Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tutaj macie i sobie sprawdzajcie czy jest serwer on czy nie...http://81.203.203.2/index.php?sec=server&name=psro i skonczcie pisac 100 postow kiedy on,co sie stalo i wogole

Opublikowano

To był tylko i wyłącznie Wasz wybór sami chcieliście grać na EliteDC, to teraz się nie dziwcie.

Poza tym, serwer nie był przewidziany na taką ilość graczy, gra ich nadmiar dlatego też są

ciągłe disconnect'y i lagi. Cieszcie się, że w ogóle jest ;P

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano

Due to our servers cannot afford too many players, we need to purchase more advanced servers.This requires a certain amount of time, if players are who want to donate us, u will get silks after game up.

ps:Accept PaySafeCard only

Na oficjalnej stronie dodano notke ... a wiec ciekawe kiedy bedzie on ;] w takich godzinach jak teraz jest przeciązenie i siadają im servery

Opublikowano

Due to our servers cannot afford too many players, we need to purchase more advanced servers.This requires a certain amount of time, if players are who want to donate us, u will get silks after game up.

ps:Accept PaySafeCard only

Na oficjalnej stronie dodano notke ... a wiec ciekawe kiedy bedzie on ;] w takich godzinach jak teraz jest przeciązenie i siadają im servery

No to sobie poczekamy ^^

Opublikowano

a tak pięknie było server bedzie mega zapchany chyba ze szybciej Isro go wykonczy tak ja ecsro

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jak dzisiaj wbiłem, to po prostu rewelacja. Jakbym grał na isro z ratami x15!!! Nawet Cerbera dziś lałem. ^^

Mogę dać Screeny. ;)

Słowa admina:

We dont wanna limit the max online count.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Podobno mam nim być. ;) I czekam, aż spotkam przy kompie UniqPomocnik. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Widze ze ten server to jakas lipa... ciagle OFFLINE ;<

Ten serwer jest nowy i maja duzo niedociagniec.. Trzeba troche czasu zeby wszystko naprawili ^^

Opublikowano

jedno niedociagniecie - slaba maszyna

Ale admin robi dotacje turki zaplaca :D

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Ten serwer jest nowy i maja duzo niedociagniec.. Trzeba troche czasu zeby wszystko naprawili ^^

Skad wiesz ze zmieniaja hosta?? A moze wiesz tez mniej wiecej kiedy zamierzaja spowrotem wlaczyc serwa??

Edit:

Dobra juz znalazlem. Pisze na forum serwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...