Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo , czy da sie wbic na server , czy nie ma nawet co sie probowac logowac?

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Tak , ja tez sie wlogowalem . Logowanie przez ten system dziala , lecz potrzeba czasu zeby wbic ; ))

Pozdrawiam

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

TAK... Jak u Ciebie to u wszystkich o.O

Ja gram normalnie server pewnie znow działa a inni nie moga sie zalogowac

Nie kreć.. Server jest Check wiec nie mozesz grac ^^ Bo serw jest Off

@Edit

SERV ON

Opublikowano

haha dobre sobie tam jest dc co 5 min, wiem bo gralem nie polecam hah

tam jest Dc w:

Teleport - serwer jeszcze jest konfigurowany...

Co level... Czasami leci 10 leveli i 10 crashy - ale to spowodowane szybkim zdobywaniem levela ( exp podniesiony do tak wysokiego, ze poprostu wyrzuca. Admin ostrzegal przed takim czyms, ale gracze wola miec wiekszy level niz expic tydzien dluzej ;d )

Tak btw.

Nukereq.png
Opublikowano

siemeczka ;) przy logowaniu wyskakuje mi bład C9, wie ktos moze jak moge to naprawic abym mógł sobie spokojnie pograc i zabic czas? z góry dzieki ;))

Opublikowano

Witam wszystkich ^^ ja wogole nie moge odpalic tego clienta ;/ na poczatku niby wszystko ok daje start niby sie uruchamia ale tylko do game guarda pozniej nic sie nie wlancza wie ktos jak to naprawic

EDIT:

Dobra juz sobie ogarnelem xD ale dla tych co chcieli pomoc dzieki teraz zostalo tylko sie wlogowac jezeli sie uda xD

Opublikowano

Tak ja sie wbilem ale jak zrobilem postac i dalem start to wczytalo mi sie miasto i wywalilo mnie z gry juz 2x mnie wywalilo i moze dlatego ze euro char moze maja bugi nie wiem ;/

moze ktos wie jak to ominac prosze o szybko pomoc bo bym sobie wbil pare lvli xD

Opublikowano

Pomocy biore normalnie wlaczam wpisuje passy i auto login mi wbija po jakis 15min wylacza mi sie automatycznie lub wyskakuje DC prosze o szybka odp.

3c8528bcb98df62d.jpg
Opublikowano

No mi tez wyskakuje ze inspekcja a wy gracie europejskimi charami ? bo przedtem jak zalogowalem zrobilem postac to tylko miasto mi sie pokazalo i wylaczyla mi sie gra wiecie moze o co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...