem OFF".... Grac nei gadac... A jak wam sie nie podoba to idzcie na ZSZC, ISRO, CSRO ,czy gdzie kurwa chcecie.. to sie robi nudne... Tak samo do ludzi co pisza "Check".. Widzisz ze raz zostalo to napisane? Wiecej razy tego kurwa pisac nie trzeba.. Przepraszam za przeklenstwa ale to jest juz wkurwiajace gdy widzi sie to samo poraz X...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

A po wgraniu Media.pk2 no to nie chce mi się opalić start ? Co jest ? Tylko działa mi ten media.pk który jest od nich .

Przypadkiem serwer już nie jest offline ?

Opublikowano

xxx oczywiście jak server znów bedzie działać pisz do : Adre / Bobix / Shini / lub zoro .

napisz ze o guild chodzi

ja teraz spadam do kościoła elo smile.gif

Opublikowano

Najwyrazniej IP tureckie bedzie zlikwidowane duza przewaga glosow na tak;d Turcy tam pisza ze my rasisci jestesmy ^^

jak chcesz pisz do mnie pm Adre w grze mamy ts3 i duzo 30-40 lvl.

Sami polacy :)

A czy moglbym ja dojsc? Mam lvl 30 Wizz/Cler ^^. Ts'a i mikro mam wiec problemu zeby z wami pogadac nie bedzie:)

Moj nick to Mysteekk

Opublikowano

xxxGM oczywiście jak server znów bedzie działać pisz do : Adre / Bobix / Shini / lub zoro .

napisz ze o guild chodzi

ja teraz spadam do kościoła elo smile.gif

1. Haha to pewnie przyszedłem to w tym samym momencie wył serwer ale ja to mam farta WOW biggrin.gif haha.

2. Posiadam serwer TeamSpeak 3 i mogę zrobić specjalną sekcję dla graczy EliteSRO i każdy będzie mógł sobie tam pogadać. Jeżeli wam odpowiada taki pomysł ( moim zdaniem dobry bo dużo ludzi będzie miało kontakt z graczami z innych gildii ) to mogę później podać IP port oraz kontakt do mnie jeżeli jakaś ilość osób się zgłosi. Oczywiście pewnie będę miał tech paru niemców z Elitepvers który będę grać w EliteSRO i będą przesiadywać na moim ts-ie

3. A dużo z was ma już powyżej 40 + lvl=-e ?? tak z ciekawości i czy robią jakieś eventy ?

Opublikowano

Działa, wbijać.

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Ludzie wiemy, że jest off! Czytaliście post Mike'a? Jak nie to zapraszam stronę wcześniej!

Nie piszcie po kilkadziesiąt razy tego samego! Jak już macie pisać o stanie serwera to piszcie kiedy jest ON!

Miłego dnia.

Cain.

@edit. Nie było "on". xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

No to widzę że trochę osób by przyszło na ts-a. No to tak zapraszam na sam dół Serwera TeamSpeak 3 na kanał główny "EliteSRO" i pod kanał Polish Channel, jeżeli jakaś gildia chce zebym założył im priv kanał zapraszam też założę. Proszę adminów o nie kasowanie tego adresu z powodu takiego że możemy zmienić IP serwera a adres nie jest zmienny.

IP: ts.speak.web4hosting.pl ( oczywiście to nie jest reklama żadnej strony)

Port : 9987

Siedzę na kanale Polish channel, wszystkich graczy gorąco zapraszam.

Opublikowano

Couldn't find filemanager.dll

now silkroad.....

ktos jeszcze ma ten error przy uruchamianiu lounchera.?

Opublikowano

Couldn't find filemanager.dll

now silkroad.....

ktos jeszcze ma ten error przy uruchamianiu lounchera.?

Ja mam normalnie wszystko działa

newreply.gif

58086-keep-on-dancing.gif

Opublikowano

Można będzie dołączyć do jakieś guild ? narazie mam 16 lvl ale zacząłem jakieś 20 minut temu Gram china

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Nowicjusz
Opublikowano

Witam

Dziala wam elitesro ... ?

U mnie sie wszystko normalnie wlacza , ale pisze ze server jest Check . Nie wiem czy u mnie cos jest nie tak , czy jeszcze jest inspekcja ...

Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

jeżeli chodzi o guild zeby nie robic spamu ci co chcą dojść niech piszą mi na pm na mpc bede podawał ts3 itp... narazie nie ważne jaki lvl zależy nam na tym byście grali.

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego jak odpalam launchera to pokazuje mi się komunikat gdzie piszę że server ma inspekcję?

Może dlatego że nie wiem gdzie wkleić ip servera ? (dawno się w takie rzeczy nie bawiłem xDDDD)

dziękuje za pomoc z góry ;)

@EDIT przepraszam, nie doczytałem postów powyżej ;p

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Słuchajcie serwer jest wyłączony! Czytajcie forum! Za kolejne posty z głupimi pytaniami będą warny. ;/

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...