Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zal z wami ludzie.... OFF !! !! !! rozumiecie czy nie, scecjalnie zakladales konto zeby sie zapytac czy co sie dzieje? jak ci inspa wywala to jest O F F !!! do u understand mrs papas?

@karolinka

"dzieciaku" jak ja kocham internet <3 dawno takiego komplementu nie dostałem....

sluchaj "dziewczynko" jest oficjalne forum serwera,tam sam opisane wszystkie problemy,,,inspa jest zwiazana z crashem podczas logowania,wiec idz na dwór i sie uspokoj !!!!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Neokidy. Patrzcie wcześniejsze strony.!

Wyłączają log aby nie przeciążać servera, jak wyjdzie ileś tam ludzi ponownei włączą. Nie beczeć że wyłączony bo każdy ma to samo.!

Opublikowano

Dobra ale zalogowalem i miasto sie pokaazalo i wylaczyla mi sie ra to chcialem zapytac jak to moge naprawic

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teraz tylko czekac az bedzie On :)

Opublikowano

Jezuuuu Ludzie czy wy niemozecie przeleciec calego tematu tylko placzecie na ostatnich stronach ?? Wyłączają Logowanie żeby za dużych lagow na serwie nie było ....

aQua dobrze napisał/a

Opublikowano

Gracie teraz? :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@Cain

Tak bynajmniej ja.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

@up Popraw link. Zapewne Crash. Możesz spróbować z clientem od King_Li. Podobno na nim nie ma Crashów. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

sciagnalem clienta z 15.05.2011 stad i mi nie dziala tzn wyskakuje okienko ze jest inspa a moj ziomek teraz gra wiec nie wiem ocb;/

Dzieciaki nie grajcie w tą grę. Log jest OFF, Server jest ON. Zbyt trudne do obczajenia

@EDIT

Witam czy wie ktoś jak użyć tego programu:

Elite Silkroad Online ServerStats

Ktory znajduje sie rowniez tutaj:

http://ileak.gamerzcorp.com/downloads.php

Opublikowano

Normalnie go uruchamiasz.. Jak nic sie nie pokazuje to znaczy ze inspa i login off.. ^^

Jak bedzie login on to bedzie wszystko ladnie widac..;) ile ludzi itd

Opublikowano

i mnie wywaliło z serva hehe i inspa ;/ szkoda bo z 29 dzis zrlobil sie 42 xD

Opublikowano

@up Popraw link. Zapewne Crash. Możesz spróbować z clientem od King_Li. Podobno na nim nie ma Crashów. :)

Nie chce mi sie wypakowac Map.pk2 z tego clienta.. Moge sobie skopiowac to Map.pk2 z starego clienta? Chyba nie ma zadnej roznicy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...