Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick; monstertruck5

dlaczego chcesz grac na naszym serwie?:slyszalem ze panuje tam mila atmosfera, oraz chce pograc ze znajomymi;] single sie zrobil za latwy ;D

Opublikowano

nick Smieciak

Wiek 15

dlaczego chcesz grac na naszym server: zostalem dodany na white liste pogralem 2-3 godz pozniej proboje wbic pisze you are not white listed moze mnie ktos dodac ponownie ?

Opublikowano

Nick: Eszter

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ, szukam serwerów freebuild z domieszką survivalu

Pisałeś, że dodałeś a nadal mnie nie ma na white liscie ;/

Opublikowano

Proszę dodać inness

Ponieważ grałam już i mi się spodobał... Piszę już to podanie drugi albo trzeci raz... Proszę mnie dodać...

Nowicjusz
Opublikowano

Nick:Yoh

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Poszukuje fajnego serwera z miłą atmosterą, który również jest w stylu survival i FB.

Opublikowano

Nick: Hitsu

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ bardzo lubię grać w takie serwery jak taki

sądząc po opisie myślę ze administracja jest bardzo dobra jak i serwer

Zbieram minusy

Opublikowano

dodani

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick: Szumiel

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Szukam dobrego nowego serwera bez lagów , po opisie widać że serwer jest na dobrej maszynie.

Opublikowano

added

Opublikowano

Nick: Jakub

Chcialbym bardzo zagrac na waszym serverze poniewaz po komentarzach wnioskuje ze na servie jest mila atmosfera.

bardzo chcialbym tez zagrac poniewaz aktualnie nie mam gdzie grac ;[ [prosze o szybka odp] ;]

Opublikowano

Nick: xeMi

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Grałem na nim wcześniej i bardzo mi sie spodobał lecz zostałem oskarżony o reklame innego serva gdyż nie była to prawde i tak zostalem nie susznie skazany na bana , proszę o unbana i wejscie na whitelise servera .

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Nick: Taviik

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Bo szukam jakiegoś dobrego serwerka do gry,a tu jest aż 150 slotów.

76561198026780786.png

Opublikowano

nick: heroslaw

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Poniewież po przeczytaniu paru postów na temat tego serwera spodobał mi się a po drugie to nudna jest gra na single player

Opublikowano

Nick: ExuL

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ zaczynam swoją grać w minecraft. Nie jestem idiotą i nie niszcze innym budowli :F

Zdjęcie +18 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...