Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno jest :P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@4up

Tak jest wystarczy przeczytać kilka stron wcześniej...

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Mam kilka stanowczych pytań.

1. Czy potrzebny jest media patcher do tego servera?

2. Wyświetla mi się informacja:

"The server is undergoing inspection or updates. Please visit www.silkroadonline.net for more information' Czym jest spowodowana? Wyłączonym serverem? Jak mogę naprawić ten błąd bądź wyłączyć tą informacje?

3. Czy pliki jakich potrzebujesz to jedynie klient i media.pk2 które zostały umieszczone w temacie?

Posiadam Windows 7 :)

@Down

@Downx2

Dzięki za szybkie odp.

Opublikowano

Mam kilka stanowczych pytań.

1. Czy potrzebny jest media patcher do tego servera?

2. Wyświetla mi się informacja:

"The server is undergoing inspection or updates. Please visit www.silkroadonline.net for more information' Czym jest spowodowana? Wyłączonym serverem? Jak mogę naprawić ten błąd bądź wyłączyć tą informacje?

3. Czy pliki jakich potrzebujesz to jedynie klient i media.pk2 które zostały umieszczone w temacie?

@Posiadam Windows 7 :)

Client i media.pk2 ^^;)

Opublikowano

server byl online na 5min i dostrzeglem malutka zmiane :) , Raty zwiekszyli troszeczke, nie wiem dokladnie ile . Za tego samego mobka co przedtem dostawalem 6.3k to teraz dostaje 8.1k :) Mysle ze raty sa 10x.

Opublikowano

Pisalem z kolesiem ktory zna mniej wiecej sprawe i mowil ze jest mozliwosc ze dzisiaj w nocy bedzie server ON , lecz to nie jest pewne. Nie wiem sam czy mu ufac czy poprosu szpanuje znajomoscia :)

Opublikowano

Serwer pewnie Populated - bo nie jest super znany jeszcze.

Ale z pewnością za kilka dni/tygodni będzie Total Crowded i wbicie na serwa będzie prawie takim samym wyzwaniem jak dropnięcie sosa ;P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Serwer pewnie Populated - bo nie jest super znany jeszcze.

Ale z pewnością za kilka dni/tygodni będzie Total Crowded i wbicie na serwa będzie prawie takim samym wyzwaniem jak dropnięcie sosa ;P

1. Tutaj akurat możesz się mylić z powodu takiego że do puki nie znajdzie się bot który będzie działać w 100% serwer moim zdaniem nie będzie Crowed bo dużo osób nie będzie miało czas grać 24/h.

2. Jak usłyszałem od razu o serwerze tym zacząłem modyfikować trochę wizzard bota. Potrzebuje serwera online żeby sprawdzić czy zadziała.

Opublikowano

Ogarnijcie się trochę, bo znów zamknę temat... Proszę.

@edit Usuwam ostatnie posty.

@up Ja też czekam na online, żeby przetestować.

Nie zakazuję wam pisać, więc tak nie myślcie. ;) Możecie pisać, ale nie chce luźnych rozmów. (bo mi się potem dostanie)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Nie potraficie kurwa zrozumieć że serwer jest offline?^.-

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Bot będzie (może) jak serwer będzie online. Jak ktoś ma zrobić fix pod elite jak nawet nie ma dostępu do serwera?

@ up'y I tak będzie Crowded. Jest przecież euro. :)

85.jpg

Opublikowano

Jeśli pojawią się w donate sety sun to gra nie będzie miała sensu. Sądzę z waszych wypowiedzi bo nie gram osobiście na prywatach że ten serwer szybko zostanie zamknięty wiec i właściciel będzie chciał szybko nabić $ na koncie :P

Osoby które graja na isro wiedzą do czego zdolny jest wiz w sun secie i egypt staffie gA/B

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Może nie będzie tak źle. Osoba odpowiedzialna za ten serwer ma też kilka innych serwerów w innych grach.

Może nie zależy mu na kasie. ;)

85.jpg

Opublikowano

Na przykład w jakich grach?

I czy to jakieś dobre serwery?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...